دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آبان 1403 - 17:13

ماندگاری درس دفاع مقدس در اذهان با ارائه هنرمندانه به دانشجویان

ماندگاری درس دفاع مقدس در اذهان با ارائه هنرمندانه به دانشجویان
کارشناس امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد که ابتکار و خلّاقیت در ارائه هنرمندانه درس دفاع مقدس به دانشجویان آن را در اذهان ماندگار می‌کند.
کد خبر : 939387

به گزارش خبرنگار آنا، خالد رحمانی کلاس درس آشنایی دفاع مقدس را با هدف جریان‌سازی فرهنگی، آشنایی نسل جوان دانشجو با حماسه هشت سال دفاع مقدس و تقویت روحیه خودباوری و اقتدار ملی و هویت اسلامی در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار کرد.

این کلاس به همت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با حضور دانشجویان و پیشکسوت جبهه جنگ و مقاومت به صورت میدانی برگزار شد.

در این رویداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس علاوه بر زیارت مزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس از حضور و روایت خاطرات پیشکسوت جبهه و مقاومت بختیار صالحی استفاده کردند.

کارشناس امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این مراسم با گرامیداشت خاطره و یاد شهدا و رشادت‌های جاودانه آنها، تجلیل از حماسه‌سازان دفاع مقدس را وظیفه آحاد جامعه به‌خصوص دانشگاهیان خواند و گفت: گرامیداشت خاطره و یاد شهدا و رشادت‌های جانبازان، رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، در دفاع از کشور باید در اولویت کار آموزش دانشگاه‌ها و مدارس قرار بگیرد که در این راستا استاد خالد رحمانی درس آشنایی با دفاع مقدس را در جوار گلزار شهدای گمنام برگزار کرد.

ابتکار در ارائه هنرمندانه درس دفاع مقدس به دانشجویان آن را ماندگار می‌کند

مریم کناری‌زاده با قدردانی از استقبال و حضور پرشور دانشگاهیان از این طرح خلاقانه گفت: هدف از روایت خاطرات جنگ عنوان کردن رشادت‌ها و دلاورمردی‌های شهدا، ایثارگران و تجدیدمیثاق با این قهرمانان عظیم الشان است که منجر به انتقال فرهنگ ایثار و آزادگی به نسل آینده میهن اسلامی می‌شود.

وی، ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس را نوعی جهان تبیین تبیین خواند و افزود: ابتکار و خلّاقیت در زمینه ارائه هنرمندانه در ذهن فراگیران مطالب را ماندگار می‌کند که با ارائه مستندات تاریخی کتب و فیلم‌ها و حضور بازدید در مکان‌هایی که آثار ماندگار هشت سال دفاع مقدس در آنها وجود دارد و فرآیند آموزش آشنایی با دفاع مقدس تکمیل می‌شود.

کارشناس امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان یادآور شد: از آنجا که درس آشنایی با دفاع مقدس بیشتر استادمحور است تا کتاب‌محور، بنابراین استادان باید ابتدا فرهنگ دفاع مقدس را به عنوان منشأ تربیت دانشجو در خویش تقویت کرده باشند و با شیوه برخورد مناسب و خلّاقانه تصویری از ارزش‌های دفاع مقدس به‌عنوان بخشی از هویت ملی برای فراگیران به وجود بیاورند و آموزش با محتوای نوین آموزشی و دانش فنی روز و تخصص همراه باشد تا برای دانشجو جذاب و جالب باشد و مطالب عنوان شده در ذهن ایشان نهادینه شود و در رفتار و اعمالشان در جامعه نمود یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب