سیاست دانشگاه آزاد تربیت دانشجوی آچار بهدست و ماهر است
به گزارش خبرنگار آنا، عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بههمراه معاون شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و سیدکمال سیدی رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی استان آذربایجانشرقی از آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بازدید کردند.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید به تشریح وضعیت آزمایشگاهها و کارگاههای واحد اهر پرداخت و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از واحدهای غنی دانشگاهی بهلحاظ تجهیزات آزمایشگاهی بوده و این غنی بودن هم فرصت است و هم تهدید و اگر به نحو شایسته از این تجهیزات استفاده کنیم فرصتهای بهتری پیش روی خود قرار خواهد داشت و اگر نتوانیم باید پاسخگو باشیم.
محمدی بیان کرد: انتظار ما از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با داشتن ۴۸ آزمایشگاه، کارگاه، بیش از یکهزار دستگاه آزمایشگاهی و بیش از ۲۵۰ خدمات معرفی شده در سامانه ساها زیاد است و ما تقریباً از تمام این امکانات بازدید کردیم.
وی متذکر شد: لازم است برای برخی از این آزمایشگاهها ازجمله شیشهگری، اتومکانیک، نفت، صنایع غذایی و آزمایشگاههای که بهدلیل کمبود دانشجو راکد ماندهاند برنامهریزی بهتری داشته باشیم.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: دستگاههای خراب در واحدها باید تعمیر و راهاندازی شده و کالیبره شوند و به نحو شایسته از آنها استفاده شود، همچنین تجهیزات مازاد، شیشهآلات و مواد مازاد با توجه به آمایش سرزمین و ظرفیتها مستعد فعالیت و اقدام هستند، درغیراینصورت بهعنوان مازاد معرفی شوند.
محمدی توضیح داد: در جریان این بازدید برای آزمایشگاههای نفت، صنایع غذایی و آنالیز دستگاهی اهر که مستعد فعالیت بهعنوان معتمد و استاندارد هستند پیشنهادهایی ارائه شد، همچنین فرصتهای مناسب برای بهکارگیری برخی آزمایشگاههای راکد ازجمله اتومکانیک، شیشهگری، ماشین ابزار، برق، زمینشناسی و ... ارائه شد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در زمان مناسب و با تجهیزات خوبی مجهز شده و برخی تجهیزات آزمایشگاهی با تعداد بالایی خریداری شدهاند و باید همه تجهیزات را پای کار بیاورند، البته بهتر است در قالب طرح تعاون استفاده شده و با درآمد آن راهاندازی کسب و کار مناسب آزمایشگاهی طراحی شود.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در بازدید با تعدادی از استادان واحد اهر صحبتهای خوبی شده است، افزود: طرحها و پروژههای خوبی پیشنهاد شده و قرار است این استادان در طرحهای فناورانه بهخصوص گروههای برق و مکانیک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درآمدزایی را اجرا کنند و درراستای اهداف این دانشگاه، استان و سازمان نیز در کنار واحد اهر هستند تا واحد اهر با ظرفیتی که دارد بهعنوان یک واحد حل مسئله در منطقه و استان مطرح شود.
محمدی یادآور شد: هدف اصلی ما رسیدن به سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی است که تأکید دارند فعالیتهای ما باید مقوم آموزش باشد و اگر آزمایشگاه و کارگاه قوی باشد بستر فعالیت دانشجو در کلاس عملی و طرح پویش ایجاد و تقویت میشود.
وی مطرح کرد: تلاش ما تربیت دانشجوی آچار بهدست و ماهر است و تلاش میکنیم این امر را به نحو احسن انجام دهیم و در حال حاضر فضای مجازی پر از فیلمهای آموزشی نحوه کار با تجهیزات است، اما دانشجو دوست دارد این فعالیتها را با حضور در کارگاه دیده و آموزش ببیند.
انتهای پیام/