دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

گالری والی میزبان نمایشگاه «رد پای فردای رباتیک در تاریخ هنر به روایت کودکان» شد

گالری والی میزبان نمایشگاه «رد پای فردای رباتیک در تاریخ هنر به روایت کودکان» شد
نمایشگاه گروهی نقاشی و حجم شاگردان «لی‌لی عامری» با عنوان «رد پای فردای رباتیک در تاریخ هنر به روایت کودکان» برگزار می‌شود.
کد خبر : 899461

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه گروهی نقاشی و حجم شاگردان «لی‌لی عامری» با عنوان «ردپای فردای رباتیک در تاریخ هنر به روایت کودکان» به مدت سه روز از دهم تا دوازدهم اسفندماه در گالری والی برپاست؛ بخشی از عواید فروش این نمایشگاه به خیریه نیکان اختصاص داده شده است.

 لی لی عامری گفت: من بیش از ۱۰ سال است، به واسطه علاقه‌ای که دارم تمرکزم را بر روی آموزش هنر‌های تجسمی؛ نقاشی و مجسمه بر روی کودکان ۴ تا ۱۲ساله گذاشته‌ام. چون کار کردن با کودکان بسیار لذت بخش است. دنیای کودکان بسیار شاد و سرشار از انرژی است.
 
وی افزود: شیوه کارم برای آموزش هنری پیش رفتن براساس تاریخ هنر است و در کلاس‌هایم در خلال آموزش اصول نقاشی، دوره‌های تاریخ هنر از دوره رنسانس تا دوره مدرن را درس می‌دهم و درباره هنرمندان مهم این دوره‌ها با آنها سخن می‌گویم و آثار هنرمندان این دوره‌ها را به آنها نشان می‌دهم و برخلاف برخی کلاس‌ها به جای این که اثری مقابل آنها بگذارم و آنها وادارم آن را کپی کنند به آنها یاد می‌دهم براساس تخیل خودشان و عناصر پیرامونی‌شان به خلق اثر بپردازند.

وی افزود: تا پیش از این دوره آموزشی‌ام از رنسانس تا باروک را دربر می‌گرفت؛ اما با توجه به اهمیت دوره مدرن تصمیم گرفتم تا دوره مدرن پیش بیایم. چون در دوره کنونی کودکان به رباتیک علاقه بسیاری دارند، تصمیم گرفتم در این دوره با رویکرد توجه به اهمیت فناوری رباتیک نمایشگاه نقاشی برپا کنیم.
عامری با بیان این مطلب که خلاقیت در واقع تصمیم گیری است؛ گفت: خلاقیت حرکت‌های منطقه‌ای مغز را به کار می‌اندازد. از همین رو استفاده از هر شکلی از حرکت، چه تقلیدی، دیداری و تجسمی ما را یک قدم به کنش خلاقانه نزدیک‌تر می‌کند.

عامری ادامه داد: در کلاس‌هایم به شاگردانم زیست هنری را آموزش می‌دهم و مثلا درباره موزه‌ها و آثار مهمی که در خود جای دهم صحبت می‌کنم و برای آن‌ها انگیزه بازدید از موزه‌ها را  بوجود می‌آورم. با این که سن شاگردانم کم است، اما با آنها همواره درباره ارزش هنری آثار صحبت می‌کنم  و برای آن‌ها انگیزه خرید اثر هنری را بوجود آورده ام. من در کلاس هایم تلاش می‌کنم هنرمندانه زیستن را به شاگردانم آموزش بدهم.

عامری درباره این نمایشگاه گفت: در نمایشگاه «رد پای فردای رباتیک در تاریخ هنر به روایت کودکان» که ششمین نمایشگاه شاگردانم است؛ ۴۵ نقاشی و حجم از ۴۵ کودک هنرمند چهار تا ۱۲ سال به نمایش درآمده است و بخشی عواید فروش این نمایشگاه به خیریه نیکان اختصاص داده شده است.
 
او در ابعاد و تکنیک نقاشی‌ها گفت: هیچ محدودیتی برای استفاده از تکنیک برای شاگردانم قائل نبودم، شاگردانم در طول سال نقاشی کرده‌اند و بعد از میان آثارشان برای نمایشگاه انتخاب کرده‌ام.
 
عامری درباره معیار راه‌یابی آثار شاگردانش به این نمایشگاه را گفت: من در حال حاضر شاگردان بسیاری دارم و نخستین معیارم برای راه‌یابی به این نمایشگاه گذراندن یک دوره یک‌ساله بود و در نمایشگاه‌های گروهی که از شاگردانم در آتلیه چهارگوش خلق و خیال برگزار می‌کنم؛ معیار‌های سختی می‌گذارم و این امکان وجود ندارد که هر اثری به نمایشگاه راه یابد، همین سخت گیری‌ها کمک می‌کند تا هم برای شاگردانم و هم برای خانواده آن‌ها به اهمیت و ضرورت برپایی نمایشگاه پی ببرند.
 
این هنرمند نقاش درباره بازخورد «رد پای فردای رباتیک در تاریخ هنر» گفت: استقبال از این نمایشگاه بی‌سابقه بود و چند اثر این نمایشگاه توسط یک مجموعه دار خریداری شد و این اتفاق مهمی است که آثار هنری کودکان هم از قابلیتی برخوردار باشند که  بتوانند به مجموعه‌های هنری مهم راه یابند.
 
این هنرمند نقاش خاطرنشان کرد: به زودی نمایشگاه گروهی دیگری از آثار شاگردانم برپا خواهم کرد و چندین عنوان کتاب شعر به همراه نقاشی‌های شاگردانم از سوی نشر هم آواز زیر چاپ است، امیدوارم بزودی منتشر شود.

گالری والی در میدان ونک، خیابان خدامی، پلاک ۷۲ واقع شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب