تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار با فرمانده انتظامی استان یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانشآموز، یکهزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و گفت: با انجام برنامههای فرهنگی در این دانشگاه، دانشجویان به ارزشهای معنوی احترام میگذارند.
وی، ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی را شامل پنج گام اساسی برشمرد و عنوان کرد: گام نخست شامل تبیین عالمانه و حکیمانه است که دانشجو، استاد، خانواده و مدیران نظام باید آگاه شده و با فلسفه و اهداف این طرح آشنا شوند. در گام دوم، مشارکت همافزای تمام بخشها و نیروها در حوزه تعلیم وتربیت اجتماعی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تبیین کرد: گام سوم شامل رصد و پایش مستمر است تا موانع برطرف شود. تعلیم و تربیت یک موضوع مقطعی و کوتاه مدت نیست. گام چهارم شامل مراقبت والدانه است، به این معنا که ما در حوزه تربیبت به یک نظام والدانه نیاز داریم. گام آخر شامل مواجه مقتدرانه با عوامل یا افرادی است که مانع از گسترش تربیت در بین دانشجویان میشوند.
دهقانی اشکذری ادامه داد: در اصل مواجه مقتدرانه ۲۰ درصد کل ساماندهی حجاب و عفاف را شامل میشود. این در حالی است که به علت نبود هم افزایی رسانه، سازمانها و ارگانها اکثریت کار بر روی دوش نیروی انتظامی است.
دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای بهتر اجرا شدن این طرح و انجام وظیفه دینی و شرعی اعلام کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در بیانات خود با اینکه موضوعات مهمی در امور بین الملل و تحولات پیچیده جهانی داشتیم، بحث حجاب را از مسئولین مطالبه کردند که نشان از مهم بودن آن است.
حجتالاسلام حسن زارع متذکر شد: دشمن در صحنه نظامی مایوس شده و تنها امیدش در جنگ نرم و ترکیبی است. ما باید توجه داشته باشیم کار فرهنگی، طولانی مدت و نامحسوس است و باید آن را جدی گرفت و در نهایت طبق فرمایش قرآن هدایت و پذیرفتن مبانی اسلام برای شخص نامعلوم و خداوند از سرانجام کار افراد آگاه است.
وی قانون را برای اجتماع لازم دانست و گفت: جوامع مختلف با مذاهب و آیینهای گوناگون به قانون احترام گذاشته و به آن پایبند میباشند بنابراین حجاب از منظر قانونی برای کسانی که در جامعه اسلامی زندگی میکنند رعایت آن لازم و با متخلفان برخورد قانونی میشود. اگر در انجام امر به معروف و نهی از منکر جدی بودیم معضلات اجتماعی به مراتب کاهش مییافت بنابراین کوتاهی پدران، مادران، معلمان و اساتید مشکل عدم رعایت حجاب در جوانان را به وجود آورده است و تنها راه حل این است که مردم وارد صحنه شوند و در رفع آن بکوشند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلانی استان یزد، نیروی انتظامی را از خود مردم و دارای روحیه معنوی و متفاوت از نظام شاهنشاهی دانست و گفت: ۴۵ سال از عمر انقلاب میگذرد و ما شاهدیم که نیروی انتظامی با همه مسئولیتهای فراوانی که در حوزه امنیتی و اجتماعی داشته، اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی جامعه نیز دارد.
فرمانده انتظامی استان یزد در این نشست گفت: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزشهای اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزشهای ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی میکنند، به اجرا گذاشته شده است.
سردار عباسعلی بهدانیفرد با تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به واسطه نداشتن موردی از دستگیری دانشجو در آشوبهای سال قبل از همکاری و همراهی دانشگاهیان در اجرای موفق طرح نور قدردانی کرد.
وی ادامه داد: طرح نور از همان ابتدای اجرا با استقبال گستردهای از سوی مردم متدین، شهیدپرور و ولایی استان همراه بوده است و در راستای اجرای طرح نور، مشکل خاصی تا این لحظه در سطح استان وجود نداشته است و تعداد انگشتشمار مورد کشف حجاب در سطح استان بوده که با تذکر و توجه ابتدایی پلیس برطرف شده است.
انتهای پیام/