دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 بهمن 1402 - 11:29
مدیرعامل این بانک تشریح کرد

اقدامات شاخص و دستاورد‌های بانک رفاه کارگران در دولت مردمی سیزدهم

اقدامات شاخص و دستاورد‌های بانک رفاه کارگران در دولت مردمی سیزدهم
مدیرعامل بانک رفاه کارگران برخی از اقدامات شاخص و دستاورد‌های این بانک در دولت مردمی سیزدهم را تشریح کرد.
کد خبر : 894953

به گزارش  خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر اسماعیل للـه‌گانی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی بانک رفاه کارگران به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، کسب رتبه دوم سودآوری در شبکه بانکی کشور را ازجمله این دستاوردها عنوان کرد و گفت: بر اساس صورت‌های مالی سال 1401 نسبت به سال 1400 این بانک رشد 308 درصدی در شاخص "سودآوری" را تجربه کرده که بیانگر وضعیت بازدهی مطلوب دارایی‌های بانک است. 

وی افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران از مبلغ 23،326 میلیارد ریال به 620 هزار میلیارد ریال در سال 1402 را به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای این بانک در این مدت برشمرد و گفت: این افزایش سرمایه شاخص‌های مهمی نظیر کفایت سرمایه بانک رفاه کارگران را از حد استانداردهای شبکه بانکی کشور (8 درصد) بسیار فراتر برده و به عنوان یکی از بانک‌های برتر کشور از منظر سرمایه، علاوه بر رفع محدودیت‌های قانونی همچون سقف تسهیلات و تعهدات کلان، می‌تواند در عرصه‌های مختلف اقتصادی و تولیدی کشور حضور بسیار مؤثر و پررنگ‌تری داشته باشد.  

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: کسب رتبه نخست در بین بانک‌ها و موسسات اعتباری در شاخص "بهره‌وری کل عوامل (TFP)"، بر اساس نتایج بیست‌وششمین رتبه‌بندی 500 شرکت بزرگ کشور در سال 1402رتبه‌بندی (IMI-100)، یکی دیگر دستاوردهای بانک رفاه کارگران در دولت مردمی سیزدهم بوده است.  

وی افزود: این بانک در رتبه‌بندی سال گذشته نیز موفق شده بود، رتبه دوم در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری و رتبه نهم در میان 500 شرکت بزرگ را در شاخص "فروش" به خود اختصاص دهد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) با رویکرد حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی به عنوان یکی دیگر از اقدامات شاخص این بانک در دولت مردمی سیزدهم نام برد و گفت: مدل تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌ها از طریق انتشار این اوراق، مدلی است که بانک رفاه کارگران بر مبنای بانکداری اسلامی طراحی و اجرا کرده است. از طریق این مدل که مورد تأیید حوزه علمیه قم و شورای فقهی بانک مرکزی نیز قرار گرفته است، این بانک در پروژه‌های مختلف در سطح کشور که نیاز به منابع مالی دارند، مشارکت می‌کند.

به گفته دکتر للـه‌گانی، "افتتاح دیتا سنتر بانک به عنوان مجهزترین دیتا سنتر شبکه بانکی کشور"، "کسب رتبه برتر در شاخص سریع‌ترین زمان پاسخگویی به سوالات و درخواست‌های مردمی به موجب گزارش سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، "پرداخت مستمری ماهیانه به بیش از 4 میلیون نفر از مستمری‌بگیران و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی"، "پرداخت بیش از 590 هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه غیرحضوری به مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی به مبلغ بیش از 62،000 میلیارد ریال"، "احراز هویت برخط (آنلاین) مشتریان بانک به منظور بهره‌مندی از خدمات سامانه جامع روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی" و..... از دیگر دستاوردها و اقدامات شاخص بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر بوده است. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب