اقبالی: سقف آرزوهای فوتبالی ما کوتاه شده است/ ترکمنستانی ها چندین بار خطوط ما را شکستند
مسعود اقبالی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا در مورد بازی شب گذشته تیم ملی مقابل ترکمنستان عنوان کرد: شب گذشته بازی ایران و ترکمنستان نشان داد که بازیکنان ما دور از هرگونه برنامه تاکتیکی برای رسیدن به اهداف استراتژیکی خود هستند.
وی افزود: این بازی نشان داد که هر نوع تغییر در ساختار تیمی ما را به اهداف استراتژیکی خود نمیرساند، زیرا ما جدا از عدم داشتن مهارتهای تکنیکی، تاکتیکی، و فیزیکی و ذهنی استاندارد، اصولاً فاقد هوش فوتبال هستیم که اگر تمام مولفههای فوق را هم داشته باشیم به دلیل عدم داشتن هوش فوتبال قادر به اجرای موارد فوق نیستم.
اقبالی تاکید کرد: تیمی که در مقابل یکی از ضعیفترین تیمهای آسیا در طول ۹۰ دقیقه تنها دوبار دروازه حریف را تهدید کرد که یکی به گل تبدیل شد و دیگری که ۹۷ درصد امید به گل بود ناباورانه به خارج رفت. ما سقف آرزوهایمان کوتاه شده. تیمی بدون انگیزه که فوتبالی کاملا ایرانی را به نمایش می گذارد. تیمی که در طول بازی حتی یک شوت به دروازه حریف نداشتیم و حریف چندین بار دروازه ما را تهدید کرد. تیم مقابل بارها خطوط ما را شکست و ما در بازی مالکانه بارها شکست خوردیم و از بازی موقعیتی درکی نداشتیم.
این مدرس فیفا ادامه داد: مدافعین ما که روزگاری بارها از جناحین کارگشا بودند، در این بازی عملاً خنثی ظاهر شدند. گرفتن اخطار، خطاهای بی مورد، عدم ارتباط خطوط، عدم تمرکز لازم خطوط در حمله، عدم استفاده صحیح از کرنر و شروعهای مجدد و در یک جمله عدم هماهنگی لازم در تغییر سبک بازی مستقیم و غیر مستقیم. در آخر باید یادآوری کنم تیمی که قصد دارد از مهرههای جوان استفاده کند باید بداند که عدم بلوغ تاکتیکی و ذهنیت ناسازگار به هیچ وجه نمیتواند پشتوانه مناسبی برای تیم ملی باشد.
اقبالی خاطر نشان کرد: از زمانیکه ما از جام جهانی ۹۸ به تدریج با افزایش متوسط سن بازیکنان مواجه شدیم، برخی بازیکنان را از دست دادیم و بازیکنانی را به خدمت گرفتیم که با گذشته ما فاصله داشتند و از طرف دیگر به دنبال بازیکنانی هستیم که با ارزشهای عضویت در تیم ملی فاصله دارند، این نتایج غیر معقول نیست. ما جام جهانیها، جام ملتها و جام باشگاهها را طی دهههای گذشته از دست داده ایم و متاسفانه به یک بازنده و نه یک برنده تبدیل شده ایم و این داستان ادامه خواهد یافت مگر کاری استادانه و به روز انجام دهیم.
انتهای پیام/