دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آذر 1403 - 15:47
حجت‌الاسلام یعقوبی:

رابطه دوسویه هنر و دین بعد از اسلام دوچندان شد/ توجه ائمه به شاعران متعهد و مؤمن

رابطه دوسویه هنر و دین بعد از اسلام دوچندان شد  توجه ائمه به شاعران متعهد و مؤمن
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: بعد از اسلام رابطه دوسویه هنر و دین دوچندان شد و از آنجا که سخنوری و بیان مطالب خود یک گونه از هنر محسوب می‌شد در ادبیات صدر اسلام کلام خداوند متعال در قالب هنری و با اعجاز فصاحت‌آمیز قرآن مطرح شد.
کد خبر : 944181

به گزارش خبرنگار آنا، نخستین سوگواره ادبی «مادر خوبی‌ها» به مناسبت ایام شهادت نخستین مدافع حریم ولایت حضرت زهرا(س) با حضور شاعران برجسته استانی و کشوری به‌منظور تبیین شخصیت علمی، سیاسی، فرهنگی و دینی حضرت صدیقه طاهره و احیای تفکر فاطمی به همت کانون ادبی چکامه وابسته به معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این مراسم با اشاره به تمدن‌سازی هنر و دین اظهار کرد: هنگامی که تمدن‌های گذشته را مرور می‌کنیم، مشاهده می‌‌شود که استفاده‌های بسیاری از هنر در ماندگاری تمدن‌ها صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی افزود: بعد از اسلام رابطه دوسویه هنر و دین دوچندان شد و از آنجا که سخنوری و بیان مطالب خود یک گونه از هنر محسوب می‌شد، در ادبیات صدر اسلام کلام خداوند متعال در همان قالب هنری و با اعجاز فصاحت‌آمیز قرآن مطرح شد.

رابطه دوسویه هنر و دین بعد از اسلام دوچندان شد/ توجه ائمه اطهار(ع) به شاعران متعهد و مؤمن

وی متذکر شد: ائمه اطهار علیهم‌السلام به شاعران متعهد و مؤمن توجه داشتند و این نشان می‌دهد در ترویج معارف اسلامی و تمدن اسلام این هنر بسیارحائز اهمیت است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، اثربخشی ادبیات منبعث از اسلام را در ایران مورد تأکید قرار داد و زود: هنرمندان، شعرا و ادیبان ما بعد از ورود اسلام به ایران از میراث گذشته خودشان استفاده کردند و در عین حفظ زبان اصیل خودشان همانند مولوی و فردوسی آثار فاخر و پرمغز و معنای عرفانی، الهی برای ما به یادگار گذاشتند.

یعقوبی در ادامه توضیح داد: در جنبه‌های علمی و فقهی توجه به هنر ضروری است و اگر به صورت دقیق بررسی کنیم می‌بینیم که هنر در بخش علم و تمدن‌سازی اثرگذار است که الگوی این اثرگذاری را می‌توان در هنر بیان و خطبه فدکیه بانوی بزرگوار اسلام حضرت فاطمه سلام‌الله علیها مشاهده کرد.

به گزارش آنا، در این مراسم جمعی از شعرای برجسته کشور و استان فارس ازجمله احد ده‌بزرگی، غلامرضا کافی، پدرام اکبری، حسن میرزانیا و زلیخا بنی ایمان به قرائت اشعار خود پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب