دستیابی به اهداف اقتصادی دانشگاه و جامعه با مولدسازی سرمایههای راکد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در دیدار با احمد غریبی فرماندار کنگان اظهار کرد: یکی از اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی در دوره کنونی، عبور از دیدگاه آموزشی و پژوهشی صرف، ورود به حوزههای اقتصادی، صنعتی و ایجاد اقتصاد و ثروت پایدار برگرفته از برنامههای علمی است.
وی افزود: سرمایههای راکد بسیاری در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که میتوان با فعالسازی و مولدسازی آنان به بسیاری از اهداف اقتصادی دانشگاه و جامعه پیرامونی دست یافت. دانشگاه درصدد است تا با ایجاد درآمد پایدار، وابستگی به شهریههای دانشجویی را به طرز چشمگیر کاهش دهد که این مهم بهعنوان هدف عامالمنفعه از طریق اشتغال، رفع نیازهای صنعت، جامعه و چالشهای فرهنگی برای دانشگاه و هر شهرستان سودمند خواهد بود.
این مقام مسئول با تشریح سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: این سند برگرفته از اسناد بالادستی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است. در این سند همه شاخصهای ارتقای دانشگاه و استان با توجه به ظرفیتهای دانشگاه و مزیتهای هر شهر، شهرستان و استان دیده شده که برای استان بوشهر با توجه به وجود دریا، صنایع، نخیلات و معادن، برنامهریزیها به این سمتوسو در حال پیریزی و اجراست.
رازقی با بیان اینکه صنعت موجود در بوشهر جهانشمول است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در برنامههای کلان خود به شهرستانهای جم، کنگان و عسلویه به لحاظ وجود دریا و صنعت پتروشیمی و گاز، نگاه ویژه دارد و درصدد است با تلفیق توانمندی دانشگاه و ظرفیت صنایع، برنامههایی اثرگذار در حوزههای فرهنگی، رفاهی، علمی، اجتماعی، اشتغال آفرینی را در افق برنامههای خود، اجرایی کند.
دانشگاه باید به دنبال تولید ثروت باشد
فرماندار کنگان نیز گفت: دیدگاه دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد فرمانداری و مسئولان شهرستان همسو و همجهت است که این میتواند کمک کند تا برنامهها با سرعت و اثرگذاری بیشتری اجرایی شود.
احمد غریبی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت خیلی خوب و بالایی دارد، تأکید کرد: دانشگاه باید به دنبال تولید ثروت باشد تا بتواند با گسترش فعالیتها در عرصههای مهم جامعه حضور داشته باشد. استان بوشهر از ظرفیتهای بالایی برخوردار است، یکی از این ظرفیتها، اقتصاد دریا محور بوده که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار دارد؛ اما با توجه به وسعت و وفور نعمت در این بخش و فعالیتهای موجود، هنوز بکر و دستنخورده باقیمانده است.
وی با تأکید بر اینکه با انجام کارها بهصورت علمی و کارشناسی، جهش عظیم در این بخش رخ خواهد داد، بیان کرد: قطعاً این وظیفه مراکز دانشگاهی بهویژه دانشگاه آزاد اسلامی است؛ چراکه نیازمند مطالعه دقیق و عمیق بوده تا دغدغهها رفع شود هم تولید ثروت که مدنظر دانشگاه و ایجاد اشتغال و سایر ملاحظات که نظر مشترک همه نهادها است، منجر شود. ۱۸ هزار از اراضی کنگان در اختیار صنایع استان بوشهر است. این ظرفیت گستردهای بوده که با نگاه علمی به آن، میتوان صنعت و دانشگاه را با هم آشتی داد.
فرماندار کنگان موضوع مهم دیگر انعکاس توانمندیها و ظرفیتهای صنعت و دانشگاه برشمرد و ادامه داد: ذائقه جامعه بر اساس تبلیغات رسانهها شکل میگیرد اگر این مهم وصول شود، بسیاری از کاستیها که ناشی از عدم اطلاع و آگاهی است مرتفع خواهد شد.
غریبی تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی کنگان از مرکز به واحد، افزایش رشتههای تحصیلی، ارتقای شرایط دانشگاه کنگان با توجه به حضور اقشار و طیفهای مختلف مردم از سراسر کشور، افزایش نشستهای دانشجویی میان دانشگاه، صنعت و مسئولان شهرستان، برگزاری کارگاههای آموزشی با استادان بومی و ایجاد جاذبههای تحصیلی را خواستار شد.
انتهای پیام/