ایجاد نیروگاه خورشیدی دانشگاه آزاد در بروجن از طرحهای فاخر ملی است
محمد قربانی گلشنآباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح طرح راهاندازی نیروگاه خورشیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن و جزئیات رویداد صدرا و طرحهای پویش و پایش اظهار کرد: طرح راهاندازی نیروگاه خورشیدی تحولی عظیم در منطقه ایجاد میکند و در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، جزء طرحهای فاخر ملی است.
به گفته وی، طرح نیروگاه خورشیدی بازنگری و اصلاح شده است و طبق تفاهمنامه میان دانشگاه و سازمان بهرهوری انرژیهای تجدیدپذیر تا سه سال آینده پیادهسازی میشود. برای اجرای این طرح به ۱۴۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است.
قربانی گفت: پیشبینی شده این طرح 8 هزار و 500 مگاوات ساعت تولید انرژی داشته باشد و سالانه ۳۰ میلیارد تومان درآمد حاصل شود که بازگشت سرمایه اولیه نیز در ۴ سال و ۱۰ ماه امکانپذیر میشود. از طرفی ایجاد نیروگاه خورشیدی در دانشگاه آزاد بروجن میتواند سبب اضافه شدن رشته انرژی در دانشگاه شود و تحقیقات و مقالات نو و متعددی به همراه داشته باشد.
از رویداد صدرا تا طرحهای پایش و پویش
وی با تأکید بر ارتباط دانشگاه آزاد اسلامی با صنایع گفت: رویدادی ملی بهنام صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی و عمده واحدهای دانشگاهی در حال برگزاری است که صاحبان صنایع، کارنجات، کارگاههای کوچک و بزرگ، حرفهها و مشاغل به سمت دانشگاه آمده و ضمن ارتباطگیری و آشنایی استادان، دانشجویان و صاحبان صنایع با یکدیگر، زمینه جذب و فعالیت دانشجویان و اساتید در آن مشاغل و نیز پاشخگویی عملی به نیازهای صنایع و مشاعل، محقق میشود.
طرح احداث مجموعه رفاهی و مهمانسرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن با توجه به اینکه بروجن از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است، این بخش رفاهی در خدمت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی قرار میگیرد
قربانی افزود: طرح دیگری با عنوان پویش اشتغال وجود دارد که دانشجویان بنا بر آییننامه وضع شده به صنایع معرفی میشوند و مرتبط با رشته تخصصی خویش، اشتغال مییابند و مهارتهای مرتبط و تخصصی خود را افزایش میدهند.
این مسئول با اشاره به اینکه سامانهای با عنوان سامانه پایش وجود دارد که در آن برنامههای علمی متنوع و متعددی از جمله کشاورزی، دامپروری، گیاهان دارویی و سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی، یافت میشود، بیان کرد: در این برنامه علمی، حوزه کشاورزی، نیازها و احتیاجات علمی خویش را به دانشگاه ارائه میکند و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشتههای تخصصی، نیازهای این بخش را برآورد کرده و در پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکتری خویش، به این سوالات و مسائل، پاسخ علمی میدهند.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی که در حاشیه بیست و یکمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با خبرنگار آنا در شهرکرد گفتوگو میکرد، بیان کرد: در واقع طرح پایش، نمایشگاهی از نیازهای بیرون از دانشگاه از جمله نیازهای وزارت جهاد کشاورزی و بخش خصوصی کشاورزی در کشور و متقابلاً پاسخ علمی به آنها از طرف دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
وی با اشاره به اینکه ۶ ماه از جلسه قبلی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری میگذرد، اظهار کرد: در جلسه جدید که بیست و یکمین جلسه هیئت امنای این استان است، از طرف دبیر جلسه، گزارشی در رابطه با مصوبات قبلی در این استان ارائه شد که پیشرفتهای جدی و اقدامات مؤثری در این باره، رخ داده است.
طرح ساخت مجموعه رفاهی و مهمانسرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن
قربانی افزود: قسمتی از بیست و یکمین جلسه هیئت امنا نیز حول محور حسابرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری بود.
این مقام مسئول با اشاره به مصوبه دیگر این جلسه با عنوان طرح ساخت مجموعه رفاهی و مهمانسرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن عنوان کرد: این طرح در مسیر چند استان قرار دارد و امیدواریم، شهروندان و هموطنانی که از این شهرستان، عبور میکنند، بتوانند از ظرفیت مهمانسرا استفاده کنند و با توجه به اینکه شهرستان بروجن از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است، این بخش رفاهی در خدمت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی قرار میگیرد.
گفتوگو: بهنام اسماعیلی
انتهای پیام/