توصیههای دارویی در ماه رمضان
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر نگین نادریفر اظهار کرد: قطع ناگهانی برخی داروها، به ویژه داروهای ضد تشنج در افراد مبتلا به صرع بسیار خطرناک است.
وی افزود: همچنین تغییر تعداد دفعات و زمان مصرف دارو و رعایت نکردن فاصله زمانی مناسب برای مصرف داروها، میتواند باعث کاهش یا از بین رفتن اثربخشی داروها در بدن و حتی تشدید و عود بیماری شود.
کارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی اهواز ادامه داد: در این راستا توصیه میکنیم همه بیماران قبل از اقدام به روزهداری، درباره تغییر زمان بندی صحیح داروها و همچنین تنظیم دوز جدید، به پزشک و داروساز خود مراجعه کنند.
نادریفر بیان کرد: بیماران مبتلا به دیابت، بیمارهای قلبی عروقی، زخمهای گوارشی و روده تحریک پذیر، کلیه، صرع، MS، بیماران مبتلا به بیماریهای انسدادی ریوی و آسم، سردردهای میگرنی، کم کاری تیروئید، بارداری و شیردهی، همگی دارای شرایطی هستند که بیماران باید توجه دوچندان به رژیم دارویی جدید خود در این ایام داشته باشند.
وی اظهار کرد: بیماران میتوانند با مراجعه به پزشک مربوطه به جای مصرف چندین بار داروها در طول روز، اشکال دارویی خوراکی، موضعی و پوستی را در صورت موجود بودن، جایگزین کنند.
کارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی اهواز در پایان تاکید کرد: قطعا پزشک بهترین شخصی است که میتواند تشخیص دهد آیا روزهداری با توجه به شرایط بیماری شما مجاز است یا خیر.
انتهای پیام/