کلاسهای آواز و صداسازی به بازار سیاه کاسبان صدا تبدیل شده است
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ علی خدایی اظهار کرد: به تازگی عدهای به نام آهنگساز و کارشناس صدا در صفحات مجازی اقدام به تبلیغات برای جذب هنرجو میکنند که نه تنها با تکنیکهای صدا و صداسازی آشنایی و نه سررشتهای از آواز و آوازخوانی دارند.
وی افزود: این افراد صرفا به دنبال کاسبی در میان علاقمندانی هستند که به عشق هنر آواز گرفتار دام به اصطلاح مدرسان آواز و موسسهها میشوند.
این مدرس صداسازی میگوید: اگر چه عده زیادی معتقدند صدا ذاتی است، اما آموزش بویژه در هنر آن هم در صدا و آواز امری ضروری است.
خدایی که در ابتدا کار خود را با سرودن اشعاری آغاز کرد و سپس به سمت آواز روی آورد میگوید از هفت سالگی در حضور اساتید بزرگ
فراگیری گیتار و پیانو را شروع کردم و در دوران نوجوانی با شرکت در کلاسهای صدا سازی و آواز روند خوانندگی را به صورت تخصصی ادامه دادم.
این خواننده جوان که از قطعات معروف او میتوان به «شده مساله» و «بی خبرم» اشاره کرد معتقد است: استعدادهای بسیار زیادی در میان نوجوانان، حتی کودکان و نوجوانان در زمینه صدا و آواز وجود دارد که لازم است با آموزشهای درست این افراد را برای آینده موسیقی کشور تربیت کرد.
مولف متد آموزشی صدا سازی و آواز به نام «لباس صدا» و «بازیگر صدا» گفت: هماینک در حال تالیف یک مجموعه دیگر که هنوز عنوانی برای آن مشخص نکردهام هستم.
انتهای پیام/