4 انتصاب جدید در دانشگاه آزاد کرج
به گزارش خبرنگار آنا، هجدهمین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور حسین کلانتری خلیلآباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حجتالاسلام امیر ابراهیمزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
بیان مسائل آموزشی، تشریح برنامههای گرامیداشت ۱۶ آذر (روز دانشجو)، ارائه گزارش توسط مسئولان سرای نوآوری کشاورزی و سرای نوآوری مواد ازجمله موارد مطروحه در این جلسه بود.
در حاشیه این جلسه، آیین تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار و فاطمه برناکی بهعنوان سرپرست معاونت آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معرفی و از تلاشهای عباس کریمی قدردانی شد.
در ادامه این مراسم آیین تکریم ومعارفه معاونان قدیم و جدید علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار و لیلا محمدخانی بهعنوان معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز معرفی و از تلاشهای علیرضا شکرگزار قدردانی شد.
همچنین با صدور حکمی فیضالله اکبری دستک بهعنوان سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انتخاب و در ادامه محمدحسن برهانیفر بهعنوان سرپرست دانشکده الهیات واحد کرج معرفی شد.
به گزارش آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این جلسه درباره تفسیر روایت «لَوْلاکَ لَمَا خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ» از آیتالله العظمی سید صادق روحانی اظهار کرد: تفسیر این حدیث شریف چیست که مىفرماید: «یـا أَحْمَدُ! لَوْلاکَ لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ، وَ لَوْلا عَلِىٌّ لَما خَلَقْتُکَ، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما»؛ هان اى احمد! اگر تو نبودى، جهان را نمىآفریدم و اگر على نبود، تو را و اگر فاطمه نبود، من شما دو نفر را نمىآفریدم.
کلانتری خلیلآباد افزود: آیتالله روحانی در پاسخ بیان کردهاند، باسمه جلت اسمائه؛ «أللّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَة وَ أَبِیْها وَ بَعْلِها وَ بَنِیْها وَ السِّرِ الْمُسْتِوْدِعِ فِیْها»؛ در سخنان همه علماى شیعه و بسیارى از دانشمندان اهل سنت و جماعت بسیار پژوهش کردم و دریافتم که سرمایه و مواد اصلى دنیا وجود ظاهرى صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام از مواد این جهان خاکى و فناپذیر نیست، بلکه بخش مادى و ظاهرى آن وجود گرانمایه از بهشت پرطراوت و زیباى خدا و از بلندترین درختان و برترین میوههاى آن است. اما روح ارجمند آن بانوى بزرگ که از سوى خداوند حکیم متناسب و هماهنگ با این جسم مبارک برگزیده شده، از رازها و اسرار الهى است که حقیقت آن را درنمىیابیم و نمىشناسیم.
وی اضافه کرد: تنها چیزى که در این مورد درمىیابیم، همان چیزى است که به وسیله روایات، رسیده و بیانگر آن است که روح تابناک حضرت فاطمه علیهالسلام از فروغ عظمت و شکوه خدا آفریده شده است. چنین مفهوم و سخنى را برخى از کتابهاى روایى ازجمله کتاب «معانى الْأخبار صدوق» از امام صادق علیهالسلام و او نیز از نیاى گرانقدرش سالار پیامبران خدا آورده که فرمود: «خُلِقَ نِورُ فاطِمَة قَبْلَ أنْ یُخْلقَ الْأرْضُ وَ السَّماءُ…»؛ نور وجود فاطمه پیش از آفرینش آسمان و زمین آفریده شد!
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تبیین کرد: برخى مردم پرسیدند: «اى پیامبر خدا! آیا گوهر وجود فاطمه علیها السلام از انسانها نیست؟ پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم فرمود: فاطمه حوریهاى است در سیماى انسان و خدا او را پیش از آفرینش آدم و عالم و دیگر ارواح انسانها… از فروغ تابناک خود آفرید. «فاطِمَةُ حَوْراءٌ إنْسِیّة خَلَقَهَا اللّه عزَّوَجَلَّ مِن نُورِهِ قَبْلَ أنْ یُخْلَقَ آدَم…».
کلانتری خلیلآباد تشریح کرد: با نگرش به محتواى این حدیث شریف قدسى که در بسیارى از مجموعههاى روایى آمده، برای درک مقام معنوی و فضایل آن حضرت کافی است که روایات رسیده از پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم را نیز بنگریم. فاطمه بهترین زنان دو عالم است، افضل از همه بانوان جهان از مقام عصمت کبری برخوردار بود و از هر حیث نسبت به بانوان جهان برتری و الگوی زنان بعد از خود است «فاطمه سید زنان عالمین است».
انتهای پیام/