مشارکت ۴۰ درصدی هیئت علمی نقطه اتکای این همایش است
ناصر محمدی پور، دبیر سومین همایش ملی آموزش علوم تجربی در گفتگو با خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا به تمدید این رویداد که پیشتر ۱۳ اسفند اطلاع رسانی شده بود، اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به ارسال تعداد زیاد مقالات که در ابتدا انتظار این چنین استقبالی نمیشد و برای اینکه در خلال داوری تمام جوانب علمی و فنی رعایت گردد به مدت ۳ روز روند برگزار آن تمدید شد و قرار است که در ۱۶ اسفندماه و در مرکز آموزش عالی شهید بهشتی این رویداد را برگزار کنیم.
وی به نقش دانشگاه فرهنگیان به عنوان دانشگاهی که در تأمین، تربیت و بهسازی معلمان وزارت آموزش و پرورش نقش حیاتی ایفا میکند، اشاره کرد و گفت: این دانشگاه از بزرگترین و گستردهترین دانشگاههای ایران است که در سال ۱۳۹۰ با تجمیع کلیه مراکز تربیت معلم سراسر ایران تأسیس شد و مرکز آموزش عالی شهید بهشتی تهران به عنوان یکی از مراکز (دانشکده) آن سعی کرده تا در این سالها در آموزش و تربیت دبیران در رشتههای علوم پایه و هنر و با بهره گیری از اساتید نخبه و تراز اول نقش مهمی را در جامعه علمی کشور ایفا کند.
محمدی پور به ارسال ۱۵۴ مقاله به دبیرخانه این همایش و همچنین استقبال استانهای کم برخوردار اشاره کرد و بیان داشت: از این تعداد آثار ارسالی ۸۰ مقاله پذیرفته شدند که کمتر از ۱۰ مقاله برای سخنرانی در نظر گرفته شده است و مابقی در پوستر منتشر میشوند. نکتهای که در این دوره نسبت به دو دوره گذشته حائز اهمیت است را باید در استقبال جامعه هیئت علمی متذکر شد بطوریکه مشارکت ۴۰ درصدی اساتید و ارائه یافتههای جدید آنها در این رویداد میتواند بر اعتباردهی همایش و همچنین بازخوردهای شرکت کنندگان نسبت به این یافتهها تاثیرگذار باشد.
* رشد علمی دانشگاه فرهنگیان مثال زدنی است
دبیر همایش ملی آموزش علوم تجربی، تغییر رویکرد نگاه مصرف کننده از آموزش و پرورش به نهادی تربیت کننده را خواستار شد و گفت: دانشگاه فرهنگیان به عنوان نهاد پرورش دهنده دبیر که به واقع نقش اساسی در آموزش و تربیت دانش آموزان ایفا میکند در این سالها از نظر علمی و پژوهشی و استفاده از فناوریهای نوین توانسته ایدههای خلاقانه ایجاد کند و صرف یادگیری مد نظرمان نباشد بلکه تفکر و خلاقیت را همواره در اولویت خود قرار دهیم.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته همایشهایی که در این دانشگاه برگزار میشد خیلی ره آورد و نتایج مثبتی را از رهگذر آن نمیتوان متصور بود، اما الان میتوان گفت که از ره آورد این کنفرانسها و همایشهایی که برگزار شده است، نتایج مثبتی را به عنوان خروجی میبینیم که خیلی از آنها در فضای علمی کشور متجلی شده است.
گفتنی است؛ سومین همایش ملی آموزش علوم تجربی با محورهایی از جمله تاریخ، فلسفه و ماهیت علم در آموزش علوم تجربی، اندیشه ورزی، پژوهشها و تجربیات برتر در زمینه آموزش علوم تجربی؛ مطالعات تطبیقی در آموزش علوم تجربی و. در تاریخ ۱۶ اسفند ماه در مرکز آموزش عالی شهید بهشتی تهران دانشگاه فرهنگیان برگزار میشود.
انتهای پیام/