حمایت از مجری طرحهای دانشبنیان در مرکز رشد واحد تنکابن
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمود صمدی لرگانی گفت: شرکتهای دانشبنیان به عنوان بنگاههای اقتصاد دانشبنیان مطرح هستند که در آینده نقش محوری در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی خواهند داشت.
رئیس شورای مرکز رشد واحد تنکابن ثمرات دیگر اقتصاد دانش بنیان را اینگونه بیان کرد که شرکتهاى دانشبنیان، توانمندی ویژهای در استفاده از فناوری، برای رشد سریع دارند و همچنین همافزایی علم و ثروت (تجاریسازی علم و دانش) در این شرکتها نمود خاصی دارد.
صادقی: طرحهای رسیده به مرکز رشد واحدهای فناور واحد تنکابن، تولید و طراحی نرم افزارهای سیستمی، برنامه نویسی وب و طراحی وب سایت و پورتال های عملیاتی، برنامه نویسی موبایل، تولید استخراج و بهرهبرداری عصاره گیاهان دارویی هستند |
وی افزود: توانمندسازی دانشآموختگان به منظور ورود به فضای کسب و کار از دیگر ویژگیهای شرکتهای دانش بنیان است.
رئیس واحد تنکابن حمایت حداکثری دانشگاه را از متقاضیان واجد شرایط، برای استقرار در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اعلام کرد.
مدیر مرکز رشد و دبیر این شورا هم گفت: هر طرح به صورت مجزا مورد داوری، نقد و بررسی قرار گرفت و به مجریانی که نظر شورای راهبردی را کسب نکرده اند فرصت داده شد تا در اردیبهشت سال ۹۴ با ارائه طرح کاملتر و ایده تجاری سازی در جلسه شرکت کنند.
بابک صادقی طرحهای رسیده به مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن را اینگونه بیان کرد: تولید و طراحی نرم افزارهای سیستمی، برنامه نویسی وب و طراحی وب سایت و پورتال های عملیاتی، برنامه نویسی موبایل، تولید استخراج و بهرهبرداری عصاره گیاهان دارویی به منظور افزایش باروری در مگس سرکه از جمله طرحهای رسیده به مرکز رشد هستند.
وی ادامه داد: طراحی و ساخت دستگاه مانیتورینگ تجهیزات اپراتور فشارقوی، تولید نانو الیاف پلیمری با استفاده از فناوری نانو برای استفاده در صنعت پلاستیک و نایلون، طراحی نرم افزار درخواست گیری – فروشگاهی، داشبرد تدریس Teaching Dashboard از دیگر طرحهای مصوب در جلسه بوده است.
انتهای پیام/