اهداف اصلی دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین نشست سراسری مسئولان دفاتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر مشترکات و تشریک مساعی در امور و دوری از تفرقهافکنی و تشتت آرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم برگزار شد.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با اشاره به نقش اجتماعی، فرهنگی و مذهبی این دانشگاه در تشکیل دفاتر تقریب مذاهب گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان دانشگاهی مسئلهمحور براساس اسناد بالادستی و سند جامع تحول و تعالی این دانشگاه در راستای تحقق اهداف دانشگاه و انقلاب اسلامی به مسئولیتهای اجتماعی و فرهنگی خود عمل میکند.
علی سروریمجد با تأکید بر حفظ ارتقای علمی در کنار حفظ شأن، منزلت و کیان دانشگاه با هدف توسعه و گسترش فضای انقلابی افزود: دفاتر تقریب مذاهب باید براساس تشریک مساعی با بهرهگیری از کتاب آسمانی «قرآن کریم» بر محور برنامههای علمی و پژوهشی تلاش کنند تا اهداف اصلی تشکیل این دفاتر که حفظ معنویات، وحدت و مشترکات مذهبی است به خوبی نشان داده شود و در مقابل از مسائل تفرقهافکن و ایجاد اختلاف که موجب تشتت آرا میشود پرهیز کنند.
وی، دین اسلام را کاملترین و متعالیترین دین آسمانی خواند که بین مذاهب مختلف دارای مشترکاتی به نام «اصول دین» و جایگاه ویژه «قرآن کریم» است که میتواند بهعنوان اقیانوسی از برکات و معنویات به روی جامعه گشوده و تبیین شود تا بتواند تمام مسلمانان را از این زلال حقیقت سیراب کند و به تعالی و سعادت برساند.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی از مسئولان دفاتر تقریب مذاهب خواست، هوشیار باشند و با حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی در اشاعه فرهنگ متعالی «وحدت» برنامههای خود را تدوین و تبیین کنند و راهبردهای دشمن را برای ایجاد تفرقه و جدایی بین مسلمانان ناکام بگذارند.
سروریمجد با اشاره به وقایع اخیر در کرمان؛ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را یک ابرمرد در حوزه وحدت و تقریب مذاهب خواند که همواره در طول عمر باسعادتش با ایجاد وحدت در بین اقوام و مذاهب مسلمان، سدی محکم در مقابله با تفرقهافکنی دشمن ایجاد کرد و امروز هم بهعنوان یک شهید مورد قبول و وثوق همه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان هم گزارشی از عملکرد این دانشگاه در حوزه مسئولیتهای اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: نقش دانشگاه آزاد اسلامی در تقریب مذاهب با تأکید بر مشترکات که مورد تأکید مسئولان نظام بوده، بسیار پررنگ و حیاتی است و توانسته بهعنوان یک مرکز علمی و پژوهشی و پایگاه وحدت در این راستا خدمات ارزشمندی را به جامعه ارائه کند.
محمدحسین رنجبر با بیان اینکه نگاه تقریبی باید براساس دیدگاهها و منویات مقام معظم رهبری شکل بگیرد، افزود: الگوی واقعی تقریب شخص مقام معظم رهبری هستند که هرگاه احساس کنند مسلمانی مورد ظلم استکبار قرار میگیرد در دفاع بهحق اقدام میکنند.
به گزارش آنا، ششمین نشست سراسری مسئولان دفاتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی که با غبارروبی و ادای احترام به مقام شامخ شهدا از گلزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی قشم آغاز شد با ارائه گزارش و بیان سخنانی از سوی مسئولان دفاتر تقریب حول محور وحدت و مشترکات دینی و مذهبی به پایان رسید.
انتهای پیام/