سومین همایش ملی و بینالمللی سلامت، حکمت و حکمرانی برگزار میشود
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بازگشت به رهیافتهای علمی برآمده از حکمت کهن و دانش روز مهمترین پیشنهاد برگزارکنندگان سومین همایش ملی و بینالمللی سلامت، حکمت و حکمرانی به مسئولان کشور است. این همایش که از ۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی فرهیختگان برگزار خواهد شد، یکی از ۸ بسته پیشنهادی دانش محور و حکمت پایه دانشگاه آزاد اسلامی در رشتههای تخصصی مختلف برای مسئولان کشوری است. این نکات در نشست هماهنگی و آمادگی برای برگزاری همایش در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران مطرح شد.
علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و رئیس همایش در این نشست که با دبیران علمی و اجرایی و مسئولان کمیتههای ۵ گانه سومین همایش ملی و بینالمللی سلامت، حکمت و حکمرانی برگزار شد، بر این نکته تاکید کرد که سلامت به عنوان گمشده انسان معاصر، حکمت به عنوان الگوی کهن دستیابی به سلامت و حکمرانی به عنوان چارچوب مدرن اداره سازمانها و جوامع در روزگار ما ۳ عنصر کلیدی این همایش را تشکیل میدهند و آنچه در طول ۳ روز برگزاری این رویداد علمی تلاش خواهیم کرد به آن دست یابیم؛ ترسیم نقشهای دانش پایه و کاربردی مبتنی بر حکمت اسلامی در مباحث حوزه سلامت است تا حکمرانان کشور را در حل معضلات این حوزه یاری نماید.
خلیل علی محمد زاده، دبیر علمی این همایش با شرح تاریخچه همایشهای پیشین مرتبط اظهار داشت: اولین همایش ملی با موضوع حکمرانی مبتنی بر ظرفیتهای حکمت اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰ به ابتکار حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن زمان معاونت علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی را بر عهده داشتند در سطحی وسیع با مشارکت گسترده استادان دانشگاه و پژوهشگران این حوزه برگزار شد. توفیق این رویداد علمی در تولید ادبیات تخصصی مرتبط با حکمرانی سبب شد امسال نیز ۸ همایش همتراز با محوریت دانش روز و کاربرد آن در کنار حکمت اسلامی برای رفع مشکلات حکمرانی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شود.
این همایشها در ۸ واحد مختلف بر اساس توان علمی تخصصی هرواحد از علوم و فنون کاربردی تا فلسفه و علوم انسانی در ماههای پیش رو برگزار خواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به تناسب ظرفیت این واحد عهدهدار سومین همایش ملی و بینالمللی سلامت، حکمت و حکمرانی است.
در برگزاری این همایش معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی و فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از دانشگاههای علوم پزشکی با دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران همکاری دارند.
مسعود پارسانیا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دبیر اجرایی همایش نیز در نشست هماهنگی، با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده تا کنون خبر از راهاندازی وبگاه همایش برای ثبت نام و ارسال مقالات داد.
محمد ناصحی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و از اعضای گروه علمی همایش نیز در این نشست گزارشی کوتاه از روند اقدامات اجرایی معاونت آموزشی برای برگزاری هرچه بهتر کنگره ارائه کرد.
هاشمی، مسئول کمیته علمی همایش نیز ضمن ارائه گزارشی از پنلهای علمی ۶ گانه سومین همایش ملی و بینالمللی سلامت، حکمت و حکمرانی بر اهمیت حضور برخی از مسئولان کشوری کنونی یا سابق به عنوان نمایندگانی از حوزه حکمرانی در هریک از پنلها تاکید کرد.
برنامه اجرایی همایش شامل بخش وبیناری - مجازی در روز ۲۹ اردیبهشت است که با شرکت سخنرانان خارج از تهران برگزار میشود و بخش حضوری که در روزهای ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت در سالن همایشهای بیمارستان فرهیختگان تهران برگزار خواهد شد.
چهار محور اصلی این همایش عبارتند: از حکمرانی و سلامت، سلامت معنوی و اجتماعی، حکمرانی در دارو و درمان و حکمرانی آموزش و پرورش در سلامت که علاقمندان هنوز فرصت دارند تا یکم اردیبهشت چکیده مقالات خود را در این محورها با مشاهده شرایط شرکت در همایش در وبگاه آن ارسال نمایند.
به مقالات پذیرفته شده دانشجویان در همایش برای دفاع از رساله دکتری «نیم نمره» امتیاز تعلق خواهد گرفت.
برای مشاهده دیگر ویژگیهای این همایش به وبگاه آن از طریق لینک وبگاه مراجعه نمایید.
انتهای پیام/