دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 دی 1402 - 10:49
در دیدار اقشار مردم شهرستان فیروزکوه؛

رئیس جمهور: دولت به دنبال اولویت‌بندی مشکلات و حل آن‌هاست

رئیس جمهور: دولت به دنبال اولویت‌بندی مشکلات و حل آن‌هاست
حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه اطراف تهران زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد؛ مردم بسیار عزیز دارد که باید به آن‌ها توجه شود؛ اگر هم کمبودی وجود دارد، باید برطرف شود، بیان کرد: دولت به دنبال اولویت‌بندی کمبود‌ها و مشکلات و سپس حل آن‌هاست آن هم با کمک مسئولین، فرهیختگان و مردم استان.
کد خبر : 891607

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در ادامه سفر دولت مردمی به شهرستان‌های استان تهران، در دیدار جمعی از اقشار و منتخبین شهرستان فیروزکوه، ضمن تبریک ایام ماه رجب و ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم فیروزکوه گفت: سفر‌های استانی ما محدود به مراکز استان‌ها نیست و در سفر‌هایی که شهرستان‌های اطراف تهران داشته‌ام مشاهده کردم که هر کدام از این شهرستان‌ها به لحاظ جمعیتی و ظرفیت‌ها در حد یک استان هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شهرستان فیروزکوه نیز از ظرفیت‌ها و زمینه‌های بسیار خوبی برخوردار است، افزود: شهرستان فیروزکوه مردمانی بسیار سختکوش، جوانانی برومند، تحصیل‌کرده و پرتلاش دارد که سرمایه بزرگی برای کشور محسوب می‌شود و باید از این سرمایه صیانت و حفاظت شود تا آسیب نبیند و یکی از راه‌های پاسداشت این سرمایه رفع کاستی‌ها و بالفعل کردن ظرفیت‌ها است.

رئیسی در ادامه کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری را از ظرفیت‌ها و استعداد‌های شهرستان فیروزکوه برای توسعه بیش از پیش برشمرد و اظهار داشت: رفع مشکلات پیش‌روی توسعه کشاورزی، دامداری، فعالیت‌های صنعتی و گردشگری این منطقه از جمله تامین آب و افزایش ظرفیت برق برای فعالیت صنایع از جمله برنامه‌های در دستور کار دولت در فیروزکوه است.

رئیس جمهور با اشاره به بازدید خود از سد در دست احداث «نم‌رود» در بدو ورود به شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: احداث این سد ۲۰ سال به طول انجامیده در حالی که باید خیلی زودتر از این‌ها به بهره‌برداری می‌رسید، اما در جریان این بازدید مقرر شد ظرف نهایتاً یکسال موانع افتتاح آن برطرف و مردم از مواهب آن بهره‌مند شوند.

رئیسی همچنین توسعه و تکمیل زیرساخت‌های سلامت و درمان در شهرستان فیروزکوه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در فیروزکوه نیز مثل بسیاری از مناطق دیگر پروژه‌های متعددی از جمله در حوزه سلامت برای سال‌های طولانی نیمه‌تمام مانده بود، اما یکی از برنامه‌های محوری دولت مردمی تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است و در همین راستا تکمیل و توسعه زیرساخت‌های سلامت در فیروزکوه نیز با جدیت دنبال شده و خواهد شد.

رئیس جمهور در ادامه رفع بیکاری و ایجاد زمینه برای اشتغال قشر تحصیل‌کرده جامعه را از جمله مسائل اولویت‌دار برای کشور برشمرد و افزود: امروز نیرو‌های انسانی کارآمد مهم‌ترین سرمایه کشور هستند که پاسداشت این نعمت زمینه‌سازی برای استفاده از ظرفیت این سرمایه‌های ارزشمند در جهت رشد و توسعه کشور است.

رئیسی همچنین به موضوع تعریف درست و منطقی حریم رودخانه در شهرستان فیروزکوه به عنوان یکی از مطالبات مهم مردم اشاره کرد و گفت: رویکرد دولت، همواره حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی کشور بوده و قطعاً ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها از نظر ما غیرقانونی است، اما باید به جهت بهره‌مندی مردم از این منابع طبیعی، تعریفی درست و منطقی نسبت به حریم رودخانه‌ها داشته باشیم که این موضوع در دستور کار دولت است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع اقشار و منتخبین شهرستان فیروزکوه حضور مردم در عرصه‌های مختلف را پشتوانه عظیم انقلاب اسلامی، اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و پیشبرد اهداف نظام دانست و افزود: بی‌تردید قدرت نظامی، توان علمی و فناوری و پیشرفت‌های اقتصادی از جمله مؤلفه‌های قدرت‌افزایی برای کشور است، اما مهم‌ترین مؤلفه قدرت و اقتدار کشور حضور مردم در عرصه‌های مختلف در حمایت از نظام و رهبری است و راه قدردانی از این مردم همیشه در صحنه و وفادار توجه به خواست آنان است.

رئیسی در ادامه خطاب به مدیران اجرایی در ادارات و سازمان‌های شهرستان فیروزکوه و سراسر کشور بر الگوگیری از سیره شهدا و کار و عمل جهادی و همچنین پرهیز از گرفتاری در روزمره‌گی و بروکراسی اداری تأکید کرد و گفت: بسیار مراقب باشید که به روزمره‌گری دچار نشوید و مراجعات مردم برای رفع مشکلات‌شان نزد شما تبدیل به امری عادی نشود. نسبت به رفع مشکل و گرفتاری مردم حساس باشید و با اقدام و عمل خود برای گره‌گشایی از امورات مردم تلاش کنید و یقین بدانید نتیجه تلاش‌های شما موجب شاد شدن مردم و رضایتمندی خدای متعال خواهد بود.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات و انجام خواسته‌های مردم، محوری‌ترین نکته سفرهای استانی دولت است، ادامه داد: رفع مشکلات منطقه مثل مسئله آب، برق، جاده‌های مواصلاتی و زیرساخت‌ها در اولویت دولت قرار دارد. مسئله ساخت‌وساز و توسعه شهری و روستایی در شهرستان دماوند و اطراف آن باید حل شود، این موضوع هم تهدید است هم فرصت. اگر توسعه شهری و روستایی بدون توجه به محیط زیست و مقررات و قوانین انجام شود، دچار مشکل می‌شویم.

رئیس جمهور گفت: ساخت‌وسازهای مخرب برای طبیعت حتی اگر به‌وسیله افراد متصل به قدرت و دستگاه‌های اداری و حکومتی باشد، غیرمجاز است. با کسانی که به قدرت اتصال دارند و ساخت‌وساز غیرمجاز انجام‌ ‌می‌دهند، بدون اغماض برخورد شود. توسعه در منطقه کاملا پذیرفتنی است، اما این توسعه باید همراه با قوانین، مقررات و با توجه به زیرساخت‌ها و حریم‌ها انجام شود.

رئیسی در مورد مصرف آب نیز توضیح داد: مدیریت مصرف آب بسیار مهم است؛ برخی از مصارف واقعا اسراف است که موجب هدر رفت آب می‌شود. اگر در این مناطق مدیریت آب به خوبی صورت بگیرد؛ حتما احساس کمبود نخواهیم داشت؛ به ویژه برای مصرف کشاورزی و دامداری. بیشترین آب مصرفیِ‌ کشور، در زمینه کشاورزی است؛ شاید ۹۰درصد مصرف آب کشور در زمینه کشاورزی باشد. کار ساخت سد نمرود از سال ۸۴ آغاز شده و نباید تا الان طول می‌کشید؛ آن سال کجا و امروز کجا؟ اولین بازدید ما از منطقه، همین سد بود که باید کارهایی برای اتمام آن رخ بدهد.

وی ضمن تأکید بر این نکته که انجام کار مردم با کار و تلاش معمولی امکان‌پذیر نیست، طبق فرموده رهبر انقلاب کار جهادی می‌طلبد، بیان داشت: امروز عقب‌ماندگی‌هایی در حوزه‌های آب، برق، گاز و انرژی داریم که می‌توانستیم نداشته باشیم؛ در زمان‌هایی باید کارهایی انجام می‌شده که نشده است. امروز علیرغم همه تحریم‌ها و تهدیدها، مردم و جونان ما تهدید و تحریم را به فرصت تبدیل کردند؛  امروز ایران،‌کشوری پیشرفته و فن‌آور است. دولت سیزدهم رکورد صادرات نفتی و غیرنفتی در چهل سال اخیر را شکسته است و آن هم فقط به دست توانمند شما مردم عزیز اتفاق افتاده است.

رئیس جمهور ادامه داد: چرا وقتی مسئله‌ای به آسانی قابل حل شدن است، منتظر دستور مرکز (تهران) می‌مانید؟ ارتباط ستادی تشکیلاتی با مرکز لازم است، اما این ارتباط نباید باعث کندی کار شود؛ از مسائلی که باید با آن مبارزه کرد، بروکراسی و پیچیدگی‌های اداری است. بروکراسی اداری نباید کشاورز و تولیدکننده را ناامید کند؛ کاری که باید در ادارات و سازمان‌ها صورت بگیرد،‌ نظارت بر فرآیند انجام کارهاست تا معطلی به وجود نیاید.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب