دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آذر 1403 - 10:33

بررسی ۴۰ ایده در رویداد نوآوری ابهر؛ 6 ایده برتر دانشجویی انتخاب و ارائه می‌شود

بررسی ۴۰ ایده در  رویداد نوآوری ابهر؛ 6 ایده برتر دانشجویی انتخاب و ارائه می‌شود
رئیس دانشگاه آزاد واحد اسلامی ابهر گفت: از میان ایده‌های ارائه شده به رویداد نوآوری ابهر (ایده‌شو) ۴۰ ایده مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ۶ طرح و ایده دانشجویی ارائه می‌شود.
کد خبر : 943476

به گزارش خبرنگار آنا، سیاوش طاهری رئیس دانشگاه آزاد واحد اسلامی واحد ابهر در مراسم نخستین رویداد نوآوری ابهر (ایده‌شو) گفت: دنبال یک دانشگاه نسل سوم و چهارم هستیم و با توجه به اینکه از آموزش و پژوهش‌ گذر کردیم پیگیر این هستیم که به یک دانشگاه کارآفرین و حل مسئله برسیم.

وی با بیان اینکه رسیدن به دانشگاه کارآفرین مرهون آن است که دانشجو‌یان در فرآیند تحصیل و کار مشارکت داشته باشند، افزود: امروز هم با همکاری دانشجویان و مرکز علمی سپاه ناحیه ابهر این برنامه صورت گرفته و ایده‌های برتری در این رویداد ارائه شده که این ایده‌ها در کمیته‌ای مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد واحد اسلامی واحد ابهر با اشاره به اینکه از میان این ایده‌ها ۴۰ ایده را مورد بررسی قرار دادیم، متذکر شد: امروز با حضور دانشجویان و استادان حدود ۶ طرح و ایده ارائه می‌شود.

طاهری خاطرنشان کرد: براساس صحبت‌های انجام شده با مسئولان صندوق کارآفرینی امید به چهار ایده که شرایط لازم را داشتند تسهیلاتی داده می‌شود که این ایده‌ها به مرحله عمل برسد.

وی با بیان اینکه امیدواریم رویداد نوآوری ابهر (ایده‌شو) یک شروعی برای ارائه خلّاقیت‌ها و ایده‌پردازی‌های بهتر برای دانشجویان باشد، افزود: این ایده‌های خلّاقانه از ذهن‌ها بر‌می‌آید و شاید در ابتدا غیرعملی به‌نظر بیاید، اما نباید از ارائه آن ترس داشت.

رئیس دانشگاه آزاد واحد اسلامی واحد ابهر با اشاره به اینکه شهرستان ابهر ظرفیت نخبگانی خوبی در بخش جوانان دارد که بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها مورد تأکید است، توضیح داد: ایده‌پردازی‌های جوانان در رفع مشکلات کشور کارگشاست و باید بستر را برای ارائه نظرات و پیشنهادها آنها فراهم کنیم و امکان‌سنجی مشکلات، برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری برای جوانان باید در اولویت مسئولان قرار گیرد.

طاهری با بیان اینکه ایده‌های نوآورانه عامل اصلی کارآفرینی هستند، بیان کرد: در دنیای کسب و کار‌های امروز، سازمان‌ها با چالش‌های متعددی مواجه هستند که نیازمند راه‌حل‌های نوآورانه و خلّاقانه است.

وی تصریح کرد: خلّاقیت در حل مسئله یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که می‌تواند به مدیران و کارکنان کمک کند تا با ارائه راهکار‌های جدید و مؤثر، مشکلات پیچیده را برطرف کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب