تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری بهزودی آغاز میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از ارومیه، داریوش جاوید و هیئت همراه در سفر به آذربایجان غربی، علاوه بر بازدید از واحدهای دانشگاهی ارومیه، خوی، ماکو و مهاباد با استادان و کارکنان این واحدهای دانشگاهی دیدار و در نشستهای پرسش و پاسخ حضور پیدا کرد.
هفتاد و چهارمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در آخرین روز از سفر سهروزه داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه برگزار شد.
وی در این جلسه کاهش تعداد دانشجویان این دانشگاه در ۴-۵ سال گذشته را ناشی از کاهش هرم جمعیت جوان و افزایش مراکز آموزشی دانست و افزود: برنامه ریزیهای منظم دانشگاه و ایدههای دکتر طهرانچی، سبب افزایش اعتماد خانوادهها به این دانشگاه و افزایش میزان دانشجویان در سالهای اخیر شده به گونهای که امروز دانشگاه آزاد اسلامی یکی از انتخابهای اول جوانان است.
جاوید با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال رفع دغدغه معیشت همکاران است، تصریح کرد: حرکت، تفکر و یاری تمام کارکنان و اعضای هیئت علمی منجر به موفقیت دانشگاه شده و در واحدهایی که مشکلات مالی دارند، همین تفکرات و برنامه ریزی ها، مشکلات حاضر را مرتفع میکند.
وی با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ سال اخیر تقریبا سه برابر شده است، عنوان کرد: مشکلات یکشبه به وجود نیامده و قطعاً یکشبه حل نخواهند شد ولی با توجه به قابل درک بودن سطح دغدغه همکاران، مسئولان سازمان مرکزی شبانه روزی برای حل این مشکلات در تلاش هستند.
جاوید با اشاره به تعداد اساتید و کارکنان بازنشسته این دانشگاه مطابق الگوهای آماری از سال ۱۳۹۹ افزود: در سه سال گذشته بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در سطح کشور و ۳۰ میلیارد تومان در خود واحد ارومیه سنوات پرداخت شده که از موضوعات پیش روی روسای واحدها بوده و مدیریت شده است.
وی با توجه به موضوع مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی گفت: در راستای مصوبه هیئت امنا و تفاهم نامه در هفته گذشته ۱۶ قطعه از زمینهای دانشگاه در استانهای مختلف برای تغییر کاربری به وزارت راه و شهرسازی معرفی شده و این موضوع با هماهنگی روسای استان در همه استانها در حال انجام و اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان در حال تدوین است.
جاوید با تاکید بر اینکه نباید هیچ طرحی در دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل عدم نقدینگی روی زمین بماند تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور آغاز به کار کرده و طرحهای اقتصادی که توجیه پذیر باشند، میتوانند از تسهیلات آن بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: در راستای انضباط و شفافیت مالی سامانههای مالی آنلاین و قابل نظارت و حسابرسی مستقل، شفافیت مالی دانشگاه آزاد اسلامی را به بالاترین حد ارتقا داده است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این معاونت سعی نموده دامنه تسهیلات رفاهی و خدماتی دانشگاه را گسترش داده و توجه به زمینههای مختلف گردشگری، تفریحی، رفاهی و مالی را مورد توجه قرار دهد.
این مقام دانشگاهی با اشاره به تحول اداری که به زودی در این دانشگاه آغاز میشود، عنوان کرد: تاکنون پرداختیهای کارکنان بر اساس جایگاهها صورت میگرفت ولی در تحول اداری جدید، هر کارمندی علاوه بر جایگاه، بر اساس شاخصهای فردی خود نیز دریافتی خواهد داشت.
وی با اشاره به کمبود نیرو در برخی از واحدهای دانشگاهی تصریح کرد: در این راستا هر کارمندی از واحدهایی که تراکم نیرو دارند اعلام آمادگی کند در اسرع وقت جابهجا میشود.
جاوید با اشاره به وضعیت کارکنان دارای مدرک دکتری خاطرنشان کرد: واحدهای دانشگاهی موظف هستند در رشتههایی که کمبود دارند در اولویت اول از این کارکنان به عنوان هیئت علمی وابسته استفاده کنند ولی به جهت عدم امکان صدور دو نوع حکم برای کارکنان، یک آیتم جدید در فیش حقوقی این دسته از کارکنان افزوده میشود.
وی با اشاره به بیمه تکمیلی بیان کرد: یکی از رسالتهای دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سند تحول و تعالی، ارائه طرحهای آموزشی، درمانی و بیمههای تخفیف دار برای بهرهمندی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه بیمه تکمیلی تا سال گذشته دارای دو طرح عادی و ویژه بود، ولی سال گذشته تمهیداتی انجام شد و علاوه بر طرح عادی و ویژه (طرح یک و دو)، سه طرح دیگر شامل طرح پایه، طرح سه و طرح چهار نیز اضافه شد.
وی از برنامههای این دانشگاه برای نیروهای شرکتی، از تلاش برای تبدیل وضعیت خبر داد و گفت: پیشتر سقف مدت زمان کارکرد برای تبدیل وضعیت ۸ سال بود که به تازگی این میزان به ۶ سال کاهش پیدا کرده است.
این مقام دانشگاهی خاطرنشان کرد: ضروری است واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پیشرفت و حل مشکلات در حوزههای مختلف، در زمینههای پذیرش دانشجو، برگزاری دورههای کوتاه مدت، پذیرش دانشآموزان مدارس سما، اقتصاد و سرمایهگذاری و جایابی نیرو را مورد توجه قرار دهند.
وی با اشاره به لزوم بهره وری و استفاده بهینه از املاک دانشگاه آزاد اسلامی، به امکان تاسیس مدارس سما در ساختمانهای واحدهای دانشگاهی اشاره کرد و این مهم را در امکان برقراری تعادل نیروهای دانشگاهی موثر ارزیابی کرد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خواستار همدلی، همفکری و همراهی تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف این دانشگاه و ارائه راهکارهای جدید برای مقابله با چالشهای پیش رو شد.
انتهای پیام/