دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1403 - 18:05

ارتباط حوزه و دانشگاه دوسویه است/ تجلیل از رویکرد رفع نیازهای پژوهشی سازمان‌ها توسط دانشگاه آزاد

ارتباط حوزه و دانشگاه دوسویه است  تجلیل از رویکرد رفع نیازهای پژوهشی سازمان‌ها توسط دانشگاه آزاد
استاندار بوشهر با تأکید بر اینکه ارتباط حوزه و دانشگاه دوسویه است، از رویکرد رفع نیازهای علمی و پژوهشی سازمان‌ها از سوی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.
کد خبر : 921761

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر با حضور استاندار، معاون منابع منابع انسانی و مدیر امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی واحد بوشهر، مدیران ارشد استانی و دانشگاهی و جمعی از مسئولان بلندپایه استان بوشهر برگزار و حجت‌الاسلام رضا جمالی به‌عنوان مسئول جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام عباس دشتی قدردانی شد.

استاندار بوشهر در این مراسم با بیان اینکه اهمیت دانشگاه و مراکز علمی برای همه جوامع مشخص است، گفت: دانشگاه محل تربیت نسل‌های آینده، مدیران بعدی کشور و در حقیقت صاحبان اصلی کشور و نظام است.

احمد محمدی‌زاده با بیان اینکه تجربه بازدید از دانشگاه‌های بسیاری در جهان داشته و در سنوات گذشته چندین دانشگاه را مورد بررسی قرار داده است، ادامه داد: یکی از مواردی که موجب موفقیت دانشگاه در کشور‌های دیگر شده، اتصال هر دانشگاه به یک نهاد یا سازمان اجرایی است که با ایجاد رابطه‌ای دوسویه برخوردار باشد و آن نهاد و سازمان همواره از دانشگاه حمایت می‌کند و دانشگاه نیاز‌های علمی و پژوهشی آن سازمان را برطرف می‌کند.

ارتباط حوزه و دانشگاه دوسویه است/ تقدیر از رویکرد رفع نیازهای پژوهشی سازمان‌ها از سوی دانشگاه آزاد

وی با اشاره به ارتباط مناسب دانشگاه و حوزه توضیح داد: این مهم یکی از اهداف نظام و مورد تأکید بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است که صورت پذیرفته و جهت‌گیری مناسب حوزه در برنامه‌های دانشگاه و حضور اثرگذار دانش‌آموختگان دانشگاهی در حوزه بیانگر این موضوع است.

استاندار بوشهر همچنین با توجه به شناختی که از زمان جنگ تحمیلی تاکنون حجت‌الاسلام دشتی داشت از تلاش‌های سازنده علمی و همراه با مدیریت اسلامی همراه با درایت تجلیل کرد.

سرمایه‌های انسانی خوبی در استان بوشهر وجود دارد

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها هم در این آیین با بیان اینکه روحانیون کارگذار دینی هستند، توضیح داد: به تعبیر مقام معظم رهبری، اگر در زمان کنونی پیامبر عظیم‌الشأن اسلام حضور داشتند و به‌دنبال پیشبرد اهداف دین بودند، روحانیون متولی این کار می‌شدند.

حجت‌الاسلام سیدمهدی میراحمدی با بیان اینکه سرمایه‌های انسانی خوبی در استان بوشهر وجود دارد، تبیین کرد: دانشگاه محل حضور علایق، سلایق و افکار مختلف است؛ از این رو روحانیون باید مبلّغ دینی برای تمام این افراد باشند.

ارتباط حوزه و دانشگاه دوسویه است/ تقدیر از رویکرد رفع نیازهای پژوهشی سازمان‌ها از سوی دانشگاه آزاد

وی تشریح کرد: روحانیت وظیفه دعوت به دین را دارند و برای این مهم قدرت و و وابستگی خاصی ندارند و بر توان علمی و اتصال به ذات باری تعالی و محبت مردم و سرمایه انسانی دانشگاه به دین مبین تکیه دارند.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: برای تحقق این مهم، روحانیت سه ابزار دارند، ابتدا حکیمانه رفتار کردن و سخن گفتن، انجام موعظه حسنه و ایجاد فضای گفت‌وگو و مباحثه‌ای.

میراحمدی با یادآوری اینکه کار دعوت به دین دشوار و پیچیده است، افزود: کار دعوت به دین نیازمند مهربانی و انعطاف و محبت و عطوفت است و روحانیت دنبال دعوت به خدا هستند؛ نه گروه و حزب خاص.

وی متذکر شد: امام، دانشگاه را کارخانه انسان‌سازی برشمردند و قطعاً کار آدم‌سازی، سخت و دشوار است.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از سه دهه خدمات علمی، فرهنگی و اجتماعی حجت‌الاسلام دشتی در استان و جامعه دانشگاهی تقدیر کرد.

مسئول سابق دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر هم با بیان اینکه کار خود را به‌عنوان مبلّغ در دانشگاه و در دهه ۷۰ شروع کرد، افزود: نعمتی که به ما عطا شده، نعمت جمهوری اسلامی است و نعمت مهم دیگری که به من تعلق گرفت، حضور در دانشگاه به‌عنوان مبلّغ دینی در سال‌های اول دهه سوم عمرم بود.

ارتباط حوزه و دانشگاه دوسویه است/ تقدیر از رویکرد رفع نیازهای پژوهشی سازمان‌ها از سوی دانشگاه آزاد

دشتی با بیان اینکه تمام مخاطبان در دانشگاه تشنه دریافت معارف دینی هستند، تشریح کرد: نخستین کاری که بنده در آن سال‌ها انجام دادم و قطعاً نیاز همیشگی است، جلب اعتماد استادان و دانشجویانی است که جدا از اندوخته بسیار علمی، دنبال دریافت این مباحث دینی هستند.

وی با یادآوری اینکه مسیری سخت طی شد تا موفقیت‌های فرهنگی بسیار حاصل شد، مطرح کرد: در آن سال‌های دهه ۷۰، اسناد بالادستی یا طرح جامعی برای تبیین مسائل نیود؛ از این رو با اعتمادسازی گام‌های نخست برداشته شد.

به گزارش آنا، حسن ملکی‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، عباس عاشورنژاد رئیس سابق مرکز هم‌اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، باقر گرگین رئیس سازمان بسیج اساتید استان بوشهر، محمدرضا بحرانی رئیس پیشین دانشگاه پیام نور و نماینده آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری و رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب