نیرنگ نفتی «ﻣﺴﺘﺮ ﺟﯿﮑﺎﮎ» در صنعت هستهای تکرار نشود
خبرگزاری علم و فناوری آنا - *محمد میرزایی حیدری؛ در دوران قاجار، انگلیسیها زمانی که به ارزش نفت ایران پی بردند، با توجه به نادانی حاکمان وقت ایران و استفاده از قدرت رسانهای، نفت را مادهای بدبو و بیارزش معرفی کرده و آن را به طور کامل غارت میکردند.
بعدها که جمعی از نخبگان استقلالطلب به ارزش نفت (طلای سیاه) پی بردند بازهم انگلیس با نیرنگ ﻣﺴﺘﺮ ﺟﯿﮑﺎﮎ ﺟﺎﺳﻮﺱ انگلیسی Mr. Jaycock or Syed Jaycoc (ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺑﻪ آیتالله ﺳﯿﺪ ﺟﯿﮑﺎﮎ) در خوزستان با شعار «تو که مهر علی مِن دلته/ نفت ملی سی چِنته» نفت را مادهای نجس و منفور به مردم خوزستان معرفی کردند.
بازهم با توجه به ضعف حکومت و قلدری انگلیسِ استعمارگر، قراردادهای یکطرفه و غارت ادامه یافت، تا زمانی که آگاهیبخشی صورت گرفت و عموم مردم ایران به ارزش نفت پی بردند و با پیگیری نخبگان و حمایت مردم صنعت نفت ملی شد.
مقابله غرب با ایران قوی و دانش هستهای هم شباهت بسیاری با داستان صنعت نفت دارد...
قدرت رسانهای و جنگ روانی غرب سالهاست با شعارهای فعالیتهای هستهای ایران موجب دشمنتراشی، هزینهتراشی و بیفایده بودن و ... و با ترفندهای گزینه نظامی روی میز، ترور دانشمندان هستهای، تحریم، تطمیع، مذاکره دروغین و ... میخواهند صنعت هستهای ایران را متوقف کنند، درحالیکه خودشان روزبهروز بر توسعه و سرعت صنعت هستهایشان میافزایند و از مزایای بسیار آن به خوبی باخبرند.
مزایایی مانند «امنیت و تأمین انرژی در حال و آینده با وجود اتمام منابع فسیلی در سالهای آتی»، «ضرورت آبشیرینکنهای هستهای برای اقلیم گرم و خشک ایران»، «دستاوردهای پزشکی و تولید رادیوداروی تشخیصی، تسکینی و درمانی»، «کمک به محیط زیست، کشاورزی و امنیت غذایی (تصفیه پسابهای صنعتی، پلاسما، پرتودهی، کنترل آفات کشاورزی، افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و انباری و ...)»، «خودباوری و شکست انحصار غرب و استعمارگران عالم« و ...
مسلماً با اینهمه دستاورد صنعت هستهای، استعمارگران و مستکبران عالم حاضر نیستند تا کشورهای استقلالطلب و استکبارستیز، انحصار قدرت علمی و سیاسی آنها را بشکنند و همواره باید تحت سلطه و غارت آنان بهصورت خودتحقیر باقی بمانند.
*عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان
انتهای پیام/