دانشگاه آزاد برای حل مشکلات کشور نسخه دارد
به گزارش خبرنگار آنا، زهره حاجیها مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تخصصی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: همه اجزای مجموعه کل به نام دانشگاه آزاد اسلامی هستیم، این مجموعه عظیم به دلیل وجود ظرفیتها، امکانات و اعضای هیئت علمی مجرب یک دانشگاه مادر تلقی میشود.
وی افزود: بسیاری از متصدیان در پستهای تأثیرگذار در نظام جمهوری اسلامی ایران، مجلس شورای اسلامی، کمیسیونهای تخصصی و وزارتخانهها فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بوده که تصمیمساز و تصمیمگیرنده هستند. خاضعانه و فروتنانه متوجه این ظرفیت عظیمی که داریم نیستیم و به اندازه کافی در رسیدن به اهداف متعالی از آن بهرهبرداری نمیکنیم.
مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: با دیدگاه جدید نظام دانشکدگان شکل گرفت. با شکلگیری دانشکدگان، ظرفیت، سیل وسیع امکانات و منابع مادی و غیرمادی که همان نیروی انسانی هیئت علمی و دانشجویان فارغالتحصیل هستند؛ نظاممند میشوند. با توجه به ایجاد دانشکدگان و تشکیل دانشکدگان موضوعی در واحدها برای هر رشته مدیر گروه در سطح واحد و یک مدیر گروه در سطح استان و یک مدیر کشوری انتخاب شده و هر رشته یک مرجع علمی از جنس خودش در سطح کل دانشگاه دارد.
حاجیها تأکید کرد: هدف بنیادین در نسل سوم دانشگاه، دانشکدههای موضوعی بوده که رویکردشان ایجاد نظام بزرگ برای حل مسائل کشور است. هر واحد دانشگاهی در شهر و استان خودشان چند موضوع را بهعنوان موضوع و مأموریت تعریف خواهند کرد که راهحل و جذب منابع هم ارائه خواهد شد. نسل چهارم دانشگاهها دانشگاههای مسئله محور هستند بهعنوان دانشگاه تأثیرگذار برای مشکلات کشور، نسخه داریم و این نظام کلی در حال شکلگیری و است.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز به نوبه خودش در جایگاه بیبدیلی است که نسبت به ظرفیتها، امکانات موجود و تعداد دانشجویانی که دارد میتواند در کشور یک الگو باشد.
مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ساختار سلسله مراتبی و شبکهای بیان کرد: در طرح پیشنهادی در استانها مدیر گروه استانی انتصاب خواهد شد و این امر طبق بخشنامه جدید بر عهده رئیس استان است. مدیران استانها عضو حقوقی در گروه کشوری خواهند بود.
انتهای پیام/