گزارشی از وضعیت کشتی تهران بعد از انتصاب فلاح و بنا؛ وقتی آقای خاص پای کار نیامد!
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسابقات قهرمان کشوری بزرگسالان در رشته فرنگی، آخرین مسابقه کشوری کشتی در سال ۱۴۰۲ بود که در سالن حیدریان قم به انجام رسید تا عملکرد استانها برای ارزیابی در سال جاری دردسترس باشد.
کشتی تهران از روز یازدهم بهمن ماه سال گذشته که طی انتخاباتی ریاستش به قاسم علیغسگری یار مورد اعتماد رئیس فدراسیون کشتی رسید، به شکلی خبرساز و فعالانه کارش را استارت زد.
انتصاب محمد بنا و اکبر فلاح به عنوان مدیرفنی کشتی فرنگی و آزاد تهران از جمله مهمترین اتفاقاتی بود که بعد از به ریاست رسیدن علیعسگری رخ داد. همکاری هیئت کشتی تهران با اکبر فلاح هرچند همکاریای بود که حالا به شکل دیگری استارت خورده بود، چراکه فلاح در تقریبا دو دهه اخیر که دیگر در تیمهای ملی با فدراسیونهای کشتی ادوار مختلف همکاری نداشته، اما همواره در باشگاه خودش کارگران به کار سازندگی ادامه داده، اما او با فدراسیون علیرضا دبیر هرگز رابطه خوب و حسنهای نداشت که با قبول مسئولیت در کشتی تهران، به نظر اتفاق ویژهای در کشتی ایران بود.
محمد بنا هم از این منظر که او طی دو دههای که در خدمت تیم ملی فرنگی بوده، هیچگاه کار باشگاهی و سازندگی انجام نداده که اساسا این کار با مسئولیت سرمربیگری تیم ملی همخوانی ندارد، اما او در سالهایی که دور از تیم ملی بود هم در باشگاهها فعالیتی نداشت، از این رو قبول مسئولیت در کشتی تهران این ذهنیت را ایجاد میکرد که قرار است بنا این بار تجربیاتش را در اختیار کشتی تهران قرار دهد، اما چنین چیزی در عمل رخ نداد.
برخلاف اکبر فلاح که همراه با تیم فنیاش از جمله علیرضا رضایی و مصطفی حسینخانی به شدت پای کار بود و تمام وقت در کنار کشتی تهران ایستاد، همکاری محمد بنا با کشتی تهران شاید تنها به یک بار حضور در باشگاه منتهی شد و او هرگز پای کار نیامد تا اینکه هیئت کشتی تهران به این نتیجه رسید که شخص دیگری را با همفکری خود بنا برای این منظور انتخاب کند: حبیب اخلاقی عضو سابق کادرفنی تیم ملی فرنگی.
نتیجه ایستادن و کار کردن در کشتی آزاد تهران کاملا عیان است، دومی در رده سنی بزرگسالان، سومی جوانان، دومی نوجوانان و قهرمانی نونهالان در مسابقات کشوری؛ نتیجه کار نکردن و نبودن و بسنده کردن به یک حکمِ بدون فعالیت هم برای کشتی فرنگی تهران این بود: پنجمی بزرگسالان، دومی جوانان، پنجمی نوجوانان و در بین ۱۰ تیم برتر نبودن نونهالان.
چندی پیش هم سعید عبدولی شاگرد سابق محمد بنا که هراز چند گاهی علیه سرمربی تیم ملی موضعگیری میکند، در خلال مسابقات لیگ برتر کشتی فرنگی که با قهرمانی تیمش همراه شد، بای دیگر علیه بنا صحبت کرد و گفت او هیچ وقت کار سازندگی نکرده و حتی در سطح شهریار (محل زندگی محمد بنا)، یک قهرمانی شهر هم نداده است!
نتایج کشتی تهران در مسابقات کشوری سال ۱۴۰۲ را در زیر مشاهده میکنید:
مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور: تهران در جایگاه دوم بعد از مازندران/ ۲۲ تا ۲۴ آذر ماه در ساری
مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور: تهران در رده پنجم بعد از خوزستان، فارس، مازندران و قم/ ۶ تا ۸ دی در قم
مسابقات کشتی آزاد جوانان قهرمانی کشور: تهران بعد از لرستان و مازندران در جایگاه سومی/ ۲ و ۳ آذر در انزلی
مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور: تهران در جایگاه دومی بعد از فارس/ ۲۵ و ۲۶ آبان در شیراز
مسابقات کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی کشور: تهران در جایگاه دوم بعد از مازندران/ ۱۸ و ۱۹ آبان در تهران
مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی کشور: پنجمی تهران بعد از مازندران، قم، خوزستان و توابع تهران/ ۱۵ و ۱۶ آذر در قم
المپیاد کشتی آزاد نونهالان کشوری: تهران قهرمان این رقابتها شد /۱۸ و ۱۹ شهریور در مشهد
المپیاد کشتی فرنگی نونهالان کشوری: تیم تهران هیچ جایگاهی در بین ۱۰ تیم برتر نداشت؛ خوزستان، مازندران و کهکیلویه و بویراحمد اول تا سوم شدند/ ۲۱ و ۲۲ شهریور در مشهد
انتهای پیام/