اعزام ۵۵۰ دانشجوی دانشگاه آزاد مشهد به اردوی راهیان نور و پیشرفت ۱۴۰۲
علی تقیزاده مسئول ستاد راهیان نور و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به اهداف اردوی «روایت گمشده» اظهار کرد: هدف از اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت و برگزاری همزمان این دو اردو و اینکه نام این اردو «روایت گمشده» انتخاب شده، روایتی از جانفشانیهای کسانی که است که یک زمانی رفتهاند جان دادهاند تا وطن حفظ شود و ما در امنیت و آسایش باشیم، ما میرویم تا محل شهادت این افراد را زیارت کنیم.
وی اضافه کرد: یک روایت دیگری هم هست که تاکنون دانشجویان این روایت را نشنیدهاند و آن هم تلاشها و رشادتهای همکلاسیهای ماست که با تلاشی که داشتند کشور را در مسیر پیشرفت قرار دادهاند.
مسئول ستاد راهیان نور و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد عنوان کرد: اتفاقاتی که در حوزه هوافضا، نانوتکنولوژی، انرژی هستهای و سلولهای بنیادی در کشور افتاده، مدیون دانشجویان است و تاکنون این خبرهای امیدآفرین و امیدبخش کمتر به دانشجویان گفته شده و مسیر پیشرفت کشور را کسی برای دانشجویان ترسیم نکرده؛ بنابراین در روایت گمشده قصد داریم این دو روایت را برای دانشجویان و آیندهسازان کشور داشته باشیم.
تقیزاده از استقبال کمنظیر دانشجویان برای ثبتنام در اردوی «روایت گمشده» خبر داد و افزود: استقبال دانشجویان از این اردو فوقالعاده بود و ما یکهزار و ۶۰۰ نفر ثبتنامی داشتیم که با توجه به محدودیتهای موجود تلاش کردیم تعداد بیشتری ببریم و در این راستا ۵۵۰ دانشجوی دختر و پسر به این اردو اعزام کردیم.
وی با اشاره به مناطق مورد بازدید در این سفر عنوان کرد: این سفر ۹ روز زمان خواهد برد و در ابتدای سفر پس از زیارت حرم حضرت معصومه سلامالله علیها به استان خوزستان میرویم و به مدت سه روز از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و روز چهارم از پیشرفتهای استان خوزستان بازدید میکنیم و سپس به تهران برمیگردیم و دو روز هم از صنایع هوافضا و شرکتهای دانشبنیان بازدید خواهیم داشت و در نهایت به مشهد برمیگردیم.
مسئول ستاد راهیان نور و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد خاطرنشان کرد: بزرگترین دستاورد این سفر این است که جوانان با رشادتهای دلیرمردان و پیشرفتهای کشور آشنا شوند، در حقیقت مطالب منفی و اخبار ضد و نقیض با دروغ و بزرگنمایی از کشور ما ساخته و موجب شده جوانان ما کشور را آنگونه که هست نشناسند و ما دچار این مشکل هستیم.
تقیزاده تشریح کرد: بزرگترین دستاورد سفر همین است که دانشجویان نخبهای که تحصیل میکنند کشور را بشناسند و بدانند در کجا تحصیل میکنند و اطلاع پیدا کنند که در آینده میتوانند چه کارهایی برای این کشور انجام دهند و آینده خود را آنطور که میخواهند ترسیم کنند.
انتهای پیام/