دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 بهمن 1402 - 13:56
طباطبایی مطرح کرد؛

ارسال ۳۸ هزار اثر به جشنواره امامت و مهدویت در ۷٠ محور موضوعی

ارسال ۳۸ هزار اثر به جشنواره امامت و مهدویت در ۷٠ محور موضوعی
رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از ارسال ۳۸ هزار اثر به جشنواره سراسری «امامت و مهدویت» در واحدهای دانشگاهی با ۷٠ محور موضوعی خبر داد.
کد خبر : 893900

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، معصومه طباطبایی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در دومین کنگره بین‌المللی شعر بانوی بلاغت (حضرت زینب سلام‌الله علیها) از سری برنامه‌های سومین جشنواره سراسری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اظهار کرد: حضرت زینب سلام‌الله علیها را به عنوان بانوی فداکار و مؤثر می‌شناسیم.

طباطبایی با بیان اینکه همه می‌دانیم که دانشگاه آزاد اسلامی تأثیرگذاری اجتماعی بسیاری به‌خصوص در بخش آموزش عالی در استان‌ها و شهرستان‌ها داشته است، اظهار کرد: سال‌های گذشته برنامه‌های تعالی و تحول در دانشگاه‌ها و بُعد فرهنگی و تأثیرگذاری اجتماعی در دانشگاه مطرح شد که در این راستا جشنواره سراسری «امامت و مهدویت» همزمان با شب میلاد حضرت علی(ع) از سال ۱۴۰۰ در مشهد آغاز شد.

وی مطرح کرد: ابتدا جشنواره سراسری «امامت و مهدویت» فقط در پنج یا ۶ مرکز استان برنامه داشت؛ اما اکنون گسترده‌تر شده و هر ۳۱ استان و  واحدهای تهران هم جداگانه برنامه‌هایی دارد به‌صورتی‌که امسال در ۷٠ محور موضوعی با ۳۸ هزار اثر مطرح شد.

این مسئول با توجه به برگزاری دومین کنگره بین‌المللی شعر بانوی بلاغت در زنجان اضافه کرد: عمدتاً در روضه‌خوانی‌ها و مرثیه‌سرایی‌ها از حضرت زینب(س) گفته شده و کمتر ابعاد شخصیتی ایشان برای جوانان و دختران گفته شده که اگر ابعاد شخصیتی  به درستی مطرح شود جوانان دیگر دنبال الگوهای دیگر نخواهند رفت.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در ایران شعر به‌عنوان یکی از نمادهای هنری کشور مطرح شده و در این راستا اشعار بسیاری از شاعران بزرگ کشور در مدیحه‌سرایی و سرودهای انقلابی داریم و باید به سمتی حرکت کنیم که نقش شعر و هنر در انتقال مفاهیم پررنگ‌تر باشد.

طباطبایی با بیان اینکه یک جریان فرهنگی با اثرات هنری مانند شعر، داستان، فیلم و عکس در سراسر کشور آغاز شده است، ادامه داد: به‌کارگیری هنر به این دلیل که اثرات هنری می‌توانند در جوانان و نوجوانان مؤثرتر باشند مورد تأکید است.

وی با بیان اینکه جریان‌سازی، گفتمان‌سازی، شبکه‌سازی، نمادسازی و رفتارسازی مراحل کار فرهنگی و اجتماعی است، افزود: ما دانشگاهیان شاید موضوعات علمی و آموزشی را خوب بلد باشیم؛ اما کار فرهنگی و اجتماعی مقداری متفاوت است که باید برای انجام آن  پلکانی جلو رفت.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زنجان را به نام پایتخت شور و شعورحسینی می‌شناسند، افزود: موضوع  کنگره شعر بانوی بلاغت هم به درستی برای زنجان انتخاب و نامگذاری شده است.

طباطبایی با اشاره به اینکه براساس دیدگاه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم باید وزارت علوم، فرهنگ و فناوری باشد، ادامه داد: متأسفانه بخش فرهنگ از آن حذف شده؛ در حالی که  قوه متفکر در موضوع فرهنگی دانشگاه‌ها هستند.

وی تشریح کرد: برگزاری دومین کنگره بین‌المللی شعر بانوی بلاغت در استان زنجان در راستای جشنواره «امامت و مهدویت» بوده و یک جریان فرهنگی است که دانشگاه آزاد اسلامی شروع کرده و  امسال سومین سال اجرای آن است.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: کنگره بین‌المللی شعر بانوی بلاغت پله نخست برای ارتقای دانشگاه و جامعه است و برای تأثیرگذاری اجتماعی دانشگاه بر جامعه به ترتیب پله‌های مختلف طی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب