وظیفه وزارت ورزش تیمداری نیست/تا پایان امسال استقلال و پرسپولیس را واگذار میکنیم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی در نشست با دانشجویان دانشکده علون تربیتی دانشگاه تهران اظهار کرد: وظیفه وزارت ورزش تیمداری و باشگاههای داری نیست و تا پایان امسال سعی میکنیم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را با راهکارهایی که سازمان خصوصیسازی درنظر گرفته به بخش خصوصی واگذار شود.
وی افزود: یکی از رسالتهای اصلی ما عمومی کردن ورزش است که در سالهای قبل از این امر کوتاهی شده است. بحث توسعه صنعت ورزش یکی از مباحث مهمی است که در دنیا مطرح است و ما نیز از آن استقبال میکنیم، ولی تا زمانی که بحث تصویب قانون باشگاهداری انجام نشود نمیتوانیم در بحث صنعت ورزش به پیشرفت برسیم.
هاشمی تاکید کرد: متاسفانه تا زمانی که قوانین نظام باشگاهداری در مجلس تصویب نشود نمیتوانیم حرفی در صنعت ورزش داشته باشیم.
وزیر ورزش خاطر نشان کرد: وزارت ورزش این آمادگی را دارد که دورههای کارآموزی و کارورزی را برای دانشجویان تربیتبدنی برگزار کند که مهارتهای فنی آنها بالا رود.این آمادگی را داریم که از ظرفیت فارغالتحصیلان رشته تربیتبدنی در ادارات کل و مجموعه ستادی وزارت بهره بگیریم و کمکم دانشجویان وارد فاز کاری شوند.
هاشمی ادامه داد: این قول را میدهیم که نشستها با جامعه دانشگاهی و علمی کشور استمرار داشته باشد، چراکه برگزاری اینگونه نشستها به توسعه ورزش کشور و رفع مشکلات کمک میکند. در سفرهای استانی یکی از برنامههای ما دیدار با جامعه علمی و دانشگاهی است.وظیفه ما و شما جامعه دانشگاهی و علمی این است که شعار "ورزش قوی، ایران قوی" را تبدیل به یک گفتمان کنیم.جامعه دانشگاهی ما ظرفیت بسیار بالایی دارد که قطعا وزارت ورزش از این ظرفیت برای رسیدن به "ورزش قوی، ایران قوی" بهره خواهد گرفت.
وزیر ورزش و جوانان افزود: یکی از راهکارهایی که میتواند به ورزش کشور در بخشهای مختلف کمک کند در اختیار گرفتن ظرفیتهای دانشگاههای تربیتبدنی به فدراسیونها است. یکی از برنامههای ما این است بتوانیم تعامل گستردهای بین فدراسیونها و دانشگاهها ایجاد کنیم و ورزش ما بتواند از این طریق سود ببرد.
هاشمی تصریح کرد: باید به دنبال این موضوع باشیم که مربیگری به عنوان یک شغل تلقی شود و کسانی که در این حوزه فعالیت میکنند دغدغهای بدای آینده شغلی خود نداشته باشند. ۹۰ هزار شغل در ۳۲ هزار باشگاه در تهران ایجاد شده و انتظار داریم که ۱۸ هزار شغل دیگر به این مقدار اضافه شود. یکی از راهکارهای ایجاد شغل، توسعه باشگاهداری است. در برنامه جدید بیش از ۳ هزار همت برای توسعه باشگاهداری درنظر گرفته شده است. فارغ التحصیلان رشته تربیتبدنی نسبت به دیگر رشتهها آینده شغلی بهتری دارند و این وظیفه ما مسئولین است که دغدغهها را برای دانشجویان رفع کنیم و موانع را از سر راه آنها برداریم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در قانون اهداف وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، بحث استعدادیابی برعهده مجموعه وزارت و هیاتها است. در این راستا سند پیشرفت ورزش را در دستور کار قراردادهایم و با تصویب آن، تکلیف و تقسیم وظایف همه دستگاهها در حوزه استعدادیابی مشخص و وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی انجام وظیفه خواهد کرد.
انتهای پیام/