همکاری محققان ایرانی و چینی/ اولویتهای پژوهشی معرفی شد
به گزارش گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این فراخوان برای نخستین بار علاوه بر حمایت مشترک از طرحهای پژوهشی، حمایت از کارگاههای تخصصی با هدف توسعه شبکه پژوهشگران، بهاشتراکگذاری نتایج یافتهها و پژوهشهای علمی متخصصان، ظرفیتسازی برای توسعه ارتباطات علمی و فناوری و همچنین ترویج علم و فناوری انجام میگیرد.
محورهای حمایت از طرحهای پژوهشی
Energy-related areas: Renewable energy, high-efficiency utilization of conventional energy, energy storage technologies*
Regenerative Medicine (Bioengineering or Biomaterial relevant to regenerative medicine)*
Environment: Water and solid waste treatment*
محورهای حمایت از کارگاههای پژوهشی
Climate Change*
Artificial Intelligence and Big Data in Engineering and Industrie*
Advanced Materials and Manufacturing*
پژوهشگران ایرانی باید فرم پروپوزال انگلیسی مشترک را با همکاری همکاران چینی خود تکمیل و در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت کنند. در این سامانه علاوه بر بارگذاری فرم پروپوزال انگلیسی مشترک، فرم آنلاین فارسی بهصورت مرحلهای باید تکمیل شده و مدارک مورد نیاز که علاوه بر فرم پروپوزال مشترک شامل رزومه و حکم بهروز متقاضی است، بارگذاری شود.
تاریخ فراخوان تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ است؛ متقاضیان باید پروپوزالهای مشترک خود را در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت کنند
* حداکثر حمایت برای هر طرح پژوهشی مشترک برای پژوهشگر ایرانی مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.
* حداکثر حمایت برای هر کارگاه برای پژوهشگر ایرانی پنج میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. پژوهشگران باید نسبت به برگذاری کارگاه مشترک با حضور مجریان ایرانی و چینی در هر دو کشور برنامهریزی کنند.
* متقاضیان میتوانند سؤالات احتمالی را با ایمیل int.calls@insf.org و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۱۲ مطرح کنند.
* اطلاعات تماس بنیاد ملی علوم طبیعی چین (صرفاً جهت پاسخگویی به پژوهشگران وابسته به بنیاد ملی علوم طبیعی چین)
Email: zhangyw@nsfc.gov
انتهای پیام/