برگزاری آزمون جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی در اسفند امسال
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، روزانه در آموزشوپرورش کشور، از کلاسهای درس و مدارس تا ستاد، رخدادهای بسیار زیبا، معلمانه و در یک جمله رخدادهای خوب در حال وقوع است.
جشنواره فیلم رشد، حلقه وصل سینما و نهاد تعلیم و تربیت
وزیر آموزشوپرورش گفت: دیپلماسی علمی و آموزشی با تکیه بر اسناد تحولی بومی و اسلامی یکی از اولویتهای وزارت آموزشوپرورش است و جشنواره بینالمللی فیلم رشد به عنوان پیشکسوت جشنوارههای بینالمللی و اولین جشنواره سینمایی کشور، با بیش از نیمقرن نقشآفرینی، اصلیترین حلقه وصل سینما و تعلیم و تربیت به شمار میرود. این جشنواره با تحقق رهیافت دانش در آئینه تصویر، زمینهساز یادگیری شوقانگیز برای نسل برومند دانشآموزان است جشنواره فیلم رشد، حلقه وصل سینما و نهاد تعلیم و تربیت است.
آموزشوپرورش و دانشگاه علامه طباطبایی تفاهمنامه همکاری آموزشی امضا کردند
تفاهمنامه همکاری مشترک میان وزارت آموزشوپرورش و دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه فعالیتهای آموزشی و فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه منعقد شد. این تفاهمنامه با هدف استفاده از ظرفیت دانشگاه برای ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت تدوینشده و ایجاد مدرسه و مجتمع آموزشی وابسته به دانشگاه، تحصیل دانشجویان ۲ مدرکی، برگزاری دورههای آموزشی ویژه معلمان در دانشگاه و استفاده اساتید دانشگاه از ظرفیت آموزشوپرورش برای فرصت مطالعاتی از جمله مفاد آن است.
برگزاری آزمون جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی در اسفند امسال
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش از برگزاری آزمون جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی در اسفند امسال خبر داد. وی گفت: در حال تدوین دفترچه آن هستیم.
سؤالات نهایی امتحانهای خرداد مفهومی و فرآیند ترمیم معدل الکترونیکی است
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشوپرورش در خصوصترمیم نمره، امتحانات نهایی و کیفیت نمرات و معدل امتحانات نهایی گفت: تمام دانشآموزانی که در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم هستند میتوانند با شرکت در آزمونهای نهایی خردادماه، همزمان با آزمونی که برای گذر تحصیلی خود شرکت میکنند، ایجاد سابقه را نیز انجام دهند.
وی افزود: برای پایه دوازدهم این آزمونها صرفاً مبنای سهم ۵۰ درصد قرار میگیرد و نمرات دانشآموزان پایه دهم و یازدهم در ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ اعمال میشود.
نظام آموزشی ویژه دانشآموزان مبتلا به «اوتیسم» در حال طراحی
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی گفت: نظام آموزشی ویژه دانشآموزان مبتلا به بیماری اوتیسم طراحی خواهد شد، اما فعلاً در کنار برنامههای درسی موجود چند واحد درسی متناسب با ویژگیهای دانشآموزان اوتیسم اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: همکاران ما به صورت اختصاصی بر روی اهداف دورههای تحصیلی دانشآموزان اوتیسم کار میکنند تا ساختار دورههای تحصیلی مبتنی بر اهداف و هویت شکل بگیرد و بتوانیم یک نظام برنامهریزی آموزشی و درسی را ایجاد کنیم.
گسترش آموزشهای فنی و حرفهای از اولویتهای اصلی مدارس غیردولتی
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکتهای مردمی گفت: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در مدارس غیردولتی از اولویتهای این سازمان است.
وی تصریح کرد: مهارتآموزی در ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین آموزشوپرورش از مطالبات و اهداف جدی است که باید به مرحله اجرایی برسد.
محمودزاده توجه به استفاده از فناوریهای نوین و ظرفیتهای هوش مصنوعی در مدارس غیردولتی را مورد تأکید دانست و افزود: مدارسی که در این زمینه پیشرو بوده و ابتکاراتی داشتهاند، شناسایی و تجربیات آنها در اختیار دیگر دانشآموزان قرار گیرد.
فرهنگیان بازنشسته عضو صندوق ذخیره، گواهی موقت سهام خود را دریافت کنند
دبیر کمیته عالی ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اجرای مرحله نخست ارزش مالکانه در آذر ۱۴۰۲، گفت: در این مرحله حدود ۸۷۰ هزار نفر از اعضا که از ابتدای تأسیس صندوق تا اسفند ۱۴۰۱ بازنشسته شدند، میتوانند گواهی موقت سهام خود را دریافت کنند.
ابلاغ شیوهنامه اجرایی طرح همیار سمپاد
سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در قالب طرح همیار سمپاد، نسبت به ارائه خدمات آموزشی و تربیتی حمایتی به دانشآموزان مستعد و علاقهمند مدارس دولتی عادی، اقدام میکند این طرح در نظر دارد در قالب همیار سمپاد، با استفاده از توانمندی و ظرفیت دانشآموزان، دبیران و عوامل آموزشی مدارس استعدادهای درخشان اقدام به طراحی و برنامهریزی طرحهای متنوعی نظیر ارائه آموزشهای تعاملی (کلاسهای برخط)، تولید و ارائه محتوای مناسب آموزشی (کلاس برخط یکطرفه در بستر شاد)، انعقاد عقدخواهر/برادرخواندگی مدارس استعدادهای درخشان با مدارس کم برخوردار) خدمات آموزشی و تربیتی ارائه کنند.
ابلاغ آییننامه جدید مدارس در شهریور ۱۴۰۳
دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش گفت: نسخه جدید و نهایی آییننامه اجرایی مدارس شهریور سال آینده ابلاغ میشود و مدیران مدارس اشکالات نسخه آزمایشی را به ما اعلام کنند.
وی با اشاره به اینکه آییننامه اجرایی مدارس، نسخه عملیاتی سند تحول بنیادین در مدرسه است، گفت: نسخه جدید آییننامه اجرایی در ۱۴۰۰ به مدارس ابلاغ شد که مدرسه را محور توسعه کشور و انسانها قرار داده است.
جذب یکهزار نومعلم در مدارس مرزی و عشایری
بنابر اعلام مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزشوپرورش، امسال بالغبر هزار نومعلم برای مدارس مرزی و عشایری جذب آموزشوپرورش شدهاند.
وی با بیان اینکه حدود ۲۲۵ هزار دانشآموز عشایری در کشور داریم، اظهار کرد: این ۲۲۵ هزار دانشآموز در مدارس ابتدایی، متوسطه اول و دوم، مدارس شبانهروزی، مدارس فنی حرفهای و کار و دانش مشغول تحصیل هستند.
به گفته وی، تعداد کل فرهنگیان آموزشوپرورش عشایری کشور نزدیک به ۲۰ هزار نفر است که این تعداد شامل معلم، مدیر و کادر اداری میشود.
انتهای پیام/