برگزیدگان جشنواره پژوهش فرهنگی معرفی شدند/ اعطای جایزه و نشان ویژه «عماد افروغ»
به گزارش گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی امروز 30 دی در تالار وحدت برگزار شد.
در این مراسم محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر و معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدیپور معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی، سجاد صفار هرندی دبیر علمی شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر، مهدی محقق نسخهپژوهش و پژوهشگر، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، قاسم زائری دبیر شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی، محمدرضا سنگری نویسنده و پژوهشگر، جواد وندنوروز رئیس بنیاد استاد شهریار و جمعی از جامعهشناسان و پژوهشگران ادبی حضور داشتند.
در ابتدای برنامه قاسم زائری رئیس پژوشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات گفت: بسیار خرسند هستیم که فرایندهای اجرایی و فرهنگی جایزه بینالمللی پژوهش فرهنگی در این جمع با شکوه به اختتامیه خود رسیده است.
وی ادامه داد: قریب به یک صد اثر به این دوره از جشنواره رسید، لازم میدانم از هیات علمی و حوزوی که وظیفه بررسی ۴ هزار اثر در بخشهای مختلف را به عهده داشتند و دبیر فرهیخته این دوره از جشنواره سپاسگزاری کنم.
* دریافت بیش از ۱۹۶ اثر در در بخش بینالملل
زائری افزود: در بخش بینالمللی جشنواره با ابتکار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران توانستیم بیش از ۱۹۶ اثر در حوزههای مرتبط با اسلام و ایران اثر دریافت کنیم.
وی بیان کرد: جهت گیری اصلی جشنواره اهتمام به جشنواره علمی و مساله محور بود. امسال در آیین اختتامیه جشنواره پژوهش ملی اولین جایزه عماد افروغ اهدا خواهد شد و این جایزه بیانگر جهت گیری جشنواره اهتمام به سیاست گذاری اصولگرایانه است و از کسانی که این جشنواره را مهم دانستند تشکر میکنیم.
* دریافت سه هزار و ۹۴۰ اثر در بخشهای مختلف
سجاد صفارهرندی دبیر علمی جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی نیز با قرائت بیانیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی بیان کرد: بیتردید تلاشهای پژوهشگران بود که امروز شاهد برگزاری اختتامیه شانزدهمین دوره هستیم. خداوند عزیز و حکیم را شاکریم که جشنواره پس از وقفه پنجساله برپا شد. استقبال مؤثر پژوهشگران هر چند کار همکاران ما را در ارزیابی دشوار کرد، اما حکایت از جایگاه ویژه این جشنواره داشت و ما شاهد ارسال سه هزار و ۹۴۰ اثر در بخشهای مختلف به دبیرخانه جشنواره بودیم.
وی تصریح کرد: سیاست جشنواره این است تا علاوه بر ملاکهای ارزیابی علمی، انسجام منطقی، روش صحیح و استفاده از شواهد متعدد، در تعیین رتبه پژوهشها توجه شود.
* جایزه عماد افروغ
در ادامه این مراسم پس از پخش کلیپی از زندهیاد عماد افروغ، بیانیه بخش ویژه شانزدهمین جشنواره با عنوان «جایزه عماد افروغ» قرائت شد.
جایزه این بخش به علیرضا شجاعیزند، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و نشان ویژه این جایزه نیز به زهرا کاظمپورفرد، همسر مرحوم عماد افروغ، اهدا شد.
* پژوهشهای فرهنگ
در این بخش از محمد پوریانی، رحیم یوسفی اقدم و محمد سعید زدایی و سیمین ویسی تجلیل شد.
همچنین جایزه این بخش به همراه لوح تقدیر سلام تندیس جشنواره به حسین بستان نجفی رسید.
* پژوهشهای هنر
در بخش پژوهشهای هنر از بهروز رسولی، سید شاهین محسنی، فردین محمدی تقدیر شد و جایزه اصلی این بخش به زهرا عبدالله رسید.
* پژوهشهای رسانه و ارتباطات
در این بخش از محمد حسن یادگاری، فاطمه حاجی کاظم تهرانی، سید مرضیه هاشمی، مجید کافی و علی نهاوندی تقدیر شد و جایزه اصلی این بخش به احسان شاه قاسمی برای اثر میدان شهرت در ایران رسید.
* پژوهشهای دینی و اسلامی
در بخش پژوهشهای دینی و اسلامی از محمد تقی کرمی با اثر جای پای زینب (س)، محسن حسام مظاهری و سید محسن میر سندسی تقدیر و جایزه اصلی این بخش به مهدیه پاک روان اهدا شد.
* پژوهش فناوریهای جدید و آینده پژوهی فرهنگی
در بخش پژوهش فناوریهای جدید و آینده پژوهی فرهنگی از سمیه بلبلی و حمید پارسانیا، زینب پاپی، سمیرا اجتهادی، محمدعلی ابوترابی و مهدی حاج امینی تجلیل شد.
همچنین جایزه اصلی این بخش به طور مشترک نرجس منفرد، یوسف قاسمی نژاد، فریده حق بین رسید.
* جایزه پژوهشگر جوان
در بخش جوایز، جایزه پژوهشگر جوان به محمد باقری و سحر محمد پور اهدا شد.
* جایزه استانی
این جایزه به علیرضا شاه حسینی رسید.
* جایزه پژوهشگر زن
جایزه پژوهشگر زن به اکرم گروسی تقدیم شد.
* پژوهشهای بخش بینالملل
در این بخش از آلکساندر(ایتالیا)، آسیه مصطفی(هندوستان) و رونالد پیچ (آلمان) تجلیل شد.
انتهای پیام/