دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آبان 1403 - 11:45
دبیر فدراسیون قایقرانی در گفت و گو با آنا:

به عملکرد فدراسیون در لیگ نمره خوبی نمی دهم/ جداسازی یک رشته از فدراسیون به امکانات و زیرساخت هایی نیاز دارد

به عملکرد فدراسیون در لیگ نمره خوبی نمی دهم  جداسازی یک رشته از فدراسیون به امکانات و زیرساخت هایی نیاز دارد
دبیر کل فدراسیون قایقرانی گفت: به عملکرد فدراسیون قایقرانی نمره خوبی نمی دهم و توقع دارم که بهتر از این عمل کنیم.
کد خبر : 938414

رضا صابونچی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد فدراسیون قایقرانی در رشته های مختلف فدراسیون قایقرانی گفت: رشته های ما به دو بخش المپیکی و غیرالمپیکی تقسیم می شوند که هر دو برای فدراسیون مهم هستند و تلاش می کند که در هر دو قسمت با قدرت عمل کند تا هر دو رشد کنند. اولویت المیپک است. رشته های غیرالمپیکی مسابقات قهرمانی آسیا و جهان دارد و ورزشکاران ما به عنوان نماینده ایران در این مسابقات شرکت می کنند باید به این رشته ها نیز توجه کرد. واقعیت این است که باید رشته های المپیکی را اولویت قرار دهیم. چراکه بعد تبلیغاتی آن بسیار گسترده است.

به خودمان نمره خوبی نمی دهم

وی درباره برگزاری لیگ های فدراسیون قایقرانی گفت: در بخش آب های آرام ،برای 5 رشته کایاک، اسلالوم، کانو، کانوپولو و دراگون لیگ داریم و تمامی این رشته ها آئین نامه دارند و امسال نیز برای رفتینگ تعیین کردیم تا لیگ آن نیز برگزار شود. اگر بخواهیم با نمره نشان دهیم که چه مقدار از عملکرد خود راضی هستیم، نمره خوبی به خودمان نمی دهم و به نظر بنده در سطح متوسط هستیم. فکر می کنم باید خیلی بهتر از این باشیم. گرچه امسال نیز عملکرد بدی نداشتیم و ورزشکاران ما توانستند تعداد 5 سهمیه المپیک را کسب کنند. در بحث نتیجه نیز خیلی بد عمل نکردند و از رقبای آسیایی خود جلو زدند اما موفق به کسب مدال نشدند. از رکوردها متوجه می شویم عملکردها بهتر شده و پیشرفت کرده اند. باید تلاش بیشتری کنیم تا انتظار مردم را از خود برآورده کنیم.

برای خرید قایق حدود 19 میلیارد بودجه اختصاص یافته است 

دبیر کل فدراسیون قایقرانی درباره پیست ها و امکانات این فدراسیون گفت: مشکلات ما در بخش زیرساخت ها است که شامل خوابگاه، سالن بدنسازی و پیست های استاندارد و تجهیزات قایقرانی هستند. تلاش کردیم حداقل امکانات را تأمین کنیم. خوابگاه و سالن بدنسازی هوازی در مجموعه آزادی ساخته ایم و چند وقت دیگر به بهره برداری می رسانیم. برای خرید قایق حدود 19 میلیارد بودجه اختصاص یافته است که البته هنوز محقق نشده اما کارهای پیش فاکتور قایق ها را انجام داده ایم تا تجهیزات به روزی وارد کنیم. در این بخش نیز نمره خوبی به خودمان و امکانات خود نمی دهم. در بخش های آبی، تنها یک پیست نه چندان استاندارد آزادی است که تنها پیست آبی کشور است. به دلیل منابع آبی نامناسب کشور، بیشتر پیست ها تعطیل شده اند و افراد استان های دیگر با تحمل هزینه های سنگین زندگی در پایتخت خود را به تهران می رسانند تا در اینجا تمرین کنند. این موضوع درمورد استان های گیلان و مازندران و استان های جنوب کشور صدق نمی کند چراکه منابع آبی به نسبت کافی دارند اما باز هم پیست استانداردی در آنجا نیست.

جداسازی به یکسری امکانات و زیرساخت ها نیاز دارد

صابونچی درباره جدایی روئینگ از فدراسیون و عدم جدایی ساختمان های این دو فدراسیون اظهار کرد: جداسازی به یکسری امکانات و زیرساخت ها نیاز دارد. باید به تصمیم مجمع همه استان ها برسد و تصویب شود که این روند کمی زمان بر است و بحث یکی دو ماه نیست. تا حد توان و جایی که  قانون اجازه می دهد و دخالت در کار فدراسیون دیگر نباشد، ما کمک می کنیم و کوتاهی نمی کنیم تا بچه های خودمان بتوانند در فدراسیون خود مستقر شوند. امیدوار هستیم وزارت بتواند زیرساخت های مناسبی برای این جدایی درنظر گرفته شود و شاهد پیشرفت و توسعه رشته های آبی کشور باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب