انقلاب چهارم صنعتی؛ کاربرد هوش مصنوعی در بازاریابی، صنعت و علوم بیولوژیکی
به گزارش خبرنگار آنا، مراسم هفته هوش مصنوعی با حضور حسین کلانتری خلیلآباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، امیر تورج کلانتری معاون شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز، معاونان دانشگاه، اعضا هیئت علمی و دانشجویان در سالن اجتماعات شهید چمران واحد کرج برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این مراسم گفت: هوش مصنوعی یک فناوری با لایههای عمیق است و به فرموده مقام معظم رهبری بهرهبرداری از آن امتیاز نیست، بلکه باید بر لایههای آن مسلط شد، این فناوری انقلاب چهارم صنعتی است که نهتنها بر اقتصاد تأثیر میگذارد، بلکه نقش مهمی در تغییرات نظامی و امنیتی جهان دارد.
کلانتری خلیلآباد با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی خاطرنشان کرد: این علم کارهای تکراری و زمانبر را خودکار کرده و موجب افزایش بهرهوری، خلّاقیت و ارزشآفرینی در عرصههای مختلف صنعتی و غیرصنعتی میشود.
وی متذکر شد: هوش مصنوعی دادهها را تحلیل کرده و در مدت زمان اندک تصمیمات بهتری میگیرد. همچنین در بهبود دقت و کارایی مفید واقع شده و به حل مسائل جهانی از جمله تغییر آب و هوا و بیماریهای مزمن کمک میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تبیین کرد: با ظهور هوش مصنوعی انقلابی در زندگی روزمره و کار به وجود آمده که تولید خانههای هوشمند و خودروهای خودران ازجمله نمونههای بارز آن هستند.
کلانتری خلیلآباد یادآور شد: تشخیص بیماریها با روشهای نوین و توسعه داروهای جدید، تشخیص تقلب، مدیریت و ریسک، نوسانات بازار، بهبود مدیریت ترافیک، آموزشهای شخصیسازی شده، دستیارهای آموزشی هوشمند، شناسایی تهدیدات امنیتی و حملات سایبری مانند ویروسها و نفوذهای غیرمجاز ازجمله کاربردهای متنوع هوش مصنوعی در حوزههای پزشکی، مالی، حمل و نقل، آموزش، امنیت و سایبری است.
وی تشریح کرد: علم هوش مصنوعی کاربردهای فراتری در بازاریابی، تولید، صنعت، علوم بیولوژیکی و پزشکی ایجاد کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح کرد: البته ایران در سطح منطقه و جهان جایگاه ویژهای در زمینه هوش مصنوعی دارد و وجود نیروی انسانی متخصص، فعالیتها و تجارب بسیار خوب در این زمینه نشان از جایگاه قابل قبول ایران در این عرصه دارد، اما نیازمند سرمایهگذاری و تقویت زیرساختهای فنی و انسانی بیشتری هستیم.
کلانتری خلیلآباد در ادامه توضیح داد: ایران در منطقه خاورمیانه قطب بزرگی در حوزه هوش مصنوعی است و باید حمایت ویژهای از استارتآپها، تقویت زیرساختهای دیجیتال و توسعه آموزش و پژوهش داشته باشیم.
وی افزود: ازجمله موانع عمده در این مسیر وجود تحریمهای بینالمللی، کمبود سرمایه کلان و عدم دسترسی به زیرساختهای پیشرفته است، با این وجود در حوزه صنعت، مقالات علمی، نیروی متخصص و استارتآپها رشد خوبی داشتهایم.
به گزارش آنا، برنامههای هفته هوش مصنوعی از ۲۶ آبان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آغاز و با برگزاری برنامهها، استارتآپها، نشستها، کنفرانس و رویدادهای متنوع و حضور شرکتها و صنایع استان البرز همراه خواهد بود و آئین اختتامیه این مراسم در روز چهارشنبه ۳۰ آبان برگزار میشود.
انتهای پیام/