نگهداشت نخبگان حوزه فناوری اطلاعات دشوار است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در دومین رویداد تخصصی اشتغال و کار با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی آن است، گفت: بر این اساس بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و تشخیص و نخبه گزینی تشکیل شده است.
کیخا با بیان اینکه بین نخبگان و استعدادهای برتر تفاوت هایی وجود دارد، ادامه داد: نخبه کسی است که اثرگذار است یعنی فردی که در حوزه تخصصی خود اثرگذاری مثبت داشته باشد.
وی گفت: از این رو ما در رویکرد جدید در شناسایی نخبگان، افرادی که بیشترین اثرگذاری را در حوزه تخصصی خود داشته باشد و مسیر نوآوری و خلاقیت را هموار کنند، عضو این بنیاد محسوب می شوند.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه از این به بعد افرادی که درحوزه کاری خود اثرگذار باشند، مخاطب این نهاد هستند، خاطر نشان کرد: شرکت های دانش بنیان کنشگرانی در اقتصاد هستند که با موانع جنگیدند و مجموعه ای به نام شرکت های دانش بنیان را ایجاد کردند.
وی افزود: نخبه ها در شرکت های دانش بنیان فضای بیشتری برای نخبه پروری دارند.
وی نگهداشت نیروی انسانی را از جمله ماموریت های بنیاد ذکر کرد و گفت:در حوزه فناوری اطلاعات نگهداشت نیروی انسانی بحرانی شده است چرا که افراد در این شرکتها وارد و بعد از فراگیری کار و تخصص از کشور مهاجرت می کنند.
وی با بیان اینکه از این رو لازم است تعهد دو طرف از سوی کارفرما و کار جویان ایجاد شود، گفت: دغدغه بنیاد نخبگان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و همچنین شرکتهای دانش بنیان این است که ظرفیت شرکت های حوزه فناوری اطلاعات را با حضور نخبگان ارتقا دهیم.
انتهای پیام/