دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 فروردين 1403 - 10:30

درمان سطحی‌نگری در دینداری با الگوگیری از قرآن و ائمه اطهار

درمان سطحی‌نگری در دینداری با الگوگیری از قرآن و ائمه اطهار
معاون آموزشی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: کسی که در زندگی از قرآن و اهل بیت پیروی کند دچار لغزش نمی‌شود.
کد خبر : 904090

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام محمد مهدی حرزاده، معاون آموزش نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کل کشور در دانشگاه آزاد اسلامی یزد، بی توجهی جوانان به تعالیم اسلام را در نتیجه اشکال در انتقال مفاهیم به نسل جوان دانست و اظهار کرد: در خانواده‌ها مکرر می‌بینم جوانی که نماز خوان بوده بعد از مدتی با نگاه به اشخاص نه تنها از مناجات با خدا دست برمی‌دارد؛ بلکه وظیفه خود می‌داند علیه دین فعالیت کند.

وی آفت این نوع دینداری را ناشی از وابستگی به افراد برشمرد و افزود: امام صادق(ع) می‌فرمایند: «مَن دَخَلَ فی هذا الدِّینِ بالرِّجالِ أخرَجَهُ مِنهُ الرِّجالُ کما أدخَلُوهُ فیهِ، و مَن دَخَلَ فیهِ بِالکِتابِ و السُّنَّةِ زالَتِ الجبالُ قَبلَ أن یَزولَ»؛ هر که از طریق مجذوب شدن به شخصیت افراد به دین در آید، همان اشخاص همچنان که او را به دین در آورده اند از آن خارج می‌کنند و کسى که از طریق کتاب و سنّت به دین وارد شود، کوه‌ها بجنبند او در عقیده و دینش متزلزل نمی‌شود.

معاون آموزش نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کل کشور گفت: جستجو کردن دین در اشخاص باعث می‌شود با اشتباه شخص از دین جدا و در انجام تکالیف و عقیده خود مردد شویم.

حرزاده بیان کرد: دشمن در این مقطع زمانی حساس همه تجهیزات و امکانات خود را در منحرف کردن اندیشه مردم به کار بسته و همت و سعی خود را در کشف نقاط ضعف عالمان دینی و افراد مذهبی کرده و با راست و دروغ سعی در برجسته کردن اشتباهات آنان و شبهه پراکنی دارد. افرادی که دین خود را از روحانی محل یا پدر و مادر خود گرفته‌اند، همین افراد همان‌ گونه که آنان را به دین درآورده‌اند همان طور از دین خارج می‌کنند.

وی علاج این سطحی‌نگری دینداری را در گرفتن مفاهیم و ارزش‌ها از قرآن و چهارده معصوم دانست وادامه داد: اگر دین را از سرچشمه آن؛ قرآن و اهل بیت بگیریم در صورت مواجه با طوفان شبهات که کوه‌ها را نابود می‌کند، هیچ تزلزلی در ما ایجاد نخواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب