آغاز کار دهمین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رباتیک
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دهمین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رباتیک با حضور چهرههای مطرح کشور در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک، استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین آغاز شد.
۳۸۶ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که پس از داوریهای انجام شده ۱۳۹ مقاله پذیرفته شد. از این بین ۹۷ مقاله به زبان انگلیسی و ۴۲ مقاله به زبان فارسی با همکاری نویسندگانی از کشورهای آمریکا، کانادا چین یونان ترکیه عراق افغانستان هستند.
در این کنفرانس چهرههای مطرح هوش مصنوعی و رباتیک کشور مانند پروفسور محمد باقر منهاج استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پروفسور حسن رشیدی استاد دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان سخنران اصلی به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.
در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی از رباتها ساخته شده توسط پژوهشگران مرکز رباتیک MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، برگزاری مسابقه رباتهای دنبالگر، مسابقه برنامه نویسی، کارگاه هوش مصنوعی و جنبههای انسانی آن و کارگاه سیستم عامل ربات ROS برگزار خواهد شد.
در این کنفرانس مقالاتی در حوزههای هوش مصنوعی و محاسبات نرم، علوم داده و یادگیری ماشین، کاربردهای هوش مصنوعی در علوم تجربی و انسانی، رباتیک و مکاترونیک، شهر هوشمند و اینترنت اشیا، شبکههای عصبی و منطق فازی، تعامل بین انسان و ربات، کنترل و پردازش سنسوری، کاربردهای رباتیک و اتوماسیون سامانههای چند عاملی ارائه میشود.
هوش مصنوعی در همه عرصههای زندگی انسان حضور دارد
اسماعیل زینالی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد و استان قزوین و رئیس دهمین کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی و رباتیک در این کنفرانس با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در زندگی امروزی بشر اظهار کرد: هوش مصنوعی وارد همه عرصههای زندگی شده و اثرگذاری بیشماری را برای انسانها داشته است.
وی اضافه کرد: هوش مصنوعی انقلاب بزرگی را در زندگی انسانها ایجاد کرده و اکنون پژوهشگران و محققان با چالشهای بسیاری در حوزههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در حوزه هوش مصنوعی مواجه شدهاند. امیدواریم با برگزاری چنین رویدادهای مهم علمی و با استفاده از دستاوردهای این کنفرانس، آسیبهای استفاده از هوش مصنوعی شناسایی و کاهش پیدا کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دبیر اجرایی دهمین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رباتیک با ارائه گزارشی از روند اجرایی این کنفرانس گفت: این کنفرانس با همکاری این دانشگاه آو با حمایتهای معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است.
سیدسعید حاجی نصیری دریافت نمایههای ملی و بینالمللی برای دهمین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رباتیک و کسب استفاده از سامانههای احراز اصالت گواهینامه را از مهمترین ویژگیهای این کنفرانس برشمرد.
به گزارش آنا، پخش کلیپهای معرفی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دستاوردهای محققان مرکز تحقیقات مکاترونیم (MRL) این دانشگاه و روند برگزاری جلسات و آماده سازی این کنفرانس از دیگر برنامههای دهمین کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی و رباتیک در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هستند. مراسم اختتامیه دهمین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رباتیک عصر روز ۱۰ اسفند با ارائه مقالات برتر و قدردانی از عوامل علمی و اجرایی این کنفرانس برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/