نشست علمی اهمیت و لزوم توجه بیشتر به شکاف نسلی
به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شکاف نسلی به شکافی اشاره دارد که باورها و رفتارهای متعلق به اعضای دو نسل متفاوت را از هم جدا میکند. به طور خاص، شکاف نسلی را میتوان برای توصیف تفاوت در افکار، اعمال و سلایق نشان داده شده توسط اعضای نسلهای جوان در مقابل نسلهای قدیمیتر مورد استفاده قرار داد.
هر نسل ویژگیهای خاص خود را در رابطه با باورها، زبان، تأثیرات فناوری، نگرش به کار، آگاهی عمومی و شیوههای زندگی دارد. تفاوت بین نسلها میتواند باعث عدم فهم مشترک شود، اما این امکان برای نسلها وجود دارد که از تفاوتها به سمت تعامل حرکت کنند تا همدیگر را بهتر درک کنند.
نخستین گام در راستای درک مشترک و جلوگیری از تبدیل شدن شکاف به تضاد پذیرش شکاف نسلی به عنوان یک واقعیت و سپس کنار گذاشتن هر گونه پیشفرض و تعصب در مورد نسلها است تا به توان این پدیده را نخست درست شناخت و از پی آن در راستای کاهش آن تا حد ممکن تلاش کرد.
شکاف نسلی با توجه به سرعت شگرف تغییرات فناورانه و نزدیک شدن جوامع به یکدیگر از میان برداشتنی نیست، اما با اندیشیدن و ژرف نگریستن به آن تا جای ممکن میتوان از شدت آن کاست و از واگرایی به سمت همگرایی حرکت کرد.
بر این بنیاد دانشگاه آزاد اسلامی همت به برپایی نشستی علمی کرده است.
نشست علمی پرسش و روش در معماری روز دوشنبه (14 اسفندماه) از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در محل دانشگاه به شکل حضوری برگزار میشود.
در این نشست، محسنی آراسته عضو هیات علمی دانشگاه به سخنرانی خواهد پرداخت.
پژوهشگران، اساتید دانشگاه، دانشجویان و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به این نشانی مراجعه کنند.
انتهای پیام/