تولید جوهر صنعتی با صرفۀ اقتصادی و دسترسی آسان
امیرحسین پیشگو، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح چرایی ساخت و تولید جوهر خودکار در این شرکت اظهار کرد: جوهرها در کشور تولید نمیشود و تماماً وارداتی هستند به همین دلیل برای وارد کردن آن هزینه و ارز زیادی از کشور خارج میشود و دسترسی به آن سختتر است؛ بنابراین تولید این جوهر علاوه بر هزینه کمتر و دسترسی آسانتر باعث اشتغالزایی نیز خواهد شد.
وی عنوان کرد: شرکت دانشبنیان «شیمی نوآوران گیلدا» با تیم تحقیقاتی خود که شامل نورا تیزهوش کارشناس شیمی کاربردی، ضیا الفکری دکتری شیمی و این جانب میشود، تحقیقات گستردهای در زمینهها و صنایع مختلف دارد و توانسته پروژه جوهر خودکار«گیلدا» را تکمیل و صنعتی کند.
این فعال دانشبنیان ادامه داد: این تیم تحقیقاتی ابتدا از طریق مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم فاز آزمایشگاهی خود را آغاز و بعد از تکمیل روند آزمایشگاهی و تأسیس شرکت، فعالیت صنعتی خود را آغاز کرد. زمینه فعالیت شرکت اکنون تولید جوهر خودکار، روانویس و ماژیک و ... است که تماماً وارداتی بوده و در کشور تولید نمیشوند و واردات آن بسیار پرهزینه و زمانبر است.
پیشگو بیان کرد: مزیت دیگر جوهر تولیدی این شرکت در مقایسه با جوهرهای وارداتی علاوه بر قیمت بهصرفه بودن آن، دسترسی آسان مشتریان است.
وی با اشاره به اینکه اکنون فعالیت شرکت دانشبنیان در زمینه تولید جوهر صنعتی است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم حمایتهای مختلفی از تیم تحقیقاتی این شرکت کرده و آزمایشگاه و محل کار مناسب در دانشگاه در اختیار این شرکت قرار دارد.
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی قم مطرح کرد: برای توسعه محصولات شرکتهای دانشبنیان نیازمند حمایت مالی از هستههای فناور، ارائه تسهیلات کمبهره یا بدون بهره، کمک به تهیه مواد و دستگاههای مورد نیاز، تأمین بستر و محیط کار برای این شرکتها در فاز آزمایشگاهی دانشگاهها هستیم.
پیشگو بر حمایت از ایدههایی کاربردی و برطرف کردن نیاز شرکتهای ارائهدهنده ایدهها برای رسیدن به محصول نهایی تأکید کرد.
انتهای پیام/