دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1403 - 11:51

سروری‌مجد: الگوی تقریب مذاهب و ادیان دانشگاه آزاد الگوی جهانی است

سروری‌مجد: الگوی تقریب مذاهب و ادیان دانشگاه آزاد الگوی جهانی است
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی الگویی را در تقریب مذاهب و ادیان دنبال می‌کند که این الگو جهانی است.
کد خبر : 910300

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تخصصی مسئولان دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تدوین نقشه راه دفتر تقریب مذاهب که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم تمایز دانشگاه آزاد اسلامی را با سایر دانشگاه‌ها بسنجیم یکی از آنها همین موضوع تقریب مذاهب است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی الگویی را در تقریب مذاهب و ادیان دنبال می‌کند که این الگو جهانی بوده و قابل ارائه به کشور‌های مختلف است. در سال ۱۴۰۳ نیز به دنبال ماموریت گرایی جدید و تشکیل کارگروه‌های ویژه برای آینده فعالیت‌های پژوهشی تقریب مذاهب اسلامی و ادیان خواهد بود.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: تمایز‌های زیادی بین این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی نیز وجود دارد و با توجه به فعالیت‌هایی که در چهار سال اخیر شکل گرفته و انجام شده برای مجموعه دانشگاه قانع کننده نبوده و همواره دنبال نوآوری‌هایی هستیم. همان‌طور که تفاوت دانشگاه آزاد اسلامی را با سایر دانشگاه‌ها مقایسه می‌کنیم در عرصه فناوری تلاش‌های مضاعفی صورت گرفته؛ اما با شرایط کنونی اقتصاد کشور، اداره کردن دانشگاه با این میزان شهریه دریافتی امکان پذیر نیست و شهریه دانشگاه از مدارس غیر انتفاعی هم پایین‌تر است.

سروری‌مجد اضافه کرد: دانشگاه دارای فناوری‌ها و نو آوری‌هایی است که در استان‌ها صورت می‌گیرد و با درآمد غیرشهریه‌ای و با ارائه خدمات در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فناوری به کشور در حال اداره است، این دانشگاه دارایی‌های خود را روز به روز مولد‌تر می‌کند و این دارایی‌ها فقط مادی نیست؛ بلکه سرمایه انسانی بوده که در خدمت کشور قرار گرفته و حاصل تلاش دکتر طهرانچی و سایر دست اندرکاران دانشگاه است.

وی عنوان کرد: در مسئله غزه ایران اسلامی حرکتی کرد. گویی را امام و رهبری پرتاب کردند که همه به دنبال آن گوی در حال دویدن هستند و کاملا خداوند به اسلام و مظلومان جهان مخصوصا مسلمانان و مردم غزه این عزت را عطا کرد که هوشیاری و این بیداری و دشمن شناسی پیش آمد.

لزوم به‌روزرسانی استراتژی تقریب در مجمع جهانی

رئیس کارگروه دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تشریح مصوبات نشست‌های گذشته گفت: مجموعه‌ای به‌عنوان استراتژی تقریب در مجمع جهانی تقریب تدوین و اساسنامه و مراحل آن توسط پیشکسوتان تهیه شده و در این زمینه لازم است به‌روزرسانی با نگاه آکادمیک و دانشگاهی صورت پذیرد.

حجت الاسلامد سیدحامد علم الهدی ادامه داد: یکی از اهداف این جلسه تشکیل کمیته‌ای برای جمع آوری نظرات به منظور تدوین استراتژی جدید تقریب مذاهب اسلامی با نگاهی دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی مطرح کرد: تدوین سیر مطالعات تقریب مذاهب اسلامی، گردشگری تقریبی با برگزاری اردو‌های فرهنگی، توانمند سازی استادان هیئت علمی و دستیاران آموزشی در حوزه تقریب، به‌روز شدن درسنامه‌های تقریب به منظور تدریس در دروس معارف، برگزاری بزرگداشت مراسم شهدای تقریب، تدوین برنامه علمی تقریب مذاهب اسلامی، باز نگری دروس معارف اسلامی، بازنگری در جذب استادان معارف اسلامی، تشکیل کارگروه تخصصی یهود شناسی، تشکیل کارگروه تخصصی موسیقی تقریب، تشکیل کارگروه تخصصی ورزش و تقریب، تاسیس رشته جامعه شناسی و تاریخ اقوام، راه‌اندازی سایت تقریب مذاهب اسلامی، راه‌اندازی جشنواره ایده نگاری و تجربه نگاری، راه‌اندازی دفتر مطالعات تقریب مذاهب اسلامی و تأسیس دانشکده تقریب مذاهب اسلامی از مصوبات گذشته بوده و به‌عنوان ۱۶ سرفصل وجود دارد و به دبیرخانه تقریب واصل شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب