رویکرد دولت بهرهمندی از ظرفیت جامعه نخبگانی برای اداره بهتر کشور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور پس از پایان نشست با روسای دانشگاهها، اعضای هیئت علمی و نخبگان دانشگاهی گیلان با حضور نماینده عالی دولت در استان گیلان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تمام برنامههایی که تدوین میکنیم لازم است تا ارزیابی جامعه نخبگانی از برنامهها را داشته باشیم.
وی افزود: بیش از دو سال از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد و طبیعتاً بازخوردی که از ارزیابی نخبگان از سیاستها، برنامهها، کارآمدی و اثربخشی اقدامات دولت میگیریم بسیار حائز اهمیت است که باقیمانده عمر دولت را با بهترین سرعت و اثربخشی حداکثری پشت سر بگذاریم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: معتقدیم که نخبگان میتوانند نظام مسائل کشور را بیشتر و بهتر از دیگران تحلیل کنند و تشخیص و راهحل ارائه دهند.
منظور متذکر شد: در تمام حوزههای علمی، بهداشتی، درمان، زیرساخت، آموزشی و مسائل اجتماعی و فرهنگی باید بنگریم که مهمترین نظام مسئلههای ما در سطح ملی و استانی چیست، چه کردیم و چه باید بکنیم؟
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نشست با روسا، اعضای هیئت علمی و نخبگان دانشگاهی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در این جلسه به همت استاندار گیلان در همه حوزهها مطالب ارزشمندی ارائه شد که میتوان از مجموعه این گفتوگوها در سطح استان و ملی استفاده حداکثری داشت.
به گزارش آنا، برقراری فوقالعاده خاص کادر درمان، افزایش درآمد اعضای هیئت علمی پایه، افزایش تعرفه کادر پزشکی متناسب با نرخ رشد تورم، تخصیص اعتبار برای تأمین هزینههای جاری دانشجویان با توجه به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان، افزایش بودجه نظام آموزش عالی در گیلان، تسهیل فرآیند جذب نخبگان در کشور، رعایت عدالت آموزشی با توسعه دانشگاهها، تعمیم علم و فناوری به ساختار تولید و کشاورزی گیلان، حل معضلات اجتماعی گیلان با رویکرد علمی و تحلیلی و توجه به دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به نقش آن در دوران فعالیت، بخشی از دیدگاهها و رویکردهای رؤسای دانشگاهها و نخبگان علمی گیلان در نشست مشترک با منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بود.
انتهای پیام/