دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هدیه مقام معظم رهبری برای مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی

مجمع کمیته پارالمپیک| تایید حساب‌های مالی و انتخاب خزانه دار/ اعتراض ساعی و عزیزی

مجمع کمیته پارالمپیک| تایید حساب‌های مالی و انتخاب خزانه دار  اعتراض ساعی و عزیزی
مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک به ریاست کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
کد خبر : 889955

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست‌وسومین مجمع عمومی عادی کمیته ملی پارالمپیک از حوالی ساعت ۹ صبح امروز در سالن پارالمپیک محل کمیته ملی پارالمپیک، با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان، غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک، سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی، مریم کاظمی‌پور معاون توسعه امور بانوان و سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی سایر اعضا و مدعوین مجمع برگزار شد. در آغاز این مجمع ۳۲ نفر از اعضا حضور داشتند.

آغاز مجمع کمیته ملی پارالمپیک به گزارش عملکرد کاروان ورزش ایران در بازی‌های پاراآسیایی توسط کمال جوانمرد دبیر اجرایی کمیته پارالمپیک اختصاص داشت. وی بعد از ارائه گزارش، اشاره‌ای به رویداد‌های پیش‌رو در سال ١٤٠٣ شامل بازی‌های پارالمپیک پاریس و همچنین برگزاری اردو‌های بازی‌های پاراآسیایی جوانان در تاشکند داشت.

تایید صورت‌های مالی

در ادامه مجمع، گزارش حسابرس مستقل و صورت‌های مالی ارائه شد که از سوی اعضا مورد تایید قرار گرفت. حسابرس کمیته ملی پارالمپیک عملکرد کمیته در این بخش را منصفانه، یعنی از روی انصاف و عدالت عنوان کرد.

در ادامه امیر ماندگارفرد بازرس کمیته پارالمپیک، گزارشی مبنی بر عملکرد بخش‌های مختلف و اقدامات صورت گرفته ارائه داد که مورد تایید اعضای مجمع قرار گرفت.

میرزاحسینی خزانه دار شد

بخشی از مجمع به رای گیری برای انتخاب خزانه دار اختصاص داشت. پیش از این نعیمی خزانه دار بود که انصراف داد، به همین دلیل انتخاب خزانه دار جدید در دستور کار مجمع امروز قرار گرفت. حامد میرزاحسینی تنها کاندیدای خزانه داری بود که رای لازم را از مجمع گرفت. بدین ترتیب وی تا پایان دوره خزانه دار کمیته است. همچنین محمدتقی نامی با رای اعضای مجمع به عنوان مسئول مبارزه با پولشویی معرفی شد.در بخشی از این مجمع توسط وزیر ورزش و جوانان از خانواده سردار علیرضا صفارزاده تقدیر به عمل آمد.

ساعی: پاراتکواندو برای شما، ما نمی‌خواهیم

به گزارش آنا، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در خلال مجمع خطاب به رئیس کمیته گفت: بیش‌ترین کمک‌ها تاکنون به پاراتکواندو شده، ولی خواهش می‌کنم دیگر به ما کمک نکنید و پول بچه‌ها را به حساب خودشان بریزید. ما جایزه هم نمی‌خواهیم، نماینده هم نمی‌فرستیم و در بحث اداری و اجرایی کمک می‌کنیم، ولی تیم را خودتان در دست بگیرید. این رشته برای شما، ما چیزی نمی‌خواهیم. شما نامه‌نگاری ما را پاسخ نمی‌دهید، سر بزنگاه تیم را رها می‌کنید. من تا به امروز انجام دادم، ولی از این به بعد خودتان زحمت بکشید و کار را دست بگیرید.


عزیزی: دریغ از یک ریال کمک برای تنیس با ویلچر

داود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس در بخشی از مجمع نسبت به عدم حمایت‌های کمیته ملی پارالمپیک انتقاد کرد و گفت: ما مسابقات رشته تنیس با ویلچر را برگزار کردیم، اما دریغ از یک ریال کمک، اگر قرار است است این داستان ادامه داشته باشد بنویسید تا ما رشته را برگردانیم.
کارگری در پاسخ به این انتقاد گفت: ١٧٠ میلیون پرداخت شده، اما پیگیری می‌کنیم.

علیقارداشی: هر تصمیمی که به نفع رشته‌ها باشد، تمکین می‌کنیم

مهرداد علیقارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز هم گفت: آماده هستیم مثل قبل کار‌های بین‌الملل را انجام بدهیم. واگذاری انجام شد، اما اقدامات مقدماتی درباره زیرساخت‌ها صورت نگرفت. هر تصمیمی که به نفع رشته‌ها باشد، تمکین می‌کنیم.

رضایی: کارگروه برای رشته‌های پارالمپیکی فدراسیون‌ها تشکیل شود

بحث بعدی درباره جدایی رشته‌های پارالمپیکی از فدراسیون‌های متبوع و بازگت به فدراسیون جانبازان و توان یابان بود. غفور کارگری در این باره گفت: درباره به‌جز یکی، ۲ رشته؛ موافق واگذاری رشته‌ها به فدراسیون‌ها نبودم، اما وزیر باید نحوه بررسی این موضوع را اعلام کنند و ما هم قائل به این واگذاری هستیم.

در بخش دیگری از مجمع هادی رضایی گفت: برخی رشته‌ها از زمانی که از فدراسیون جدا شده‌اند، حتی مسابقه قهرمانی کشور در آن‌ها برگزار نشده است. ضمن اینکه زیرساخت‌های لازم نیز فراهم نشده است. به اعتقاد من باید در خصوص فدراسیون‌هایی که در زمینه ورزش جانبازان و توان یابان قوی و یا ضعیف عمل کردند، کارگروهی تشکیل شود و براساس عملکرد فدراسیون‌ها بررسی کنند که چه رشته‌هایی به کار خود با فدراسیون‌های مربوطه ادامه دهند و کدام رشته‌ها دوباره به فدراسیون جانبازان و توانیابان برگردند.

کارگری: برای پارالمپیک پاریس شرایط مطلوبی نداریم

در ادامه غفور کارگری در مجمع صحبت کرد و گفت: شهید حاج‌قاسم سلیمانی در جمع خصوصی به من گفت من در مدیریت یک مکتب دارم. الان می‌گویم این مکتب به ما کمک می‌کند. در بخش ورزش باید به مباحث بنیادین مربوط به نظام بپردازیم. اولین مجمعی است که محمود خسروی‌وفا را کنارمان نداریم، ولی قدردان زحماتش هستیم. ورزش کشور ۲ سالی در حالت بلاتکلیفی بوده و وضعیت باثباتی نداشت.

وی با اشاره به بحث بودجه گفت: در بحث بودجه ۱۴۰۱ شرایط خوبی نداشتیم و بودجه جاری‌مان ۱۱۹ میلیارد تومان بوده که ۱۱۳ میلیاردش را دریافت کردیم. کسب سهمیه پاریس، اردو‌های هانگژو و امورات جاری را هم داشتیم. امسال با تلاش زیاد و حمایت مجلس و سازمان برنامه، رقم به ۲۲۶ میلیارد رسید، ولی فقط برای مسابقات هانگژو برآورد میدانی نزدیک ۳۰۰ میلیارد شده.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک درباره موفقیت در هانگژو ادامه داد: پیش‌بینی ما در بازی‌های پاراآسیایی ۳۶ مدال طلا و مقامی بهتر از سومی و بهتر را در ذهن نداشتیم، اما مدیریت خوب و یک کمر همتی بسته شد تا با عنایات الهی، نتیجه تاریخی کسب شود. یک بار در سال ۱۳۵۴ مقام دومی بازی‌های آسیایی را با وجود میزبانی داشتیم و مدال‌های تیمی را به افراد داده‌اند. ما در هانگژو نفرات اضافه در کاروان نداشتیم و ۴۴ مدال طلا کسب کردیم. در مجمع عربستان به من گفتند که چطور این نتیجه را گرفتید. از جمله نماینده هند می‌گفت که رئیس کمیته پارالمپیک این کشور خواستار بررسی برنامه‌های ایران در رسیدن به این مقام دوم شده است.

کارگری درباره ساختار کمیته پارالمپیک تاکید کرد: ساختار کمیته پارالمپیک در هیئت اجرایی تصویب شد، اما باید در مجمع نیز تایید شود. البته باید در سازمان امور اداری و استخدامی کشور هم تصویب شود؛ لذا نظرمان این است که ابتدا در این سازمان بررسی شود و اگر نیاز به تغییرات داشت، توسط هیئت اجرایی مورد بررسی قرار بگیرد.

وی در ادامه به سه رویداد مهم پیش روی ورزش پارالمپیکی ایران اشاره و در ابتدا بازی‌های پارالمپیک پاریس پرداخت و افزود: مهمترین موضوع ما در سال آینده بازی‌های پارالمپیک پاریس است. براساس بررسی‌ها، ما شرایط مطلوبی به لحاظ فنی نداریم. بر همین اساس راهبرد اصلی ما برای این دوره تمرکز بر روی طلا و مدال‌آوری و کیفیت گرایی و همچنین اولویت‌بندی رشته‌ها است. روش‌های مناسب در انتخاب مربیان، نوع نگاه‌ها بر روی شرایط فنی، انجام کار‌های جدید در ابعاد روانشناسی و تغذیه مواردی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند.

کارگری درباره بازی‌های پاراآسیایی جوانان گفت: ما در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در بحرین قهرمان شدیم، در حالی که چین در بازی‌ها حضور نداشت. اگر چین به تاشکند بیاید، شرایط متفاوت خواهد بود. ضمن اینکه ازبکستان به عنوان کشور میزبان هم اقدامات زیادی را برای موفقیت انجام داشته است.

رئیس کمیته پارالمپیک همچنین به بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ اشاره و تصریح کرد: درخصوص بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ژاپن، برداشت ما این است که ژاپن برای کنار زدن ایران و به محاق بردن ایران، دو رشته مدال‌آور ما را از لیست بازی‌ها حذف کرده و احتمالا اقدامات دیگری هم خواهد کرد، ضمن اینکه میزبان هم هست و از شرایط میزبانی بهره خواهد برد. شرایط ما برای ۳ رویداد پیش‌رو بسیار سخت است، لذا از وزیر ورزش درخواست می‌کنیم که حمایت‌ها بیشتر شود.

رئیس کمیته پارالمپیک درباره استعدادیابی در این حوزه گفت: استعدادیابی از برنامه‌های دیگر ما در سال آینده است. ما نیازمند استعداد‌های جدید هستیم که باید کشف و پرورش داده شوند. ما راه‌اندازی ورزش جانبازان جبهه مقاومت را در پیش داریم که هزینه خاصی نخواهیم کرد و سایر بخش‌ها کمک می‌کنند. همچنین طرح یاران سلیمانی را هم داریم که باید پیگیری کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما برای پارالمپیک پاریس بودجه مستقل و مشخص را درخواست کرده‌ایم. همچنین خواسته ایم برای آکادمی پارالمپیک هم یک ردیف بودجه مشخص داشته باشیم. یک ردیف بودجه را هم درخواست کرده‌ایم که فدراسیون‌های زیرمجموعه از وزارت ورزش بتوانند بودجه‌ای را بگیرند و دریافت کنند. موضوع دیگر هم بخش زنان است که باید به صورت خاص‌تر به آن نگاه شود.

هدیه مقام معظم رهبری برای مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی

با اعلام وزیر ورزش و جوانان، ۲۶۰ هدیه از دفتر مقام معظم رهبری برای مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی به دفتر وزارت ارسال شده که طی یک برنامه و مراسمی، هدایا در اختیار مدال‌آوران قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب