حضرت فاطمه(س) در تمام جنبههای اجتماعی و خانوادگی رأس قله بودند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها، روز مادر و بزرگداشت مقام زن با تلاش هیئت دانشجویی صاحبالزمان(عج)، تشکل دانشجویی نسل آفتاب و دفتر امور بانوان و خانواده با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور بانوان و خانواده، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، حجتالاسلام امیر ابراهیمزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز، معصومه آقایی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن همایشهای شهید سلیمانی واحد کرج برگزار شد.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور بانوان و خانواده در این مراسم اظهار کرد: امام خمینی(ره) فرمودند که اگر قرار است روزی را به نام روز مادر و زن نامگذاری کنند چه روزی بهتر از میلاد دخت نبی اکرم صلیالله علیه و آله و سلم که با تولد ایشان زن بودن با ارزش واقعی انسانیت تثبیت شد.
قاسمی اضافه کرد: اگر به مطالعه جنبههای زندگی حضرت فاطمه سلامالله علیها بپردازیم مشاهده میکنیم که ایشان در تمامی جنبههای اجتماعی و خانوادگی در رأس قله قرار داشتند و حضرت نهتنها بهعنوان الگو برای زنان، بلکه برای همگان معرفی میشوند و آیات زیادی وجود دارد که این را تأیید میکنند.
وی متذکر شد: باید ابعاد شخصیتی، اجتماعی و خانوادگی حضرت فاطمه سلامالله علیها را متناسب با زندگی امروز برای نسل جوان بازگو کنیم و از نگاه کلی خارج شویم و این الگوها در زندگیمان وارد شود و در دانشگاه این مسئولیت بر دوش ماست و بخشی نیز مدیریتی و سیاستگذاری است.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور بانوان و خانواده گفت: حضرت زهرا سلامالله علیها در خانواده و جامعه نقش خود را با هویت زنانه پیش بردند و مهم اینکه هویت زنانه حفظ و یک زن الگو شد.
قاسمی متذکر شد: گاهی زنان بهدلیل موانع و چالشهای پیش رو در جامعه و خانواده احساس میکنند که اگر از هویت زنانه خارج شوند موفقتر هستند.
وی بیان کرد: اگر کسی توانست در خانواده و جامعه، نقشهای اجتماعی و خانوادگی خود را بهخوبی انجام دهد ارزشمند خواهد بود و حضرت زهرا سلامالله علیها با عنوان یک زن یک الگوی کامل را معنا کرد.
حضرت زهرا(س) شخصیت نخست تاریخ و الگوی زنان است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز هم مطرح کرد: حضرت زهرا سلامالله علیها شخصیت نخست تاریخ و الگوی زنان ما هستند و باید به آن حضرت تأسی بجوییم و در اسلام بین زن و مرد تفاوتی نیست؛ مگر به تقوا.
کلانتری با اشاره به سوره توبه و براساس آیه «وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیَاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ» گفت: بین زن و مرد استثنایی نداریم و زنان و مردان در پیشرفت جامعه اسلامی شریک هستند.
وی یادآور شد: انسان در هر لباسی دارای کرامت است و تنها برتری انسانها بر یکدیگر به تقواست؛ نه جنسیت و در مقدمه قانون اساسی به خانواده بهعنوان واحد بنیادین جامعه و کانون رشد و تعالی انسان پرداخته و در اصل دوم قانون اساسی بند ۶ به کرامت و ارزش والای انسانی توجه شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: امام خمینی(ره) به حضور زنان در عرصههای سیاسی و اجتماعی تأکید زیادی داشتند و مقام معظم رهبری هم در بیانات خودشان به حقوق زن، مراتب علمی، فقهی و فلسفی و نقش مؤثر زن در اداره خانواده و تربیت فرزندان اشاره داشتند.
کلانتری افزود: در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی هم به امور زنان و خانواده توجه ویژه شده است.
حضرت فاطمه(س) ثابت کرد که فاطمه است
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز هم مطرح کرد: حضرت زهرا سلامالله علیها با قدوم خودشان ثابت کردند که ارزش به مرد و زن بودن نیست؛ بلکه ارزش به انسانیت است و مقام والای انسانیت را یک فرد میتواند با تعبد خود و توجه به خدا جلب کند و حضرت فاطمه سلامالله علیها ثابت کرد که فاطمه است و مقام زن خیلی بالاست.
ابراهیمزاده متذکر شد: علامه مجلسی رضوانالله تعالی علیه در روایتی مقام حضرت زهرا سلامالله علیها را افضل از سایر انبیاء میداند؛ غیر از پدر خودشان و حضرت زهرا سلامالله علیها یک زن بود، البته شبیه فاطمه در عالم وجود دارد و بعضی از انسانها توانستهاند خود را تشبیه به حضرت زهرا سلامالله علیها کنند، مانند حضرت زینب سلامالله علیها، فاطمه صغری و امثال این بانوان و در عصر ما هم بانوانی هستند که ثابت کردند میتوانند به آن قلههای رفیع برسند.
وی مطرح کرد: دشمن با رسانههای تبلیغاتی خود اینگونه وانمود میکنند که زن در ایران در غربت به تمام معنا سیر میکند؛ اما این دروغی بیش نیست؛ چراکه بعد از انقلاب اسلامی تعداد دانشجویان دختر ۵۶ درصد بیشتر شده و نرخ باسوادی زنان و دختران به ۹۹.۳ رسیده است.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز با تأکید بر اینکه بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ مؤلف زن داشتهایم و ۸۴۰ ناشر زن در کشور فعالیت کردهاند، ادامه داد: سهم زنان عضو هیئت علمی ۳۳.۳ درصد بوده و نسبت دانشآموز دختر به پسر ۲۸ درصد رشد داشته و نرخ مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال به ۱۴.۲ درصد در هر صد هزار نفر رسیده و کاهش داشته است.
ابراهیمزاده گفت: کاهش نرخ بیکاری زنان، ساخت ۱۶ هزار و ۱۱۱ باشگاه ورزشی برای زنان، کسب ۳ هزار و ۳۰۲ مدال جهانی توسط زنان و بانوان ایرانی، طرح پوشش بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار بخش کوچکی از فعالیتهای زنان این سرزمین است.
وی تشریح کرد: کسانی که شعار سر میدادند و میگفتند زن در ایران اسلامی آزاد نیست و نمیتواند در جایگاههای مختلف حضور داشته باشد این آمارها نشاندهنده این است که چنین چیزی وجود ندارد و جامعه اسلامی آمادگی و پذیرش این را دارد که بانوان در این کشور رشد پیدا کنند و به تعالی برسند.
انتهای پیام/