عبدالهی: نیازمند بازنگری دروس در حوزه دیجیتال و هوش مصنوعی هستیم
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه علی حسنبیگی، رئیس سابق دانشگاه خوارزمی و بیژن عبدالهی سرپرست جدید دانشگاه خوارزمی صبح امروز (یکشنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) با حضور محمد روشن مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
بیژن عبدالهی سرپرست جدید دانشگاه خوارزمی در این برنامه گفت: مسئولیت نعمتی امانتدار است که نگهداری آن بسیار سنگین خواهد بود.
وی افزود: ۳ پردیس تهران، کرج و گرمدره با ۱۵ دانشکده، ۵ مرکز پژوهشی، ۱۲ هزار دانشجو، ۱۱۰۰ دانشجوی بینالملل در دانشگاه خوارزمی مستقر هستند.
عبدالهی تصریح کرد: سیاست کلی دولت بر پایه منویات رهبری مقام معظم رهبری برنامه ریزی شده و دانشگاه باید متناسب با آن راهبردهای خود را که وفاق ملی است، پیش ببرد تا نخستین دانشگاه رسمی آموزش عالی کشور به شکل آکادمیک و علمی توسعه و ارتقا یابد.
ذات دانشگاه گفتوگوست
سرپرست دانشگاه خوارزمی اضافه کرد: هفته وحدت به ما میآموزد که هماهنگی، انسجام، نقد و گفتگو را ایجاد کنیم، دانشگاه باید محل گفتگو باشد و اذهان با هم تعامل داشته باشند تا به نتیجه برسیم، ماهیت و ذات دانشگاه گفتگو است و ماهیت گفتوگو هم یادگیری است.
وی با بیان اینکه یادگیری از طریق مناظره اتفاق میافتد؛ تاکید کرد: باید با یکدیگر بحث و گفتوگو داشته باشیم.
عبدالهی تاکید کرد: دانشجویان باید به سمت گفتوگو حرکت کنند، مدنظرم این است که گفتوگو را در جمع وفاق ملی که دانشجویان، تشکلها و انجمنهای علمی است توسعه دهم.
وی گفت: ۹۸ درصد بودجه حتی بیشتر از آن مربوط به دانشگاه است؛ بنابراین دانشجویان باید وارد کارزار دانشگاه شوند، دنبال گسترش فعالیتها هستیم، مدیر تحولخواه هستم و برای این منظور نیازمند تحرک همگان هستم تا بتوانم زیرساختها را فراهم کنم.
عبدالهی بیان کرد: شایسته سالاری را در جذب هیئت علمی اولویت قرار میدهم و امید و پویایی را بین دانشجویان افزایش خواهم داد.
سرپرست دانشگاه خوارزمی اضافه کرد: اگر میخواهیم کاری انجام دهیم باید بر مبنای قانون حرکت کنیم، سپس مرجعیت علمی اعضای هیئت علمی را مورد توجه قرار دهیم.
وی گفت: برنامه استراتژیک باید متناسب با برنامه هفتم توسعه و اسنتدبالادستی بازنگری شود، باید با یک هدف به دنبال برنامه برویم و بدانیم بودجه کجا صرف خواهد شد؛ چرا که در این زمینه محدودیتهایی داریم.
عبدالهی اضافه کرد: ابرتغییراتی در سطح دنیا داریم و باید طلایه دار در تغییرات باشیم، پس نیازمند بازنگری دروس در حوزه دیجیتال و هوش مصنوعی هستیم و باید به استقبال تغییر رویم که دانشگاه سرلوحه این تغییرات است.
انتهای پیام/