از تجاریسازی علم و نوآوری برای تحقق شعار سال تا آموزش تولید ثروت به دانشآموختگان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عربزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در آیین تجدید میثاق با شهیدان والامقام و شروع به کار در سال جدید گفت: با یاری پروردگار متعال طی چند سال گذشته در زمینه جذب دانشجو در این دانشگاه روند رو به رشدی داشتهایم که نقش همکاران در این خصوص بیبدیل و غیرقابل انکار است.
وی عنوان کرد: هیچ شکی نیست در طول تاریخ پرفراز و نشیب دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در ۴۰ سال گذشته افرادی در ارتقای این مجموعه علمی فرهنگی اثرگذار بودهاند که در این مجال از زحمات این بزرگواران قدردانی میکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: برای سال جاری نیز براساس شعار سال برنامههایی در دستورکار داریم و نقش ارزنده دانشگاهها بهعنوان مراکز علمی کشور در جهش رشد تولید ممتاز است.
در ابتدای این مراسم کارکنان استادان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با حضور بر مزار سه شهید گمنام مدفون در این دانشگاه با قرائت فاتحه به مقام شامخی این گلگونکفنان ادای احترام کردند.
دیدار نوروزی رئیس دانشگاه آزاد آشتیان با کارکنان
نورالله عبدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان با مدیران و کارکنان این دانشگاه در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۳ در دفتر ریاست دانشگاه دیدارکرد.
عبدی در این دیدار از کارکنان و اعضای هیئت علمی خواست تا در سال جدید با همکاری و همدلی بیش از پیش در پیشبرد اهداف دانشگاه مشارکت کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۲ ارائه کرد.
سیستم آموزشی ما جوانان را برای تولید ثروت آموزش نمیدهد
آیتالله حبیبالله شعبانی موثقی نماینده ولیفقیه در استان همدان در دیدار نوروزی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی همدان با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مدیر خوب یعنی مدیری که بتواند از ظرفیتهای مردمی به نحو احسن استفاده کند.
وی اضافه کرد: سیستم تربیتی و آموزشی ما، جوانان را برای تولید ثروت آموزش نمیدهد و گاهی جوانان دارای مدارک بالایی هستند، اما توانایی تولید ثروت ندارند و تنها به دنبال کار کارمندی هستند.
نماینده ولیفقیه در استان همدان بیان کرد: جوان ۲۵ ساله باید توانایی تولید ثروت داشته باشد و ما هم در آموزش و پرورش و دانشگاه جوانان را به سمت رشتههایی که میتوانند تولید ثروت داشته باشند، سوق دهیم.
شعبانی موثقی با اشاره به نگاه شهید بهشتی در اوایل انقلاب اسلامی در عرصه اقتصاد که حرکت بر محور مردم بود، توضیح داد: اگر قانون اساسی را به درستی اجرا کنیم بسیاری از مشکلات در کشور رفع میشود.
وی خاطرنشان کرد: با ساز و کار غلط، نمیتوان به یک هدف درست دست پیدا کرد و امروز باید ساز و کار مناسب برای مشارکت مردم در عرصه اقتصاد طراحی شود.
اقدامات دانشگاه آزاد همدان برای رونق تولید
غلامرضا خاکساری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان هم در این دیدار نوروزی که با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه همراه بود با اشاره به اقدامات چهار ماه گذشته گفت: ارزیابی عملکرد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به محورهای سهگانه پیشبینیشده در سند تحول و تعالی این دانشگاه و با هدف اعتلای جایگاه واحدهای دانشگاهی در کشور برگزار شد و این دانشگاه بهعنوان یکی از بزرگترین دانشگاهها در استان همدان توانست در این ارزیابی از رتبه هفت به رتبه پنج ارتقا پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۷ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: تصویب و عملیاتی شدن دانشکده مهارت و کارآفرینی، تصویب دانشکدگان جامعه و حکمرانی، هنر و رسانه و فرهنگ و تمدن از سوی سازمان مرکزی دانشگاه و تدوین پروپوزال مدارس عالی کسبوکار و آموزش زبانهای خارجی از اقدامات صورت گرفته در چند ماه اخیر در راستای مهارتآفرینی دانشآموختگان این دانشگاه است.
اقتصاد ارکان بنیادین و اساسی اقتصاد است
کامبیز نرماشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت آغاز سال نو در دیدار با کارکنان و اعضای هیئت علمی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری، اقتصاد یکی از مهمترین امور کشور است و باید توجه و اهتمام ویژه به امور اقتصادی کشور در دستورکار همگان باشد.
وی اضافه کرد: یکی از ارکان بنیادین و اساسی اقتصاد، تولید است و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تمام تلاش خود را در این راستا انجام خواهد داد.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: این دانشگاه با داشتن برنامههای علمی و پژوهشی تمام تلاش خود را برای پیشگام بودن در عرصه عملیاتی کردن شعار در نیل به هدف جهش تولید با مشارکت مردمی به کار خواهد بست.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: از جمله برنامهها و فعالیتهای در دستورکار این دانشگاه اینکه در واحدها و مراکز دانشگاهی استان، تولید محصولات مختلف نظیر محصولات دانشبنیان، محصولات کشاورزی و غذایی، دامپروری و دامداری، آبزیان و طیور با همت مسئولان واحدها و مراکز دانشگاهی و همچنین با مشارکت مردمی انجام خواهد شد.
نرماشیری با اشاره به مصوبات جلسه اخیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در این جلسه اکثر مصوبات براساس برنامههای اقتصاد دانشبنیان انجام پذیرفت، به عنوان مثال پرورش آبزیان در حوزه جنوب استان، زیر کشت بردن زمینهای کشاورزی و تولید گیاهان دارویی و همچنین تولید محصولات غذایی در نقاط مختلف از جمله این مصوبات بود.
وی متذکر شد: در تولید محصولات مختلف از روشهای نوین علمی که توسط نخبگان دانشگاهی پیشنهاد شده، استفاده خواهد شد تا چرخه تولید در استان سیستان و بلوچستان با سرعت بیشتر و بهصورت شایسته و درخور حرکت کند و نیل به این اهداف بدون مشارکت مردم میسر نمیشود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برای ارائه مشاوره در زمینههای مختلف تولید درراستای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اعلام آمادگی کرد.
تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و بازدید از روند احداث فن بازار و خوابگاه دانشجویی از دیگر برنامههای این دیدار بود.
برنامه اصلی دانشگاه آزاد میاندوآب برای تحقق شعار سال
همزمان با بازگشایی دانشگاهها بعد از تعطیلات نوروزی، نخستین جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با کارکنان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه در سال جدید برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در این نشست گفت: در سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، برنامه اصلی دانشگاه در راستای تحقق بخشیدن به شعار سال با مشارکت و همت مضاعف دانشگاهیان در تبیین جهاد علمی، جهش تولید و جهش جذب و پذیرش دانشجو عملی خواهد بود.
پیام خدایی متذکر شد: با تجاریسازی علم، خلّاقیت و نوآوری و استفاده از ظرفیتهای نخبگان دانشگاهی برای اعتلای نام دانشگاه و ساختن ایرانی آباد و سربلند میتوان به قلههای رفیع پیشرفت و توسعه در عرصه داخلی و بینالمللی دست یافت.
وی افزود: برای اجرایی کردن سند تحول دانشگاه برنامههای عملیاتی مهمی در تمامی زمینهها از جمله آموزش و پژوهش پیشبینی شده و در حال اجراست که باید با جدیت پیگیری شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب بر ضرورت شرکت منظم اعضای هیئت علمی و کارکنان در نماز جماعت، ایجاد فضایی سالم و معنوی در محیط کار، همدلی و همیاری همکاران و صرفه جویی تأکید کرد و تکریم و توجه به مشکلات دانشجویان بهلحاظ آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و تکریم ارباب رجوع را جزء مهمترین برنامه و اولویتهای کاری در سال جدید قلمداد کرد.
همدلی و مشارکت فعال در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، افشین غنیزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در دیدار نوروزی سال ۱۴۰۳ با اعضای هیئت رئیسه، دانشجویان، استادان و کارکنان در مسجد الغدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه اظهار کرد: امیدوارم سال پیش رو برای ملت ایران و جامعه دانشگاهیان سالی پر از آرامش و سعادت باشد و با توجه به شعار مقام معظم رهبری در این سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» روبه سمتی برویم که تمامی افراد حاضر در دانشگاه با مشارکت فعال در مسیر سربلندی و توسعه گام بردارند.
وی اضافه کرد: چقدر خوب است که پای کار باشیم و این دانشگاه در مسیر سربلندی و تعالی گام بردارد، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه نیز همگی باتجربه بوده و اغلب کارکنان دانشگاه نیز دارای سابقه و تجربه کافی هستند، لازم است که همگی با همدلی و مشارکت فعال و احساس مسئولیت نویدبخش آیندهای روشن برای دانشگاه باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم ضمن تبریک سال ۱۴۰۳ و تقارن نوروز با بهار قرآن بیان کرد: امیدوارم این تقارن مایه خیر و برکت برای ملت ایران باشد و زیر سایه قرآن و اهل بیت علیهمالسلام با گذر از این سالها تنها چیزی که به ارمغان آورده و از خود به یادگار بگذاریم خاطرات خوبی باشد که در اذهان باقی خواهد ماند.
حجتالاسلام امین معظمی گودرزی تأکید کرد: در سال گذشته تلاش زیادی داشتیم و بدون تردید یکی از مهمترین دستاوردهای سال گذشته دانشگاه با حضور گروه جدید هیئت رئیسه به ریاست دکتر غنیزاده همدلی است.
وی تبیین کرد: البته مشکلات داریم، اما همدلیم و در هر مجموعهای که جدایی و نفاق اتفاق بیفتد قطعاً شکست در انتظار آن مجموعه خواهد بود و باید کمک کنیم تا این مجموعه دانشگاهی بیش از پیش برای استان و کشور افتخارات کسب کند.
در ادامه این جلسه کارگاه تفسیر سوره مبارکه انبیاء، طرح رمضان، بهار قرآن به مدت دو هفته و ۳۲ ساعت در مسجد الغدیر آغاز شد.
انتهای پیام/