دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چگونه با ترس طرد شدن کنار بیاییم

چگونه با ترس طرد شدن کنار بیاییم
یکی از روش‌های مواجهه و حل چالش‌ها این است که مستقیم با آن درگیر شد و این دقیقاً همان کاری است که فردی خجالتی برای غلبه بر ترس طرد شدن انجام داده است.
کد خبر : 896318

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، «درمان از طریق طرد شدن» (rejection therapy) یک تکنیک خودیاری است که می‌تواند به افراد کمک کند تا بر ترس از طردشدن غلبه کنند. این درمان بر این فرض استوار است که با قرار دادن خود در معرض طرد شدن، می‌توان اعتماد به نفس، انعطاف‌پذیری و ذهن بازتری پیدا کرد. 

نویسنده این مقاله که یک مرد جوان و خجالتی است، تصمیم گرفت که یک ماه را صرف انجام چالش درمان از طریق طرد شدن کند. او درخواست‌های عجیب و غریب زیادی را انجام داد، مانند قرض گرفتن ۱۰۰ پوند از فردی غریبه در ایستگاه قطار، تعویض دوچرخه و چرت زدن در فروشگاه.

او می‌گوید که ابتدا این چالش برایش بسیار سخت بود، اما نتایج شگفت‌انگیزی داشت و فهمید که برخی از مردم مایل به پاسخگویی به خواسته‌های عجیب او هستند و پس از هر چالش احساس موفقیت و آرامش می‌کرد.

نویسنده چند نکته برای غلبه بر ترس از طردشدن به اشتراک گذاشته است: 

۱. طرد شدن بازتابی از ارزش شخصی شما نیست، بلکه فرصتی برای یادگیری، سازگاری و تکامل است.
۲. احساسات خود را در لحظات طرد شدن بپذیرید و با خودتان مهربان باشید.
۳. با دوستان یا خانواده خود در مورد طرد شدن صحبت کنید. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا با ترس از طرد شدن کنار بیایید.
۴. انتظار نداشته باشید که هرگز طرد نشوید. طرد شدن بخشی از زندگی است. سعی کنید از خودتان و دیگران انتظارات منطقی و واقع‌بینانه‌ای داشته باشید.
۵. اعتماد به نفس و قدرت ذهنی خود را تقویت کنید. در فعالیت‌هایی شرکت کنید که به شما کمک می‌کند تا مهارت‌ها و توانایی‌های خود را توسعه دهید. این فعالیت‌ها می‌تواند شامل سرگرمی‌ها، ورزش، مدیتیشن یا حتی دوره‌های توسعه حرفه‌ای باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب