۶ راهکار برای تحقق شعار «جهش تولید با مشرکت مردم»

علی آهنگر کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تأمین سرمایه کارگاههای تولیدی و حمایت از آنها در قالب تعاونی، کمکهای مالی و ارائه وامهای کمبهره به کارآفرینان، حمایت مالی در قالب وامهای درازمدت به بخش تولید، اصلاح سیاستهای ارزی، خصوصیسازی بخش تولید و مبارزه با فساد اقتصادی را از راههای تحقق شعار «جهش تولید با مشرکت مردم» برشمرد.
وی با بیان اینکه دانشگاهها میتوانند به توسعه اقتصادی و مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هر شهرستان کمک کنند، ظرفیتهای دانشگاهی را در راستای بسترسازی و راهاندازی بنگاهای تولید و تأمین صنایع خلاق وابسته به عرضه و تقاضای بازار مؤثر دانست.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه همکاریهای بیشتر با صنعت و فراهم ساختن بسترهای مناسب، همکاریهای مشترک در پروژههای تحقیقاتی منطقهای، ایجاد فرصتهای شغلی و کسب و کار با تقویت ظرفیتهای کارآفرینی و نوآوری و ایجاد رشتههای تحصیلی میان رشتهای متناسب با نیاز توسعه اقتصادی منطقهای را از دیگر وظایف و رسالتهای دانشگاهها در تحقق شعار سال قلمداد کرد.
آهنگر با توجه به بخشی از پیام نوروزی رئیس دانشگاه آزاد با عنوان راهاندازی بسترهای جدیدی مانند سکوی تولید، تضمین، تأمین و سکوی توزیع و لجستیک و سکوهایی در حوزه صنایع خلاق و عرصههای تربیتی، ظرفیتهای دانشگاه آزاد تربت حیدریه برای تحقق این شعار را سرمایهگذاری در معادن خواف و تصمیمگیری درباره سرای نوآوری تولیدات دام و طیور دانست.
وی، ایجاد سرای نوآوری بذ رهای گلخانهای، گیاهان دارویی و کشاورزی زعفران، راهاندازی بورس بازار زعفران، کسب و کارهای آنلاین فروش آنلاین زعفران و راهاندازی شرکت حمل و نقل در معادن را از دیگر ظرفیتهای دانشگاه آزاد تربت حیدریه برای تحقق شعار دانشگاه آزاد در سال جدید عنوان کرد.
انتهای پیام/

آثار برتر رویداد استارتآپی فیلمنامهنویسی باید تولید شود

حمایت از شرکتهای دانشبنیان سهم مهمی از مشارکت مردم در جهش تولید

شبکهسازی کارآفرینان برای ایجاد خطوط تولید فناورانه در تحقق جهش تولید
