افسانه ساختگی «هولوکاست» مهاجرت یهودیان به فلسطین را سرعت بخشید/هدف از تشکیل «اسرائیل» چه بود؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با چهارمین سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مراسم گرامیداشتی از سوی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز در این نشست که با شرکت استادان و اعضای شوراهای کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد به بیان تاریخچه وقوع جنگهای بزرگ بین مسلمانان و غرب پرداخت.
سیدمحمد هاشمپور یزدانپرست با اشاره به نخستین جنگ صورت گرفته بین مسلمانان و مسیحیان یعنی جنگ صلیبی اظهار کرد: این جنگهای صلیبی که با پیروزی مسلمانان پایان یافت موجب تحول فکری، صنعتی و اقتصادی بزرگی در میان اروپاییان شد.
وی، نتیجه جنگ دوم بین مسلمانان و مسیحیان اروپایی را پیروزی مجدد سپاه مسلمانان و ملزم شدن خروج اروپاییان به سمت غرب و استقرار رهبری مسیحیان در غرب اروپا برشمرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز متذکر شد: از حوالی سال ۱۸۶۸ میلادی و پس از ماجرای حفر کانال سوئز کشورهای غربی با وجود نگرانی که پادشاهی عثمانی داشتند به حفظ و نگهداری این کانال اهتمام ورزیدند.
این استاد دانشگاه شیراز، سومین جنگ میان مسلمانان و مسیحیت غرب را در میانههای جنگ جهانی اول عنوان کرد و افزود: با همراهی استکبار و غرب و اعراب فریبخورده ساکن در کشورهای عثمانی، حاکمیت پادشاهی عثمانی دچار فروپاشی شد و غرب وعده به رسمیت شناخته شدن یک کشور واحد عربی را بیان کرد.
هاشمپور یزدانپرست توضیح داد: این مقارن سال ۱۹۱۶ میلادی بود که اعلامیه بالفور صادر و کشور یهودی برای استقرار یهودیان به رسمیت شناخته شد، اما یهودیان اقبالی برای ورود به این سرزمین از خود نشان ندادند تا اینکه پس از جنگ جهانی دوم با افسانههای ساختگی همچون «هولوکاست» جریان مهاجرت یهودیان به فلسطین سرعت گرفت و کشور اسرائیل به این صورت ایجاد شد.
وی، تشکیل کشور اسرائیل با هدف توسعه سرزمینی بین نیل تا فرات را هدف اصلی یهود برای ورود به این منطقه دانست و متذکر شد: منطقه فلسطین در این محدوده بخش مشترکی بین سه قاره اروپا، آفریقا و آسیاست که میتواند تأثیر بسیار زیادی به لحاظ اقتصادی، سیاسی و نظامی ایجاد کند؛ بنابراین سرزمین فلسطین و حاکمیت بر آن برای هر ساختار حکومتی دارای اهمیت حیاتی است و تسلط بر آن قدرت استراتژیک بسیار حائز اهمیتی خواهد بود.
انتهای پیام/