پتانسیل غرب استان تهران برای تبدیلشدن به یکی از قطبهای علمی کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه که با حضور امام جمعه، فرماندار، شهردار و دیگر مسئولان شهرستان شهریار برگزار شد، گفت: «از خدمات دکتر باقریان که با جدیت امور این واحد را دنبال کردهاند، تشکر میکنم. عزم دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه واحد شهریار جدی است، خوشبختانه برای اجرای طرحهای این واحد با مشکل منابع روبهرو نیستیم و میتوانیم از تسهیلات وام با بهره پایین نیز استفاده کنیم.»
او با اشاره به حضور 130هزار دانشآموز در شهرستان شهریار گفت: «باید از هماکنون برای ادامه تحصیل این دانشآموزان در مقاطع تحصیلات عالی و تکمیلی برنامهریزی کرد تا آنها مجبور نشوند برای ادامه تحصیل به شهر تهران و شهرهای دور روانه شوند. همانگونه که میدانید شهر تهران دارای مشکلات زیستمحیطی و ترافیکی است. این اقدام دانشگاه آزاد اسلامی میتواند یک حرکت موثر زیستمحیطی برای شهرهای اطراف تهران نیز به شمار رود.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه از دکتر مهرداد نوابخش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خواست تا یک جلسه هماهنگی با حضور روسای واحدهای شهرستان شهریار برگزار و در آن طرحهای توسعه این منطقه متناسب با طرح آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی را تدوین کند.
او ادامه داد: «البته پیش از توسعه فضاهای آموزشی و ساختمانها، باید به فکر توسعه نیروی انسانی متخصص باشیم و این دو پارامتر باید هماهنگ با یکدیگر توسعه یابند. خوشبختانه تعداد اعضای هیات علمی تمام وقت این شهرستان تا مهر امسال به 75 نفر میرسند، این تعداد اگر چه خوب است اما تا استانداردهای دانشگاه فاصله دارد.»
میرزاده از روسای واحدهای غرب استان تهران خواست تا نسبت به اصلاح هرم اعضای هیات علمی و توسعه رشتههای تحصیلی متناسب با نیازهای منطقه براساس طرح آمایش سرزمینی دانشگاه اقدام کنند تا این منطقه در 3 سال آینده به یکی از قطبهای علمی کشور تبدیل شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه از معاونت عمرانی نیز درخواست کرد تا با توسعه فضای مسقف و غیرمسقف آموزشی سرانه فضای آموزشی در این واحد را به استانداردهای این دانشگاه نزدیک سازد.
مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: «پیگیریهای دکتر سیامک باقریان برای مستندکردن املاک این واحد و تلاش برای ساخت ساختمانهای آموزشی آن قابل تقدیر است.»
او افزود: «براساس طرح جامع واحد شهریار، باید 30هزار مترمربع دیگر به فضاهای عمرانی این واحد افزوده شود.»
دکتر مرتضی احسانی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز با اشاره به تراز مثبت مالی واحد به لزوم دقت بیشتر در امر وصول مطالبات دانشگاه تاکید کرد.
دکتر مجتبی علوی فاضل، رئیس مرکز هماهنگی امور استانها و هیاتهای امنای استانی نیز گفت: «واحد شهریار درخواست ایجاد 31 رشتهمحل را ارائه کرده است که در دست بررسی است و امیدواریم مساعدتهای لازم برای تصویب آنها انجام شود.»
او افزود: «در حال حاضر 79 عضو هیات علمی با این واحد همکاری دارد که از میان 38 نفر آنها مربی، 40 نفر استادیار و یک نفر استاد تمام است.»
در ابتدای این جلسه رئیس واحد شهریار نیز به ارائه گزارشی از روند احداث این واحد پرداخت.
او با بیان اینکه مرکز شهریار دارای مشکلات عدیده از نظر فضا و امکانات بود، از توجه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سیاستهای او در دوره جدید به عنوان عامل پیشرفت واحد و توانمندشدن برای ساخت یک ساختمان آموزشی یاد کرد.
نوابخش نیز با ارائه گزارشی از روند حل مشکلات واحدهای استان تهران از زحمات باقریان تشکر کرد.
فرماندار و شهردار شهریار در این جلسه برای کمک به این واحد و حل مشکلات آن اعلام آمادگی کردند.
پیش از سخنان میرزاده، حسنپور، رئیس واحد شهر قدس، صداقت، رئیس واحد ملارد، کلانتری، رئیس مرکز صباشهر به ارائه گزارشی از وضعیت واحدهای خود و منطقه پرداختند و تعدادی از اعضای هیات علمی، کارکنان و نمایندگان دانشجویان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
میرزاده با استقبال از پیشنهادهای آنها به دکتر ذاکر مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، علوی فاضل و نوابخش ماموریتهایی را برای اجرای نظرات استادان و دانشجویان ابلاغ کرد.
انتهای پیام/