«رویداد صدرا» بازطراحی جدیدی از ارتباط دانشگاه و صنعت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین رویداد صدرا با هدف نزدیک کردن صنعتگران و دانشجویان طی دو روز با حضور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، صاحبان صنایع و شرکتهای فعال در عرصه کسب و کار، مسئولان واحد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این رویداد که با حمایتهای مالی و معنوی علیرضا لادنمقدم رئیس واحد یادگار امام (ره) و به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اداره کل امور مهارتی این دانشگاه برگزار شد، علیرضا استعلاجی معاون پژوهش واحد یادگار امام (ره) با تشریح ضرورت پرورش نیروی انسانی ماهر در کشور گفت: هرچه ارتباط بیشتر و شرایط مساعدتری برای اتصال دو حوزه صنعت و دانشگاه فراهم شود، شرایط بهتری برای اشتغال جوانان ایجاد میشود.
رئیس رویداد صدرا در واحد یادگار امام (ره) افزود: در فرآیند ساختار تغییر و تحول جهانی و در راستای فرآیند توسعه پایدار و نیز تحولات تجاری و محیط کسب و کار ملی و بین المللی، برای پیشرفت کشور نیروی ماهر و متخصص الزامی است به همین منظور ارتباط دانشگاه و صنعت و آموزش عملی افراد بسیار حائز اهمیت است.
استعلاجی با مهم ارزیابی کردن نقش دانشگاهها در این راستا خاطرنشان کرد: دانشجویان از طریق رویداد صدرا که برگرفته از صنعت، دانشگاه و راه اشتغال است، جهت اشتغال همزمان با تحصیل به منظور آشنایی عملی با آموختههای نظری خود در قالب طرح پویش مشغول فعالیت در صنعت میشوند و علاوه بر کسب درآمد و کمک هزینه تحصیلی، آینده شغلی مورد علاقه خود را نیز تضمین میکنند.
حامد حسنپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی هم ارتباط اثربخش صنعت با دانشگاه را کلید توسعه دانست و افزود: در رویداد صدرا، قرار ملاقاتی بین دانشگاه و صنعت است تا از طریق مسئله اندیشی با هم گفتگو کنند و تلاش علمی چیزی جز حل مسئله نیست.
وی با بیان فلسفه وجودی پیدایش رویداد صدرا گفت: رویداد صدرا بازطراحی جدیدی از ارتباط دانشگاه و صنعت است. در این مدل ارتباط فقط از طریق واگذاری پروژههای تحقیقاتی به مراکز علمی اتفاق نمیافتد؛ بلکه دانشجوی علاقهمند کارجو و سازمان و بنگاه اقتصادی نیازمند خدمات تخصصی همدیگر را بی واسطه پیدا میکنند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: رویداد صدرا فرصتی برای یادگیری میدانی دانشجویان است؛ چراکه آموزههای دانشگاه بهرغم تمام تلاشها با آنچه در دنیای بیرون از دانشگاهها در جریان است، تفاوت فاحشی دارد و رویداد صدرا در راستای رفع این فاصله و واگذاری مسیر پیشرفت به دانشجویان بر اساس علاقهمندی و توان ایشان است.
حسن پور بیان کرد: نظام سیاسی و اقتصادی کشور به این باور رسیده است که راه توسعه و پایدار کشور فراتر از چیزی جز پیشرفت مسیر علمی نیست و این مدل جدید نقطه عطفی برای دانشجویانی است که در راه جذب در بازار کسب و کار و صنعت گام برمی دارند.
در حاشیه این رویداد، نمایشگاهی با حضور بیش از ۲۰ شرکت بزرگ و معتبر در حوزههای مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی پزشکی، نساجی و پوشاک و... در راستای اجرای طرح پویش و آشنایی دانشجویان با صنایع روز جامعه و ایجاد فرصتی دوسویه میان دانشجویان و صنایع جهت برقراری ارتباطی مستقیم با هدف جذب دانشجویان مستعد و علاقهمند در بازار کسب و کار و رفع نیروی ماهر و متخصص صنایع و شرکتها از طریق تعامل و بکارگیری دانشجویان به عنوان نیروی کار جوان و ماهر برگزار شد.
انتهای پیام/