قوانین سختگیرانه اتحادیه جهانی کشتی برای تغییر تابعیت کشتی گیران
به گزارش خبرگزاری آنا، در سالهای اخیر شاهد این موضوع بودیم که کشتی گیران زیادی از جمله روسها با تغییر تابعیت برای کشورهای دیگر به میدان رفته اند، تا جایی که کشورهایی که هیچ سابقه درخشانی در کشتی دنیا ندارند با استفاده از این کشتی گیران به مدالهای المپیک و جهانی دست یافته اند.
اتحادیه جهانی کشتی در راستای جلوگیری از گسترش این امر قوانین سختگیرانهای را منطبق با منشور المپیک وضع و اجرایی کرده که به شرح زیر است:
اصول اولیه:
۱- برای تغییر تابعیت کشور جدید، داشتن ویزای آن کشور الزامی است و ویزای اقامت دیگر مبنای اخذ مجوز نیست.
۲- هر فدراسیون ملی میتواند تنها یک تغییر ملیت در سال به ازای هر جنسیت (مرد یا زن) را تأیید کند.
۳- ورزشکارانی که تغییر تابعیت داده اند، باید از آخرین مبارزات رسمی که برای کشور قبل خود انجام داده اند، حداقل ۳ سال گذشته باشد.
۴- درخواستها از اول اکتبر تا ۲۰ دسامبر سال میلادی پذیرفته میشود و در صورت رعایت تمامی شرایط، تغییر تابعیت از اول ژانویه سال بعد اجرایی میشود (برای سال ۲۰۲۵ در موارد استثنائی این مورد تا ۱۹ ژانویه خواهد بود)
۵- حداقل هزینه برای کارهای اداری و جبران خسارت آموزش ۱۰ هزار فرانک سوئیس تعیین شده که باید به اتحادیه جهانی پرداخت شود.
۶- ورزشکارانی که دارای تابعیت مضاعف هستند و میخواهند برای کشور دوم کشتی بگیرند، میباید مدرکی مبنی بر اقامت دائم یا تابعیت ۱۰ ساله به اتحادیه جهانی ارائه دهند.
۷- محدودیت شرکت برای کشتی گیران تغییر تابعیت داده:
- در سال ۲۰۲۵-۲۰۲۶ حداکثر ۲ کشتی گیر خارجی مجاز به حضور در ترکیب تیم یک کشور دیگر هستند، مشروط بر اینکه این کشور در ترکیب تیم خود حداقل ۲ کشتی گیر داخلی داشته باشد.
- در سال ۲۰۲۷- ۲۰۲۸ حداکثر ۲ کشتی گیر خارجی مجاز به حضور در ترکیب تیم یک کشور دیگر هستند، مشروط بر اینکه این کشور در ترکیب خود ۲ برابر آن کشتی گیر داخلی داشته باشد.
- در سال ۲۰۲۹ حداکثر یک کشتی گیر خارجی مجاز به حضور در ترکیب تیم یک کشور دیگر است، مشروط بر اینکه این کشور در ترکیب خود ۴ برابر آن کشتی گیر داخلی داشته باشد.
۸- برای کسانی که در حال حاضر بدون پاسپورت مورد قبول شرایط جدید، برای کشور دیگری کشتی میگیرند، اقداماتی موقتی درنظر گرفته است.
۹- فدراسیونهای ملی کشتی میتوانند هر سال حداکثر به ۳ ورزشکار خود از هر جنسیت اجازه انتقال به کشورهای دیگر را بدهند.
انتهای پیام/