دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

‌پانزدهمین همایش ملی زمین‌شناسی در دانشگاه پیام‌نور شیراز برگزار شد

‌پانزدهمین همایش ملی زمین‌شناسی در دانشگاه پیام‌نور شیراز برگزار شد
پانزدهمین همایش ملی تخصصی زمین‌شناسی دانشگاه پیام‌نور امروز، ۳۰ خردادماه به صورت برخط به میزبانی دانشگاه پیام‌نور استان فارس برگزار شد.
کد خبر : 917955

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس در ابتدای این همایش گفت: اقتدار و پیشرفت ایران اسلامی را مدیون تلاش‌های علمی نخبگان و پژوهشگران هستیم.

محسن جاجرمی‌زاده افزود: کشورهای جهان قدرت خود را برای تصمیم‌گیری در نهادهای بین‌المللی تابع قدرت علمی خود می‌دانند و با تکیه بر قدرت علم و فناوری برای همگان تصمیم می‌گیرند.

وی همچنین با اشاره به اینکه علم در همه حوزه‌ها قدرت و پیشرفت به همراه دارد، یادآور شد: در این مسیر افتخار می‌کنیم تابع مکتبی هستیم که درباره تامل و تفکر در مخلوقات شگفت‌انگیز تذکر داده و عقل را برای کشف حقایق جهان به کار گرفته است.

جاجرمی‌زاده با تاکید بر آیات قرآن کریم در مورد شگفتی‌های زمین افزود: با توجه به اینکه ذخیره‌های حیات بشر در درون زمین و در کوه‌ها، معادن و دریاها وجود دارد علم زمین‌شناسی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

دبیر اجرایی این همایش نیز  اظهار کرد: اهداف ما برای برگزاری این رویداد که در تراز ملی در رشته تخصصی زمین‌شناسی، به روش برخط و در بازه زمانی یک روز توسط دانشگاه پیام‌نور استان فارس به مرکزیت شیراز برگزار شد، پاسداشت جایگاه دانش زمین‌شناسی و ارایه آخرین دستاوردهای علمی و نوین‌ترین روش‌های پژوهشی در علوم زمین، گردهم آوردن استادان، دانشجویان و دیگر پژوهشگران در راستای پیشرفت علوم زمین در گرایش‌های گوناگون و همچنین لزوم توجه به پژوهش‌های میان رشته‌ای، فراهم کردن زمینه آشنایی و تجربه‌اندوزی برای دانشجویان با شیوه نوشتاری مقالات علمی، فرایند داوری و همچنین ایجاد اعتماد به نفس برای حضور در همایش‌های گوناگون و البته چاپ مقالات علمی ـ پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی تعریف شده است.

رضا صادقی همچنین پترولوژی، چینه و فسیل‌شناسی، زمین‌شناسی اقتصادی، زمین‌شناسی نفت، رسوب‌شناسی و سنگ‌شناسی رسوبی، تکتونیک، ژئوتوریسم، زمین‌شناسی مهندسی، ژئوفیزیک، هوش مصنوعی و آب‌شناسی را از محورهای پانزدهمین همایش زمین‌شناسی عنوان کرد.

دبیر علمی همایش نیز گفت: ۵۲ مقاله در دبیرخانه این رویداد مورد پذیرش قرار گرفت که ۱۸ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۸ مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

محمد صدقی با تاکید بر اینکه تلاش دبیرخانه بر کیفیت مقالات و همچنین ارائه سخنرانی در همه گرایش‌های زمین شناسی بوده است، افزود: شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان فارس به صورت ویژه و موسسه استنادی علوم و فناوری جهان اسلام، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و دانشگاه شیراز همکاران برگزاری این رویداد علمی و تخصصی بوده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب