برنامههای نخستین جشنواره فرهنگی هنری «کتیبه سرباز»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا منظریتوکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاج قاسم سلیمانی کرمان در نشست مشترک خبری پیرامون تشریح برنامههای رویداد ملی«کتیبه سرباز» با اشاره به اهداف این جشنواره اظهار کرد: این رویداد با هدف شناسایی و ترغیب هنرمندان، اهالی رسانه، فیلمسازان و پژوهشگران با موضوع صلح، انساندوستی و کمک به هم نوع در سطح ملی و بینالمللی در سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
وی با تشریح بخشهای مختلف رویداد ملی «کتیبه سرباز» عنوان کرد: این رویداد در بخشهای هنرهای تجسمی (موشن گرافی، خوشنویسی، عکاسی) رسانه (مطبوعات، پایگاههای خبری در قالبهای یادداشت، گزارش خبری و گزارش تصویری)، نمایشگاه آثار پژوهشی (پایاننامه، کتاب) و بخش ویژه (جانمایی و اجرای کتیبه سرباز) برگزار میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاج قاسم سلیمانی کرمان با بیان اینکه شهید سلیمانی قهرمان ملی بوده که اقدامات مؤثری در راستای ایجاد صلح پایدار در جهان و بهویژه منطقه انجام داده، افزود: سربازان نماد ازخودگذشتگی، استقامت، دلاوری، دفاع از ارزشهای مادی و معنوی و دفاع از وطن هستند. سرباز در هر لحظه در جنگ، صلح، روز، شب، بیداری و در خواب به سرزمینش میاندیشد و بدون هیچ چشمداشتی با توکل به خدای بزرگ، دست از جان میشوید و همه داشتههای خود را فدا میکند تا آسیبی به سرزمینش وارد نشود.
شهید حاج قاسم سلیمانی جزء میراث معنوی ایران است
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان نیز حفاظت از میراث ملموس و میراث ناملموس استان را رسالت وظیفه این اداره کل دانسته و توضیح داد: معتقدیم شهید سلیمانی جزء میراث معنوی و ناملموس دیار کریمان بوده و برگزاری این رویداد در راستای حراست از این میراث ناملموس در دستور کار قرار گرفته است.
سعید شاهرخی برگزاری رویداد ملی «کتیبه سرباز» را در راستای ترویج مکتب حاج قاسم و مقاومت، ترویج مکتب انساندوستی و صلح و تجلیل از مقام سرباز اعلام کرده و ادامه داد: بر سنگ مزار حاج قاسم طبق نظر خودشان عبارت سرباز حک شده؛ در این رویداد سنگ مزار وی به زبانهای مختلف ترجمه خواهد شد و یادمان سرباز نیز در قالب کارهای هنری در جای مناسبی بهمنظور استفاده همگان و زائران سایر کشورها قرار خواهند گرفت.
دبیر تخصصی رسانه رویداد فرهنگی کتیبه سرباز نیز گفت: اهداف اصلی این رویداد ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت، ترویج فرهنگ انساندوستی، صلح و آرامش با زبان هنر و فرهنگ است؛ زیرا یکی از مهمترین ابعاد انساندوستی و صلح پایدار بوده است، سلیمانی سفیر صلح بودهاند.
حسین شهابی اضافه کرد: همزیستی مسالمتآمیز از مهمترین ابعاد شخصیتی سردار سلیمانی بود به همین دلیل در اکثر کشورهای مسلماننشین سرباز پرورش داد تا بتوانند از اطرافیانشان دفاع کنند و مقتدر شوند.
وی با اعلام تقویم رویداد ملی «کتیبه سرباز» بیان کرد: آغاز ثبت نام از طریق سایت از ۲۷ اسفند امسال آغاز و مهلت ارسال آثار از ۱۵ فروردین تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ خواهد بود. اختتامیه این رویداد ۱۶ مهر ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد.
به گزارش آنا، در پایان این مراسم از فراخوان این جشنواره با حضور تنی چند از پیشکسوتان حوزه رسانه در کرمان رونمایی شد.
انتهای پیام/